1' Mohun Bagan heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Payam Heidari kent Mohun Bagan een inworp toe op de helft van Maziya.
2' Doeltrap voor Maziya in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
2' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
3' In de minuut 3, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kolkata.
3' Mohun Bagan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari op de helft van Maziya.
4' Scheidsrechter Payam Heidari kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mohun Bagan in Kolkata.
6' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een doeltrap.
6' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Maziya krijgt van scheidsrechter Payam Heidari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Mohun Bagan mag een doeltrap nemen.
10' Maziya moet opletten als Mohun Bagan van scheidsrechter Payam Heidari een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
10' In de minuut 10, Inworp voor Mohun Bagan in de buurt van het vijandige doel in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
11' In Vivekananda Yuba Bharati Krirangan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' Scheidsrechter Payam Heidari geeft een inworp aan Maziya op de eigen helft in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
13' In de minuut 13, Vanaf rechts mag Dimitri Petratos een hoekschop nemen voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
13' De defensie van Maziya voorkomt dat een kopbal van Brendan Hamill (Mohun Bagan) in het doel belandt.
14' Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maziya.
15' Arbiter Payam Heidari kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.
16' Inworp voor Maziya op de helft van Mohun Bagan.
16' In de minuut 16, Inworp voor Maziya ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kolkata.
17' Inworp op de eigen helft voor Mohun Bagan.
17' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kolkata.
18' In de minuut 18, Kans voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan! De kopbal van Hector Yuste mist het doel.
18' Doeltrap voor Maziya in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
20' Aisham Ibrahim mist het doel en scoort niet voor Maziya.
20' In de minuut 20, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kolkata.
20' In Kolkata krijgt Maziya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' Maziya krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari in Kolkata.
23' In de minuut 23, Inworp voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan op de eigen helft.
23' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
24' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een doeltrap.
25' In de minuut 25, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
25' Inworp voor Mohun Bagan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kolkata.
25' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
27' In de minuut 27, Mohun Bagan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari op de helft van Maziya.
28' Hugo Boumous met de assist.
29' In de minuut 29, In Vivekananda Yuba Bharati Krirangan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' Scheidsrechter Payam Heidari kent Mohun Bagan een inworp toe op de helft van Maziya.
32' Vrije trap in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan. Op de helft van Maziya mag Mohun Bagan een vrije trap nemen.
33' In de minuut 33, Mohun Bagan mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Maziya in Kolkata.
33' Hoekschop voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan. Dimitri Petratos neemt deze vanaf links.
34' Brendan Hamill (Mohun Bagan) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
34' In de minuut 34, De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
35' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kolkata.
35' De verdediging van Mohun Bagan blokkeert een schot van Tomoki Wada (Maziya).
35' In de minuut 35, Inworp voor Maziya op de helft van Mohun Bagan.
35' Doelpoging Maziya! Het schot van Hassan Naiz gaat niet tussen de palen.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mohun Bagan in Kolkata.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Payam Heidari kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' Mohun Bagan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari op de helft van Maziya.
38' Scheidsrechter Payam Heidari kent een vrije trap toe aan Mohun Bagan, te nemen op de helft van Maziya.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Payam Heidari fluit voor een penalty in het voordeel van Mohun Bagan.
41' Vivekananda Yuba Bharati Krirangan ziet hoe Jason Cummings een penalty mist voor Mohun Bagan.
42' Scheidsrechter Payam Heidari legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Hussain Shareef (Maziya) in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
43' In de minuut 43, Hussain Shareef lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Maziya.
43' Mohun Bagan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari in Kolkata.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kolkata.
44' In de minuut 44, In Vivekananda Yuba Bharati Krirangan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' Inworp voor Mohun Bagan op de helft van Maziya.
45' In de minuut 45, De voorzet kwam van Obeng Regan.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Maziya.
45' + 2 We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 3 In de minuut 45, Doeltrap voor Maziya in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
45' De eerste helft op Vivekananda Yuba Bharati Krirangan zit erop.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Maziya.
46' In de minuut 46, Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Arbiter Payam Heidari kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.
48' Mohun Bagan mag een hoekschop nemen vanaf links via Dimitri Petratos in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
49' In de minuut 49, Buitenspel van de uitploeg.
49' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maziya.
50' Mohun Bagan schiet tussen de palen, maar Armando Durim Sadiku ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kolkata.
50' In de minuut 50, Een schot van Jason Cummings (Mohun Bagan) wordt tegengehouden door de verdediging van Maziya in Kolkata.
50' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kolkata.
51' Inworp voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Maziya moet opletten als Mohun Bagan van scheidsrechter Payam Heidari een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
52' Mohun Bagan heeft Asish Rai gewisseld. Manvir Singh neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Juan Ferrando.
52' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Maziya een vrije trap op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Vanaf links mag Dimitri Petratos een hoekschop nemen voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
53' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Payam Heidari een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kolkata.
53' Mohun Bagan krijgt een schietkans via Liston Colaco, maar scoort niet.
54' In de minuut 54, Mohun Bagan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Hugo Boumous in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
54' Maziya krijgt van scheidsrechter Payam Heidari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' De uitploeg wisselt Hassan Raif Ahmed voor Ali Fasir.
56' In de minuut 56, De poging van Manvir Singh (Mohun Bagan) mist doel.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Kolkata.
56' Inworp voor Maziya in de buurt van het vijandige doel in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Payam Heidari kent Mohun Bagan een inworp toe op de helft van Maziya.
58' Vivekananda Yuba Bharati Krirangan ziet hoe Armando Durim Sadiku op doel schiet, maar niet scoort voor Mohun Bagan.
58' Mohun Bagan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari in Kolkata.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Payam Heidari geeft Maziya een doeltrap.
59' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
60' Scheidsrechter Payam Heidari toont Hector Yuste (Mohun Bagan) de gele kaart.
60' In de minuut 60, Vrije trap voor Maziya op de helft van Mohun Bagan.
61' Scheidsrechter Payam Heidari geeft een inworp aan Mohun Bagan op de eigen helft in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
62' Mohamed Irufan vervangt Tomoki Wada bij de uitploeg.
62' In de minuut 62, De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
62' De uitploeg vervangt Hamza Mohamed door Hassan Nazeem.
63' Scheidsrechter Payam Heidari kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64' In de minuut 64, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kolkata.
64' Mohun Bagan brengt Subhasish Bose in de plaats van Anisa Anwar Ali.
64' Trainer Juan Ferrando (Mohun Bagan) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Dimitri Petratos door Sahal Abdul Samad.
64' In de minuut 64, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kolkata.
66' De bal is over de achterlijn geweest. Mohun Bagan mag een doeltrap nemen.
67' Vanaf rechts mag Hugo Boumous een hoekschop nemen voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
67' In de minuut 67, Mohun Bagan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari op de helft van Maziya.
67' Scheidsrechter Payam Heidari kent Mohun Bagan een inworp toe op de helft van Maziya.
68' Liston Colaco neemt de door scheidsrechter Payam Heidari gegeven hoekschop voor Mohun Bagan in Kolkata.
68' In de minuut 68, Mohun Bagan mag een hoekschop nemen vanaf links via Liston Colaco in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
68' Doeltrap voor Maziya in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
70' Vrije trap voor Mohun Bagan op de helft van Maziya.
71' In de minuut 71, Vanaf links mag Hugo Boumous een hoekschop nemen voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
71' Maziya mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een doeltrap.
73' In de minuut 73, In Vivekananda Yuba Bharati Krirangan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74' Maziya moet uitkijken als Mohun Bagan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
75' Scheidsrechter Payam Heidari geeft een gele kaart aan Brendan Hamill (Mohun Bagan).
76' In de minuut 76, De vierde wissel van Mohun Bagan. Anirudh Thapa komt erin voor Glan Martins in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
76' Mohun Bagan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari in Kolkata.
76' Inworp voor Mohun Bagan op de helft van Maziya.
76' In de minuut 76, Inworp voor Mohun Bagan in de buurt van het vijandige doel in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
77' Maziya moet opletten als Mohun Bagan van scheidsrechter Payam Heidari een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Kolkata.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Payam Heidari kent Maziya een inworp toe op de helft van Mohun Bagan.
80' Manvir Singh schiet op doel maar scoort niet voor Mohun Bagan in Kolkata.
80' Vishal Kaith blesseert zich bij Mohun Bagan, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
81' In de minuut 81, Hoekschop voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan. Liston Colaco neemt deze vanaf links.
82' In Kolkata krijgt Maziya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82' Trainer Milomir Seslija gebruikt zijn vierde wissel. Hassan Naiz wordt door Haisham Hassan vervangen bij de uitploeg.
82' In de minuut 82, Vishal Kaith kan weer verder bij Mohun Bagan.
82' Inworp voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan op de eigen helft.
83' Hoekschop voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan. Hugo Boumous neemt deze vanaf links.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Payam Heidari geeft Mohun Bagan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maziya.
84' Scheidsrechter Payam Heidari geeft Maziya een vrije trap op de eigen helft.
84' Doeltrap voor Maziya in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
85' In de minuut 85, Het spel ligt even stil in Kolkata. Khalil Gamal Elbezawy (Maziya) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
86' Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' In Kolkata kan Khalil Gamal Elbezawy (Maziya) weer verder.
88' In de minuut 88, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
89' Mohun Bagan krijgt een schietkans via Liston Colaco, maar scoort niet in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
90' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Kolkata.
90' + 1 In Kolkata worden nog 7 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Inworp voor Mohun Bagan op de helft van Maziya.
90' + 1 Mohun Bagan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Payam Heidari op de helft van Maziya.
90' + 1 Scheidsrechter Payam Heidari kent een vrije trap toe aan Mohun Bagan, te nemen op de helft van Maziya.
90' + 1 Hassan Nazeem (Maziya) krijgt geel.
90' + 2 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kolkata.
90' + 3 Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong via Jason Cummings.
90' + 4 In Vivekananda Yuba Bharati Krirangan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 5 Scheidsrechter Payam Heidari kent een vrije trap toe aan Maziya op een gevaarlijke plek voor Mohun Bagan.
90' + 6 Scheidsrechter Payam Heidari kent Maziya een inworp toe op de helft van Mohun Bagan.
90' + 7 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Mohun Bagan in de buurt van het doel van Maziya.
90' + 7 Aisham Ibrahim gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' + 9 Arbiter Payam Heidari kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.