1' We zijn begonnen. Maziya heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Bashundhara Sports Complex ziet de poging van Mfon Sunday Udoh smoren in de verdediging van Maziya.
3' Vanaf links mag Miguel Figueira een hoekschop nemen voor Bashundhara in Bashundhara Sports Complex.
3' Rakib Hossain mist het doel en scoort niet voor Bashundhara in Bashundhara Sports Complex.
3' In de minuut 3, De uitploeg krijgt een doeltrap in Dhaka.
4' Inworp voor Maziya op de helft van Bashundhara.
5' Maziya mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
5' In de minuut 5, De scherpte ontbreekt bij Hamza Mohamed (Maziya). Zijn poging mist doel.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Bashundhara mag een doeltrap nemen.
7' De poging van Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) mist doel.
7' In de minuut 7, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Dhaka.
10' Obeng Regan legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
10' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent een vrije trap toe aan Bashundhara, te nemen op de helft van Maziya.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Inworp op de eigen helft voor Maziya.
15' Inworp voor Bashundhara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dhaka.
15' In de minuut 15, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bashundhara Sports Complex.
15' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Bashundhara een doeltrap.
16' Bashundhara mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Miguel Figueira in Bashundhara Sports Complex.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Bashundhara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maziya.
17' Maziya moet opletten als Bashundhara van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
17' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een vrije trap op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Het spel ligt even stil in Dhaka. Vojislav Balabanovic (Maziya) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
19' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah laat verder spelen.
19' Vojislav Balabanovic (Maziya) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Dhaka.
20' In de minuut 20, In Bashundhara Sports Complex mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' Miguel Figueira neemt de door scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah gegeven hoekschop voor Bashundhara in Dhaka.
22' In Dhaka krijgt Maziya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
23' In de minuut 23, Vojislav Balabanovic van Maziya is geblesseerd en het spel ligt even stil.
24' De onderbreking is afgelopen.
24' Inworp voor Maziya in Bashundhara Sports Complex op de eigen helft.
24' In de minuut 24, In Dhaka kan Vojislav Balabanovic (Maziya) weer verder.
25' Arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.
26' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dhaka.
27' In de minuut 27, Bashundhara krijgt van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' Doeltrap voor Maziya in Bashundhara Sports Complex.
29' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bashundhara Sports Complex.
29' In de minuut 29, Hamza Mohamed schiet op doel maar scoort niet voor Maziya in Dhaka.
30' Doeltrap voor Maziya in Bashundhara Sports Complex.
30' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft een inworp aan Maziya op de eigen helft in Bashundhara Sports Complex.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een vrije trap op de eigen helft.
32' Vrije trap in Bashundhara Sports Complex. Op de helft van Bashundhara mag Maziya een vrije trap nemen.
33' Maziya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op de helft van Bashundhara.
34' In de minuut 34, Inworp Bashundhara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dhaka.
35' Bij Maziya bevindt Vojislav Balabanovic zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Inworp Bashundhara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Dhaka.
37' In de minuut 37, Inworp voor Maziya in Bashundhara Sports Complex op de eigen helft.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Dhaka.
40' Vrije trap voor Maziya op de helft van Bashundhara.
40' In de minuut 40, De thuisploeg incasseert geel op naam van Rakib Hossain.
42' Buitenspel Maziya. Vojislav Balabanovic wordt teruggefloten.
42' Inworp voor Bashundhara in de buurt van het vijandige doel in Bashundhara Sports Complex.
42' In de minuut 42, Mohammad Sohel Rana II (Bashundhara) ziet zijn kopbal niet in het doel van Maziya belanden.
43' Een doelpoging van Mfon Sunday Udoh (Bashundhara) mist scherpte.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
44' In de minuut 44, Bashundhara krijgt van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent Bashundhara een inworp toe op de helft van Maziya.
45' Bashundhara krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah in Dhaka.
45' In de minuut 45, Arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.
45' + 1 We spelen 4 minuten extra in Bashundhara Sports Complex.
45' + 1 Buitenspelpositie van de thuisploeg.
45' + 2 In de minuut 45, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Dhaka.
45' + 2 In Dhaka wordt een kopbal van Mohammad Sohel Rana II tegengehouden door de verdediging van Maziya.
45' + 4 Bashundhara krijgt een schietkans via Rakib Hossain, maar scoort niet in Bashundhara Sports Complex.
45' + 4 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dhaka.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah aan dat we gaan rusten in Dhaka's Bashundhara Sports Complex.
46' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah fluit en Bashundhara trapt af. De tweede helft in Dhaka is van start gegaan.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Mohamed Irufan door Hassan Naiz.
46' Bashundhara Sports Complex ziet hoe Mfon Sunday Udoh op doel schiet, maar niet scoort voor Bashundhara.
47' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
47' In de minuut 47, In Dhaka kopt Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) de bal, maar mist doel.
47' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een doeltrap.
48' Inworp voor Bashundhara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dhaka.
48' In de minuut 48, Dorielton Gomes Nascimento schiet op doel maar scoort niet voor Bashundhara.
49' Bashundhara krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah in Dhaka.
49' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah legt de wedstrijd even stil om Hussain Shareef (Maziya) aan een blessure te laten behandelen in Dhaka.
50' De wedstrijd gaat weer verder.
50' In de minuut 50, Hussain Shareef (Maziya) doet weer mee in Bashundhara Sports Complex.
52' Bashundhara schiet tussen de palen, maar Ghosh Bishwanath ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
52' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' In de minuut 52, Vanaf rechts mag Miguel Figueira een hoekschop nemen voor Bashundhara in Bashundhara Sports Complex.
53' De poging van Ghosh Bishwanath (Bashundhara) mist doel in Bashundhara Sports Complex.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Dhaka.
53' In de minuut 53, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bashundhara Sports Complex.
54' Ali Samooh raakt geblesseerd bij Maziya en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
54' Er wordt weer gevoetbald!
55' In de minuut 55, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bashundhara Sports Complex.
55' Hoekschop voor Bashundhara in Bashundhara Sports Complex. Rakib Hossain neemt deze vanaf links.
55' In Bashundhara Sports Complex ziet het publiek dat Ali Samooh (Maziya) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
56' In de minuut 56, De uitploeg krijgt een doeltrap in Dhaka.
56' Maziya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op de helft van Bashundhara.
57' Doeltrap voor Maziya in Bashundhara Sports Complex.
57' In de minuut 57, Eerste gele kaart voor Hussain Shareef (Maziya) in Dhaka.
59' Buitenspel Bashundhara. Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah fluit de thuisploeg terug in Bashundhara Sports Complex.
60' In de minuut 60, In Dhaka krijgt Bashundhara op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft een inworp aan Bashundhara op de eigen helft in Bashundhara Sports Complex.
63' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bashundhara.
64' In de minuut 64, Een schot van Hassan Naiz (Maziya) smoort in de verdediging van Bashundhara.
64' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent Bashundhara een inworp toe op de helft van Maziya.
65' In Bashundhara Sports Complex mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' In de minuut 66, Inworp voor Bashundhara op de helft van Maziya.
67' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Bashundhara in de buurt van het doel van Maziya.
68' Een doelpoging van Miguel Figueira (Bashundhara) in Dhaka mist scherpte.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah geeft Maziya een doeltrap.
69' De 1 wissel van Bashundhara. MD Rafiqul Islam komt erin voor Rakib Hossain in Bashundhara Sports Complex.
69' Bashundhara gebruikt de 2 wissel. Shekh Morsalin vervangt Mohammad Sohel Rana II.
70' In de minuut 70, Vrije trap in Bashundhara Sports Complex. Op de helft van Maziya mag Bashundhara een vrije trap nemen.
71' Buitenspelpositie Maziya.
73' Maziya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op de helft van Bashundhara.
73' In de minuut 73, In Bashundhara Sports Complex mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74' Trainer Milomir Seslija gebruikt zijn 2 wissel. Tomoki Wada wordt door Hussain Nihaan vervangen bij de uitploeg.
74' Inworp op de eigen helft voor Bashundhara.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah kent een vrije trap toe aan Maziya, te nemen op de helft van Bashundhara.
76' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bashundhara Sports Complex.
77' Bashundhara krijgt een schietkans via MD Rafiqul Islam, maar scoort niet.
78' In de minuut 78, Maziya blokkeert de kopbal van Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) in Dhaka.
78' Bashundhara moet uitkijken als Maziya een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Bashundhara Sports Complex.
78' Boburbek Yuldashev gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80' In de minuut 80, Bashundhara krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah in Dhaka.
80' Bashundhara komt in Dhaka langszij dankzij een kopbal van Boburbek Yuldashev. 1-1 !
82' In de minuut 82, Inworp voor Bashundhara in de buurt van het vijandige doel in Bashundhara Sports Complex.
82' In Dhaka krijgt Maziya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83' Maziya krijgt van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83' In de minuut 83, De bal is over de achterlijn geweest. Bashundhara mag een doeltrap nemen.
85' Trainer Milomir Seslija (Maziya) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Hamza Mohamed door Hassan Nazeem.
86' Vanaf rechts mag Miguel Figueira een hoekschop nemen voor Bashundhara in Bashundhara Sports Complex.
86' In de minuut 86, Maziya moet opletten als Bashundhara van scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Dhaka.
87' Obeng Regan (Maziya) raakt geblesseerd in Dhaka. Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah legt de wedstrijd even stil.
88' In de minuut 88, De onderbreking is afgelopen in Dhaka.
88' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Miguel Figueira. Het staat 2-1 in Bashundhara Sports Complex.
89' In de minuut 89, Maziya is weer compleet nu Obeng Regan weer terug het veld van Bashundhara Sports Complex in mag.
90' Inworp voor Bashundhara in Bashundhara Sports Complex op de eigen helft.
90' Scheidsrechter Mohammad Hasan Mahmoud Arafah fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Dhaka.