1' Scheidsrechter Halil Umut Meler fluit voor het begin van de eerste helft. Argentina trapt af in Santiago del Estero.
1' Hoekschop voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades. Juan Carlos Gauto neemt deze vanaf links.
2' In de minuut 2, In Santiago del Estero krijgt Argentina op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' Argentina krijgt een schietkans via Maximo Perrone, maar scoort niet.
5' Guatemala krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Santiago del Estero.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Argentina.
6' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
6' Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Guatemala op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Valentin Carboni (Argentina) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Guatemala in Estadio Unico Madre De Ciudades.
8' Vanaf rechts mag Valentin Barco een hoekschop nemen voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades.
9' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Argentina, te nemen op de helft van Guatemala.
9' In de minuut 9, Doeltrap voor Guatemala in Estadio Unico Madre De Ciudades.
10' Guatemala mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
11' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Argentina.
11' In de minuut 11, De poging van Carlos Yulian Santos Vargas (Guatemala) mist doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
11' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Argentina een doeltrap.
12' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
12' In de minuut 12, Een schot van Agustin Giay (Argentina) smoort in de verdediging van Guatemala.
16' Buitenspelpositie voor Alejo Veliz (Argentina) in Estadio Unico Madre De Ciudades (Santiago del Estero).
16' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Juan Carlos Gauto deed het voorbereidende werk.
19' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een vrije trap op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Valentin Barco blesseert zich bij Argentina, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Unico Madre De Ciudades.
21' In Estadio Unico Madre De Ciudades ziet het publiek dat Valentin Barco (Argentina) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
21' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Argentina een inworp toe op de helft van Guatemala.
22' In de minuut 22, De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
22' Carlos Yulian Santos Vargas schiet op doel maar scoort niet voor Guatemala.
23' Carlos Yulian Santos Vargas neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Guatemala in Santiago del Estero.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
24' Inworp Guatemala. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' Argentina krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Inworp voor Argentina in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
28' Argentina krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Guatemala.
29' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Halil Umut Meler aan de thuisploeg.
31' In de minuut 31, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Santiago del Estero.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Guatemala mag een doeltrap nemen.
33' Inworp voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
35' In de minuut 35, De bal is over de achterlijn geweest. Argentina mag een doeltrap nemen.
36' In Estadio Unico Madre De Ciudades mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' De scherpte ontbreekt bij Alejo Veliz (Argentina). Zijn poging mist doel in Santiago del Estero.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een doeltrap.
38' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
39' Vrije trap voor Argentina op de helft van Guatemala.
39' In de minuut 39, Carlos Yulian Santos Vargas (Guatemala) krijgt een eerste gele kaart.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Santiago del Estero.
41' Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Argentina op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Inworp voor Guatemala op de helft van Argentina.
42' Alejo Veliz mist het doel en scoort niet voor Argentina.
42' Doeltrap voor Guatemala in Estadio Unico Madre De Ciudades.
43' In de minuut 43, Tomas Agustin Aviles gaat in het boekje van de scheidsrechter.
43' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Unico Madre De Ciudades.
43' In Santiago del Estero krijgt Guatemala op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Guatemala moet opletten als Argentina van scheidsrechter Halil Umut Meler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
45' + 1 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
45' + 2 Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Guatemala een inworp toe op de helft van Argentina.
45' + 2 Inworp voor Guatemala ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
45' + 3 In de minuut 45, In Estadio Unico Madre De Ciudades mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Inworp voor Argentina in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Guatemala trapt af.
46' De eerste wissel van Guatemala. Allan Juarez komt erin voor Rudy Munoz in Estadio Unico Madre De Ciudades.
46' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
46' In de minuut 46, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
47' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Argentina op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
48' Guatemala krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' In de minuut 49, Argentina mag een hoekschop nemen vanaf links via Juan Carlos Gauto in Estadio Unico Madre De Ciudades.
49' De verdediging van Guatemala blokkeert een schot van Juan Carlos Gauto (Argentina).
49' Inworp voor Argentina op de helft van Guatemala.
51' In de minuut 51, Argentina mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Valentin Barco in Estadio Unico Madre De Ciudades.
51' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een vrije trap op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Halil Umut Meler legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Jorge Moreno (Guatemala) in Estadio Unico Madre De Ciudades.
52' In de minuut 52, Jorge Moreno (Guatemala) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Santiago del Estero.
53' In Santiago del Estero krijgt Argentina op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
55' In de minuut 55, Argentina krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Guatemala.
55' Valentin Barco raakt geblesseerd bij Argentina en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
57' Scheidsrechter Halil Umut Meler stuurt Carlos Yulian Santos Vargas (Guatemala) van het veld in Santiago del Estero na een tweede gele kaart.
57' In de minuut 57, Valentin Barco lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Argentina.
57' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Argentina een vrije trap op de eigen helft.
58' Argentina gebruikt de eerste wissel. Luka Romero vervangt Matias Soule.
58' In de minuut 58, Argentina heeft Valentin Barco gewisseld. Roman Vega neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Javier Mascherano.
59' Argentina brengt Ignacio Maestro Puch in de plaats van Alejo Veliz.
60' Guatemala krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
60' In de minuut 60, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Santiago del Estero.
61' Inworp Argentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' De poging van Valentin Carboni (Argentina) mist doel.
62' In de minuut 62, Doeltrap voor Guatemala in Estadio Unico Madre De Ciudades.
63' Inworp voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
63' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Arian Recinos (Guatemala).
65' De assist kwam van Maximo Perrone.
65' In Santiago del Estero kan Arian Recinos (Guatemala) weer verder.
66' In de minuut 66, Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Argentina op de eigen helft.
68' Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
69' Trainer Javier Mascherano (Argentina) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Valentin Carboni door Gino Infantino.
70' In de minuut 70, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago del Estero.
71' Trainer Rafael Loredo Silva gebruikt zijn tweede wissel. Jefry Leonardo Bantes Rodriguez wordt door Daniel Cardoza vervangen bij de uitploeg.
71' Voor Arian Recinos is de wedstrijd voorbij. Edy Palencia vervangt de aangeslagen speler bij Guatemala.
73' In de minuut 73, Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Argentina mag Guatemala een vrije trap nemen.
73' De thuisploeg vervangt Diego Gomez door Federico Redondo Solari.
74' Inworp Argentina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75' In de minuut 75, Argentina schiet tussen de palen, maar Ignacio Maestro Puch ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
75' Inworp voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
76' Estadio Unico Madre De Ciudades ziet hoe Gino Infantino op doel schiet, maar niet scoort voor Argentina.
76' In de minuut 76, Mathius Anderson Ricardo Gaitan Romero vervangt Nestor Cabrera bij de uitploeg.
77' Guatemala krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Argentina.
78' Argentina moet uitkijken als Guatemala een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
78' In de minuut 78, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Guatemala in de buurt van het doel van Argentina.
79' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
80' In Santiago del Estero kopt Gino Infantino (Argentina) de bal, maar mist doel.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een doeltrap.
81' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een vrije trap op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Tomas Agustin Aviles (Argentina) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
83' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Guatemala op een gevaarlijke plek voor Argentina.
84' De scherpte ontbreekt bij Daniel Cardoza (Guatemala). Zijn poging mist doel.
84' In de minuut 84, De bal is over de achterlijn geweest. Argentina mag een doeltrap nemen.
86' Juan Carlos Gauto neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Argentina in Santiago del Estero.
87' Wissel in Santiago del Estero: Randall Emerson Corado vervangt Figo Montano bij Guatemala.
87' In de minuut 87, Gele kaart. Jeshua Urizar (Guatemala) gaat op de bon.
87' Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
88' Guatemala krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Santiago del Estero.
90' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Halil Umut Meler.
90' + 1 10 minuten extra tijd.
90' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
90' + 2 Een speler van Guatemala staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Halil Umut Meler teruggefloten.
90' + 3 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Argentina in de buurt van het doel van Guatemala.
90' + 4 Randall Emerson Corado (Guatemala) krijgt geel.
90' + 5 Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Argentina een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guatemala.
90' + 5 Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Guatemala op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90' + 7 Pech voor Argentina. Het schot van Luka Romero belandt op de lat.
90' + 7 Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een doeltrap.
90' + 8 Schot op doel van Ignacio Maestro Puch. Maar zonder doelpunt voor Argentina als gevolg.
90' + 8 Doelpunt! Maximo Perrone breidt de voorsprong uit. Argentina leidt met 3-0.
90' + 10 Estadio Unico Madre De Ciudades ziet de poging van Gino Infantino smoren in de verdediging van Guatemala.
90' + 10 Vanaf links mag Juan Carlos Gauto een hoekschop nemen voor Argentina in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90' + 10 Een doelpoging van Agustin Giay (Argentina) mist scherpte.
90' + 10 De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
90' De tweede helft is voorbij. 3-0 is de eindscore.