1' We zijn begonnen. England heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor England in de buurt van het vijandige doel in Batumi Arena.
1' Inworp voor Israel in Batumi Arena op de eigen helft.
2' Inworp op de eigen helft voor Israel.
4' In de minuut 4, Israel krijgt van scheidsrechter Morten Krogh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' Hoekschop voor Israel in Batumi Arena. Oscar Gloch neemt deze vanaf rechts.
6' De poging van Karm Jaber (Israel) mist doel in Batumi Arena.
6' In de minuut 6, De bal is over de achterlijn geweest. England mag een doeltrap nemen.
6' England mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
7' Levi Colwill met de kopkans! Geen doelpunt voor England in Batumi Arena.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Morten Krogh geeft Israel een doeltrap.
10' Scheidsrechter Morten Krogh geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Batumi Arena.
11' England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van Israel.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Israel.
13' Morten Krogh geeft England een penalty in Batumi Arena.
17' De strafschop voor England wordt gemist door Morgan Gibbs-White!
17' In de minuut 17, Doeltrap voor Israel in Batumi Arena.
20' Dor David Turgeman (Israel) krijgt geel van scheidsrechter Morten Krogh in Batumi Arena en moet oppassen.
21' Vrije trap voor England op de helft van Israel.
22' In de minuut 22, Inworp voor England ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Batumi.
23' Doelpoging England! Het schot van Curtis Jones gaat niet tussen de palen in Batumi.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Batumi.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Morten Krogh kent Israel een inworp toe op de helft van England.
25' Scheidsrechter Morten Krogh geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Batumi Arena.
27' Oscar Gloch neemt de door scheidsrechter Morten Krogh gegeven hoekschop voor Israel in Batumi.
28' In de minuut 28, England moet uitkijken als Israel een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Batumi Arena.
29' Israel mag een hoekschop nemen vanaf links via Oscar Gloch in Batumi Arena.
31' Inworp voor Israel in Batumi Arena op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Morten Krogh geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
34' Inworp voor Israel in Batumi Arena op de eigen helft.
36' In Batumi krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' In de minuut 37, Inworp voor Israel op de helft van England.
37' England krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van Israel.
39' England moet opletten als Israel van scheidsrechter Morten Krogh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' In de minuut 39, Een doelpoging van Omri Gandelman (Israel) in Batumi mist scherpte.
39' Doeltrap voor England in Batumi Arena.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Batumi.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan England, te nemen op de helft van Israel.
42' De voorzet kwam van Cole Palmer.
44' In de minuut 44, Arbiter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan England op de eigen helft.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' De eerste helft op Batumi Arena zit erop.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Israel verzorgt de aftrap.
46' England krijgt een schietkans via Emile Smith-Rowe, maar scoort niet.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
49' In de minuut 49, Batumi Arena ziet de poging van Anthony Gordon smoren in de verdediging van Israel.
50' Vanaf rechts mag Emile Smith-Rowe een hoekschop nemen voor England in Batumi Arena.
51' Scheidsrechter Morten Krogh kent England een inworp toe op de helft van Israel.
51' In de minuut 51, Vrije trap in Batumi Arena. Op de helft van Israel mag England een vrije trap nemen.
52' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Angel Gomes (England).
53' Arbiter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Angel Gomes (England) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
55' Israel krijgt van scheidsrechter Morten Krogh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' Bij Israel komt Anan Khalaili er in. Hij vervangt Ilay Hajaj.
56' In de minuut 56, De tweede wissel van Israel. Idan Gorno komt erin voor Hisham Layous in Batumi Arena.
57' Angel Gomes (England) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Israel.
57' Scheidsrechter Morten Krogh geeft England een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor England op de helft van Israel.
59' Scheidsrechter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan England, te nemen op de helft van Israel.
62' Scheidsrechter Morten Krogh geeft Israel een doeltrap.
62' In de minuut 62, Inworp voor England op de helft van Israel.
63' Emile Smith-Rowe deed het voorbereidende werk.
63' In de minuut 63, England in buitenspelpositie.
68' In de minuut 68, Dor David Turgeman van Israel is geblesseerd en het spel ligt even stil.
70' Israel is weer compleet nu Dor David Turgeman weer terug het veld van Batumi Arena in mag.
71' Inworp voor Israel in de buurt van het vijandige doel in Batumi Arena.
73' In de minuut 73, Buitenspelpositie England.
74' England brengt Cameron Archer in de plaats van Anthony Gordon.
74' Trainer Lee Carsley (England) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Emile Smith-Rowe door Harvey Elliott.
75' In de minuut 75, Wissel in Batumi: Oz Bilevi vervangt Ethane Azoulay bij Israel.
75' Scheidsrechter Morten Krogh kent een vrije trap toe aan England op een gevaarlijke plek voor Israel.
77' Scheidsrechter Morten Krogh geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Batumi Arena.
77' In de minuut 77, Doeltrap voor Israel in Batumi Arena.
78' Curtis Jones mist het doel en scoort niet voor England in Batumi Arena.
78' Scheidsrechter Morten Krogh geeft Israel een doeltrap.
79' In de minuut 79, England gebruikt de derde wissel. Oliver Skipp vervangt Angel Gomes.
79' England heeft Morgan Gibbs-White gewisseld. Chukwunonso Madueke neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Lee Carsley.
80' Inworp op de eigen helft voor England.
81' In de minuut 81, Eerste gele kaart voor Levi Colwill (England) in Batumi.
82' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Israel in de buurt van het doel van England.
83' De scherpte ontbreekt bij Roy Revivo (Israel). Zijn poging mist doel in Batumi.
83' In de minuut 83, De bal gaat buiten. Doeltrap voor England in Batumi.
83' Stav Lemkin (Israel) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87' England krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh in Batumi.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Morten Krogh geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
88' Dor David Turgeman (Israel) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van England in Batumi Arena.
89' Wissel in Batumi: Thomas Doyle vervangt Curtis Jones bij England.
89' In de minuut 89, De vierde wissel van Israel. Mohammed Abu Rumi komt erin voor Dor David Turgeman in Batumi Arena.
89' Israel heeft Omri Gandelman gewisseld. Ayanaw Ferede neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Guy Luzon.
90' De assist kwam van Cole Palmer.
90' + 1 Nog 4 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh op de helft van England.
90' + 2 England krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Morten Krogh in Batumi.
90' + 3 Vrije trap in Batumi Arena. Op de helft van Israel mag England een vrije trap nemen.
90' + 4 Het spel ligt even stil in Batumi. Gil Cohen (Israel) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90' + 4 Vanaf rechts mag Cole Palmer een hoekschop nemen voor England in Batumi Arena.
90' + 4 Vrije trap voor Israel op de helft van England.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 0-3.