1' Romania trapt af wanneer scheidsrechter Morten Krogh in Ghencea Stadion voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
4' In de minuut 4, De poging van Louis Munteanu (Romania) mist doel in Ghencea Stadion.
4' Doeltrap voor Ukraine in Ghencea Stadion.
5' Romania krijgt een schietkans via Louis Munteanu, maar scoort niet.
6' In de minuut 6, Vrije trap in Ghencea Stadion. Op de helft van Ukraine mag Romania een vrije trap nemen.
7' Ghencea Stadion ziet de poging van Claudiu Petrila smoren in de verdediging van Ukraine.
7' De poging van Jovan Markovic (Romania) mist doel.
7' In de minuut 7, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ukraine in Boekarest.
8' Inworp voor Romania op de helft van Ukraine.
8' Scheidsrechter Morten Krogh geeft Ukraine een vrije trap op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Een doelpoging van Oleksii Kashchuk (Ukraine) mist scherpte.
9' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Boekarest.
11' Ukraine krijgt een schietkans via Oleksii Kashchuk, maar scoort niet in Ghencea Stadion.
12' In de minuut 12, Alexandru Isfan mist het doel en scoort niet voor Romania.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Ukraine mag een doeltrap nemen.
13' Dmytro Kryskiv schiet op doel maar scoort niet voor Ukraine in Boekarest.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ghencea Stadion.
13' Gele kaart. Mihai Lixandru (Romania) gaat op de bon.
13' Scheidsrechter Morten Krogh legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Volodymyr Brazhko (Ukraine) in Ghencea Stadion.
15' In de minuut 15, Volodymyr Brazhko (Ukraine) doet weer mee in Ghencea Stadion.
15' Romania krijgt van scheidsrechter Morten Krogh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Scheidsrechter Morten Krogh geeft Romania een doeltrap.
16' In de minuut 16, Inworp voor Romania in Ghencea Stadion op de eigen helft.
16' Romania krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van Ukraine.
18' Romania mag een hoekschop nemen vanaf links via Mihai Lixandru in Ghencea Stadion.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Morten Krogh geeft Ukraine een doeltrap.
19' Scheidsrechter Morten Krogh geeft Ukraine een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Romania.
20' Scheidsrechter Morten Krogh geeft een inworp aan Romania op de eigen helft in Ghencea Stadion.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Morten Krogh kent Romania een inworp toe op de helft van Ukraine.
23' Doelpoging Ukraine! Het schot van Danylo Sikan gaat niet tussen de palen.
23' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Boekarest.
24' In de minuut 24, Ghencea Stadion ziet hoe Oleksii Kashchuk op doel schiet, maar niet scoort voor Ukraine.
24' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Boekarest.
26' Doeltrap voor Romania in Ghencea Stadion.
28' In de minuut 28, In Ghencea Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' Hoekschop voor Romania in Ghencea Stadion. Claudiu Petrila neemt deze vanaf links.
29' Scheidsrechter Morten Krogh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Arbiter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan Ukraine op de eigen helft.
30' Scheidsrechter Morten Krogh geeft een gele kaart aan Claudiu Petrila (Romania).
32' In Ghencea Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Morten Krogh kent Ukraine een inworp toe op de helft van Romania.
35' Ukraine krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van Romania.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Romania mag een doeltrap nemen.
37' In de minuut 37, Een doelpoging van Dmytro Kryskiv (Ukraine) in Boekarest mist scherpte.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Romania in Boekarest.
38' Doeltrap voor Romania in Ghencea Stadion.
39' In de minuut 39, Doelpoging Ukraine! Het schot van Oleksii Kashchuk gaat niet tussen de palen in Boekarest.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Romania in Boekarest.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Romania mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Inworp voor Romania op de helft van Ukraine.
42' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Boekarest.
43' Romania schiet tussen de palen, maar Jovan Markovic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
43' In de minuut 43, Claudiu Petrila neemt de door scheidsrechter Morten Krogh gegeven hoekschop voor Romania in Boekarest.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Boekarest.
45' Bogdan Racovitan blesseert zich bij Romania, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Ghencea Stadion.
45' + 1 In de minuut 45, 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Bogdan Racovitan kan weer verder bij Romania.
45' + 2 De scherpte ontbreekt bij Georgiy Sudakov (Ukraine). Zijn poging mist doel.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Morten Krogh geeft Romania een doeltrap.
45' + 3 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ghencea Stadion.
45' De eerste helft zit erop in Ghencea Stadion.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Ukraine.
47' Inworp op de eigen helft voor Romania.
49' Ukraine krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh in Boekarest.
49' In de minuut 49, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Boekarest.
50' Kopbal richting doel! Artem Bondarenko (Ukraine) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Boekarest.
51' Volodymyr Brazhko mist het doel en scoort niet voor Ukraine in Ghencea Stadion.
51' In de minuut 51, De bal is over de achterlijn geweest. Romania mag een doeltrap nemen.
53' Vanaf rechts mag Georgiy Sudakov een hoekschop nemen voor Ukraine in Ghencea Stadion.
54' Een schot van Artem Bondarenko (Ukraine) wordt geblokkeerd door een verdediger van Romania.
54' In de minuut 54, Georgiy Sudakov neemt de door scheidsrechter Morten Krogh gegeven hoekschop voor Ukraine in Boekarest.
54' In Boekarest krijgt Romania op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' Inworp Romania. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' In de minuut 55, Inworp voor Romania op de helft van Ukraine.
56' Oleksii Kashchuk (Ukraine) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Romania.
56' Vergeefse doelpoging Georgiy Sudakov (Ukraine).
57' In de minuut 57, Romania brengt Constantin Dragos Albu in de plaats van Louis Munteanu.
57' Romania gebruikt de tweede wissel. Octavian Popescu vervangt Claudiu Petrila.
58' Ukraine krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh in Boekarest.
58' In de minuut 58, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
58' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Stefan Tarnovanu (Romania).
60' Romania is weer compleet nu Stefan Tarnovanu weer terug het veld in mag.
60' In de minuut 60, In Boekarest krijgt Romania op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' Scheidsrechter Morten Krogh kent Ukraine een inworp toe op de helft van Romania.
61' In Ghencea Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' In de minuut 62, De scherpte ontbreekt bij Mihai Lixandru (Romania). Zijn poging mist doel.
62' Doeltrap voor Ukraine in Ghencea Stadion.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Romania in Boekarest.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Morten Krogh geeft een inworp aan Ukraine op de eigen helft in Ghencea Stadion.
64' Scheidsrechter Morten Krogh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64' Vrije trap voor Romania op de helft van Ukraine.
65' In de minuut 65, Romania in buitenspelpositie.
65' Ukraine krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van Romania.
68' Hoekschop voor Ukraine in Ghencea Stadion. Oleksii Kashchuk neemt deze vanaf rechts.
68' In de minuut 68, In Boekarest kopt Volodymyr Brazhko (Ukraine) de bal, maar mist doel.
68' Scheidsrechter Morten Krogh geeft Romania een doeltrap.
68' Wissel in Boekarest: Vladyslav Andriyovych Vanat vervangt Danylo Sikan bij Ukraine.
68' In de minuut 68, De uitploeg wisselt Dmytro Kryskiv voor Maksym Bragaru.
68' De derde wissel van Romania. George Daniel Birligea komt erin voor Jovan Markovic in Ghencea Stadion.
70' Romania mag een hoekschop nemen vanaf links via Octavian Popescu in Ghencea Stadion.
70' In de minuut 70, Ukraine verdedigt een schot van Valentin Constantin Ticu, waardoor Romania niet tot scoren komt.
70' Scheidsrechter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan Romania, te nemen op de helft van Ukraine.
72' Inworp voor Romania op de helft van Ukraine.
74' In de minuut 74, Vanaf links mag Georgiy Sudakov een hoekschop nemen voor Ukraine in Ghencea Stadion.
77' De scherpte ontbreekt bij Kostiantyn Vivcharenko (Ukraine). Zijn poging mist doel in Boekarest.
77' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Boekarest.
77' In de minuut 77, Trainer Ruslan Rotan (Ukraine) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Oleksii Kashchuk door Bogdan V'Yunnik.
79' Georgiy Sudakov neemt de door scheidsrechter Morten Krogh gegeven hoekschop voor Ukraine in Boekarest.
80' Een schot van Artem Bondarenko (Ukraine) wordt tegengehouden door de verdediging van Romania in Boekarest.
81' In de minuut 81, De bal is over de achterlijn geweest. Romania mag een doeltrap nemen.
82' Bij Romania komt Vlad Pop er in. Hij vervangt Mihai Lixandru.
82' Romania heeft Vladimir Screciu gewisseld. George Cimpanu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Emil Sandoi.
83' In de minuut 83, In Ghencea Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' Inworp Ukraine. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83' Doeltrap voor Ukraine in Ghencea Stadion.
85' In de minuut 85, Vergeefse doelpoging Vladyslav Andriyovych Vanat (Ukraine) in Ghencea Stadion.
85' Schot op doel van Artem Bondarenko. Maar zonder doelpunt voor Ukraine als gevolg.
86' Ukraine krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van Romania.
86' In de minuut 86, Trainer Ruslan Rotan gebruikt zijn vierde wissel. Artem Bondarenko wordt door Oleh Ocheretko vervangen bij de uitploeg.
86' Ivan Zhelizko vervangt Volodymyr Brazhko bij de uitploeg.
87' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ghencea Stadion.
88' In de minuut 88, Doelpoging Romania! Het schot van Octavian Popescu gaat niet tussen de palen.
88' De uitploeg krijgt een doeltrap in Boekarest.
89' Eigen doelpunt in Ghencea Stadion! Victor Dican werkt de bal achter zijn eigen doelman en zorgt zo voor de 0-1 van Ukraine.
' In de minuut -5, Op de bank van Romania krijgt Andres Dumitrescu geel.
90' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Morten Krogh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Boekarest.
90' + 1 Bogdan Racovitan (Romania) krijgt een eerste gele kaart.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Ghencea Stadion.
90' + 1 Eerste gele kaart voor Constantin Dragos Albu (Romania) in Boekarest.
90' + 2 Speler van het veld gestuurd in Boekarest: Vladyslav Andriyovych Vanat krijgt rood. Ukraine moet de wedstrijd vervolgen met een man minder.
90' + 3 Arbiter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan Ukraine op de eigen helft.
90' + 4 Anatolii Trubin (Ukraine) raakt geblesseerd in Boekarest. Scheidsrechter Morten Krogh legt de wedstrijd even stil.
90' + 4 Anatolii Trubin lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Ukraine.
90' + 5 Scheidsrechter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan Ukraine op een gevaarlijke plek voor Romania.
90' + 6 Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
90' + 7 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Boekarest.
90' + 7 Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Morten Krogh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Boekarest.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 0-1.