1' Belgium heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, In Tbilisi krijgt Portugal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' Een doelpoging van Lois Openda (Belgium) in Tbilisi mist scherpte.
2' Vergeefse doelpoging Pedro Neto (Portugal) in Mikheil Meskhi Stadium.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Willy Delajod kent Portugal een inworp toe op de helft van Belgium.
2' Scheidsrechter Willy Delajod geeft een inworp aan Belgium op de eigen helft in Mikheil Meskhi Stadium.
3' Portugal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod in Tbilisi.
3' In de minuut 3, Inworp voor Portugal in de buurt van het vijandige doel in Mikheil Meskhi Stadium.
4' Scheidsrechter Willy Delajod geeft Belgium een doeltrap.
5' Scheidsrechter Willy Delajod geeft Belgium een vrije trap op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Inworp voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium op de eigen helft.
6' Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod op de helft van Belgium.
7' Inworp voor Portugal op de helft van Belgium.
9' In de minuut 9, Belgium moet opletten als Portugal van scheidsrechter Willy Delajod een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
10' Scheidsrechter Willy Delajod geeft Portugal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Belgium.
10' Portugal mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Belgium in Tbilisi.
10' In de minuut 10, Portugal schiet tussen de palen, maar Chico Conceicao ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Tbilisi.
11' Portugal mag een hoekschop nemen vanaf links via Pedro Neto in Mikheil Meskhi Stadium.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Belgium in Tbilisi.
12' In de minuut 12, Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod op de helft van Belgium.
14' Koni De Winter (Belgium) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
14' Portugal mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
15' In de minuut 15, De verdediging van Belgium blokkeert een schot van Samu (Portugal) in Mikheil Meskhi Stadium.
16' Pedro Neto neemt de door scheidsrechter Willy Delajod gegeven hoekschop voor Portugal in Tbilisi.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Portugal mag een doeltrap nemen.
18' In de minuut 18, De verdediging van Belgium blokkeert een schot van Pedro Neto (Portugal).
19' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Belgium in de buurt van het doel van Portugal.
20' Portugal krijgt van scheidsrechter Willy Delajod op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' In de minuut 20, Inworp op de eigen helft voor Portugal.
20' Een schot van Chico Conceicao (Portugal) wordt geblokkeerd door een verdediger van Belgium.
21' Scheidsrechter Willy Delajod geeft een inworp aan Belgium op de eigen helft in Mikheil Meskhi Stadium.
22' In de minuut 22, Inworp op de eigen helft voor Portugal.
22' Inworp voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium op de eigen helft.
22' Arbiter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Portugal op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Willy Delajod geeft een inworp aan Belgium op de eigen helft in Mikheil Meskhi Stadium.
23' Scheidsrechter Willy Delajod kent Belgium een inworp toe op de helft van Portugal.
24' Schot op doel van Michel-Ange Balikwisha. Maar zonder doelpunt voor Belgium als gevolg.
25' In de minuut 25, Inworp voor Belgium op de helft van Portugal.
26' Scheidsrechter Willy Delajod kent Portugal een inworp toe op de helft van Belgium.
26' Inworp op de eigen helft voor Belgium.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor Belgium op de helft van Portugal.
28' Inworp voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium op de eigen helft.
29' Vrije trap in Mikheil Meskhi Stadium. Op de helft van Belgium mag Portugal een vrije trap nemen.
29' In de minuut 29, Inworp voor Belgium op de helft van Portugal.
30' Scheidsrechter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Belgium, te nemen op de helft van Portugal.
30' Tiago Dantas (Portugal) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
31' In de minuut 31, De scherpte ontbreekt bij Aster Vranckx (Belgium). Zijn poging mist doel.
31' Doeltrap voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium.
31' Belgium krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod op de helft van Portugal.
32' In de minuut 32, Doeltrap voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium.
32' Inworp op de eigen helft voor Portugal.
33' Vrije trap in Mikheil Meskhi Stadium. Op de helft van Belgium mag Portugal een vrije trap nemen.
35' In de minuut 35, Inworp voor Portugal op de helft van Belgium.
36' Buitenspelpositie Belgium.
37' Scheidsrechter Willy Delajod kent Belgium een inworp toe op de helft van Portugal.
39' In de minuut 39, Inworp voor Belgium in Mikheil Meskhi Stadium op de eigen helft.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Portugal mag een doeltrap nemen.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Belgium in Tbilisi.
41' In de minuut 41, Portugal krijgt van scheidsrechter Willy Delajod op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Scheidsrechter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Belgium, te nemen op de helft van Portugal.
45' Scheidsrechter Willy Delajod geeft een inworp aan Portugal op de eigen helft in Mikheil Meskhi Stadium.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Willy Delajod geeft Portugal een vrije trap op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Willy Delajod maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Portugal.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Belgium.
47' Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod op de helft van Belgium.
48' In de minuut 48, Vanaf links mag Pedro Neto een hoekschop nemen voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium.
48' Alexandre Penetra (Portugal) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Belgium in Mikheil Meskhi Stadium.
48' Inworp voor Portugal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
49' In de minuut 49, Arbiter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Belgium op de eigen helft.
49' Mikheil Meskhi Stadium ziet de poging van Lois Openda smoren in de verdediging van Portugal.
50' Vrije trap voor Belgium op de helft van Portugal.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Portugal, te nemen op de helft van Belgium.
53' Een schot van Pedro Neto (Portugal) wordt tegengehouden door de verdediging van Belgium in Tbilisi.
53' Hoekschop voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium. Pedro Neto neemt deze vanaf links.
53' In de minuut 53, Jose Carlos Natario Ferreira mist het doel en scoort niet voor Portugal.
53' Doeltrap voor Belgium in Mikheil Meskhi Stadium.
53' Scheidsrechter Willy Delajod kent Portugal een inworp toe op de helft van Belgium.
56' Fabio Silva met de assist.
58' In Tbilisi krijgt Portugal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' In de minuut 59, Vrije trap in Mikheil Meskhi Stadium. Op de helft van Portugal mag Belgium een vrije trap nemen.
59' Scheidsrechter Willy Delajod geeft een gele kaart aan Andre Amaro (Portugal).
60' Een speler van Belgium staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Willy Delajod teruggefloten.
61' In de minuut 61, Belgium brengt Yorbe Vertessen in de plaats van Largie Ramazani.
61' Trainer Jacky Mathijssen (Belgium) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Eliot Matazo door Nicolas Raskin.
61' Wissel in Tbilisi: Diego Da Silva Moreira vervangt Chico Conceicao bij Portugal.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Willy Delajod geeft Belgium een vrije trap op de eigen helft.
63' Maxime de Cuyper neemt de door scheidsrechter Willy Delajod gegeven hoekschop voor Belgium in Tbilisi.
64' Arbiter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Belgium op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Inworp voor Portugal op de helft van Belgium.
65' De assist kwam van Lois Openda.
65' In de minuut 65, Vrije trap voor Portugal op de helft van Belgium.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Belgium in Tbilisi.
67' Inworp voor Belgium op de helft van Portugal.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Willy Delajod kent Portugal een inworp toe op de helft van Belgium.
68' De tweede wissel van Portugal. Henrique Araujo komt erin voor Fabio Silva in Mikheil Meskhi Stadium.
68' Portugal heeft Joao Pedro Goncalves Neves gewisseld. Andre Almeida neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rui Jorge.
69' In de minuut 69, Vrije trap voor Portugal op de helft van Belgium.
70' Portugal mag een hoekschop nemen vanaf links via Pedro Neto in Mikheil Meskhi Stadium.
70' Scheidsrechter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Portugal, te nemen op de helft van Belgium.
70' In de minuut 70, Maxime de Cuyper (Belgium) krijgt geel van scheidsrechter Willy Delajod in Mikheil Meskhi Stadium en moet oppassen.
72' Een doelpoging van Samu (Portugal) mist scherpte.
72' Scheidsrechter Willy Delajod geeft Belgium een doeltrap.
74' In de minuut 74, Belgium krijgt van scheidsrechter Willy Delajod op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' Inworp voor Belgium in Mikheil Meskhi Stadium op de eigen helft.
75' De poging van Michel-Ange Balikwisha (Belgium) mist doel.
75' In de minuut 75, De bal is over de achterlijn geweest. Portugal mag een doeltrap nemen.
75' Vrije trap in Mikheil Meskhi Stadium. Op de helft van Belgium mag Portugal een vrije trap nemen.
75' Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod op de helft van Belgium.
76' In de minuut 76, Inworp voor Portugal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
76' Scheidsrechter Willy Delajod geeft Portugal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Belgium.
77' Inworp voor Portugal in de buurt van het vijandige doel in Mikheil Meskhi Stadium.
77' In de minuut 77, In Tbilisi krijgt Belgium op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' Scheidsrechter Willy Delajod geeft Portugal een vrije trap op de eigen helft.
78' De scherpte ontbreekt bij Yorbe Vertessen (Belgium). Zijn poging mist doel in Tbilisi.
78' In de minuut 78, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portugal in Tbilisi.
78' Portugal gebruikt de vierde wissel. Paulo Bernardo vervangt Samu.
79' In Tbilisi krijgt Belgium op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' In de minuut 80, Doeltrap voor Belgium in Mikheil Meskhi Stadium.
81' Arbiter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Belgium op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Willy Delajod fluit voor buitenspel van Belgium.
83' In de minuut 83, Doelpoging Portugal! Het schot van Diego Da Silva Moreira gaat niet tussen de palen.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Belgium mag een doeltrap nemen.
84' Een schot van Diego Da Silva Moreira (Portugal) smoort in de verdediging van Belgium.
84' In de minuut 84, Portugal krijgt van scheidsrechter Willy Delajod op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' Vrije trap voor Portugal op de helft van Belgium.
85' Inworp voor Portugal op de helft van Belgium.
86' In de minuut 86, Penalty! Scheidsrechter Willy Delajod geeft Portugal een strafschop in Tbilisi.
87' Zeno Debast (Belgium) krijgt geel.
88' Scheidsrechter Willy Delajod toont Maarten Vandevoordt (Belgium) de gele kaart.
89' In de minuut 89, Doelpunt Portugal! Tiago Dantas faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Portugal een 2-1 voorsprong in Tbilisi.
90' Scheidsrechter Willy Delajod geeft een inworp aan Portugal op de eigen helft in Mikheil Meskhi Stadium.
90' + 1 5 minuten extra tijd in Tbilisi.
90' + 2 Scheidsrechter Willy Delajod geeft Belgium een doeltrap.
90' + 1 Arbiter Willy Delajod kent een vrije trap toe aan Portugal op de eigen helft.
90' + 2 Inworp voor Portugal in Mikheil Meskhi Stadium op de eigen helft.
90' + 3 Belgium krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Willy Delajod op de helft van Portugal.
90' + 3 Portugal moet opletten als Belgium van scheidsrechter Willy Delajod een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portugal in Tbilisi.
90' + 4 Portugal moet uitkijken als Belgium een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Mikheil Meskhi Stadium.
90' + 5 In Tbilisi krijgt Portugal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 5 Inworp voor Belgium ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
90' + 6 Scheidsrechter Willy Delajod geeft Portugal een vrije trap op de eigen helft.