1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Georgia mag de aftrap nemen.
3' In de minuut 3, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
4' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Israel een doeltrap.
5' Doelpoging Israel! Het schot van Dor David Turgeman gaat niet tussen de palen in Tbilisi.
5' In de minuut 5, Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
7' Een schot van Ethane Azoulay (Israel) smoort in de verdediging van Georgia.
9' De scherpte ontbreekt bij Oscar Gloch (Israel). Zijn poging mist doel in Tbilisi.
9' In de minuut 9, De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
10' De poging van Eden Karzev (Israel) mist doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
10' Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
13' In de minuut 13, Eden Karzev mist het doel en scoort niet voor Israel.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
18' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
20' In de minuut 20, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Tbilisi.
22' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Israel, te nemen op de helft van Georgia.
23' De poging van Oscar Gloch (Israel) mist doel.
23' In de minuut 23, Doeltrap voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
24' Israel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op de helft van Georgia.
28' De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
30' In de minuut 30, Inworp voor Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena op de eigen helft.
32' Inworp voor Georgia op de helft van Israel.
33' Vergeefse doelpoging Oscar Gloch (Israel) in Boris Paichadze Dinamo Arena.
34' In de minuut 34, De scherpte ontbreekt bij Omri Gandelman (Israel). Zijn poging mist doel.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Georgia in Tbilisi.
35' De verdediging van Israel blokkeert een schot van Saba Sazonov (Georgia) in Boris Paichadze Dinamo Arena.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
35' Vrije trap in Boris Paichadze Dinamo Arena. Op de helft van Israel mag Georgia een vrije trap nemen.
36' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Israel een inworp toe op de helft van Georgia.
37' In de minuut 37, Israel moet opletten als Georgia van scheidsrechter Espen Andreas Eskas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' Inworp voor Georgia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
38' Arbiter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Luka Gagnidze mist het doel en scoort niet voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Tbilisi.
40' Vrije trap voor Georgia op de helft van Israel.
41' In de minuut 41, Anzor Mekvabishvili (Georgia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Israel.
41' Georgia mag een hoekschop nemen vanaf links via Zurab Davitashvili in Boris Paichadze Dinamo Arena.
42' Inworp op de eigen helft voor Israel.
43' In de minuut 43, Georgia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op de helft van Israel.
43' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
44' Doeltrap voor Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
45' In de minuut 45, Het spel ligt even stil in Tbilisi. Idan Gorno (Israel) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' Het spel ligt even stil: Iva Gelashvili (Georgia) is geblesseerd.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Idan Gorno (Israel) is weer terug binnen de lijnen.
45' + 3 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een doeltrap.
45' + 3 Iva Gelashvili lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Georgia.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Israel mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Espen Andreas Eskas fluit en we zijn begonnen.
46' Bij Georgia komt Saba Khvadagiani er in. Hij vervangt Iva Gelashvili.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Boris Paichadze Dinamo Arena.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
48' Boris Paichadze Dinamo Arena ziet hoe Omri Gandelman op doel schiet, maar niet scoort voor Israel.
48' In de minuut 48, Omri Gandelman (Israel) schiet de bal op de paal.
48' Inworp voor Israel in de buurt van het vijandige doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
49' Inworp voor Israel ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tbilisi.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een vrije trap op de eigen helft.
49' Eden Karzev (Israel) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
51' Trainer Guy Luzon (Israel) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Eden Karzev door Yoav Hofmeister.
54' In de minuut 54, Hoekschop voor Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena. Oscar Gloch neemt deze vanaf rechts.
56' Vrije trap in Boris Paichadze Dinamo Arena. Op de helft van Israel mag Georgia een vrije trap nemen.
57' Een doelpoging van Zurab Davitashvili (Georgia) in Tbilisi mist scherpte.
57' In de minuut 57, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Israel in Tbilisi.
57' Doeltrap voor Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
58' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft een inworp aan Georgia op de eigen helft in Boris Paichadze Dinamo Arena.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Georgia, te nemen op de helft van Israel.
60' Vrije trap voor Georgia op de helft van Israel.
61' Buitenspel Georgia.
62' In de minuut 62, Inworp voor Georgia in de buurt van het vijandige doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
62' Inworp voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena op de eigen helft.
62' In Tbilisi krijgt Georgia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' In de minuut 63, Wissel in Tbilisi: Hisham Layous vervangt Idan Gorno bij Israel.
64' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
66' Een schot van Heorhii Tsitaishvili (Georgia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Israel.
66' In de minuut 66, Georgia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas in Tbilisi.
66' De verdediging van Israel blokkeert een schot van Zurab Davitashvili (Georgia).
66' Arbiter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Eerste gele kaart voor Heorhii Tsitaishvili (Georgia) in Tbilisi.
67' Omri Gandelman schiet op doel maar scoort niet voor Israel.
67' Schot op doel van Oscar Gloch. Maar zonder doelpunt voor Israel als gevolg.
68' In de minuut 68, Vanaf links mag Oscar Gloch een hoekschop nemen voor Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
70' Georgia brengt Giorgi Moistsrapeshvili in de plaats van Heorhii Tsitaishvili.
70' Zurab Davitashvili neemt de door scheidsrechter Espen Andreas Eskas gegeven hoekschop voor Georgia in Tbilisi.
70' In de minuut 70, Doelpoging Georgia! Het schot van Saba Khvadagiani gaat niet tussen de palen.
70' Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Israel een doeltrap.
72' Georgia schiet tussen de palen, maar Irakli Azarov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Georgia een inworp toe op de helft van Israel.
75' Georgia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Espen Andreas Eskas in Tbilisi.
75' Israel moet opletten als Georgia van scheidsrechter Espen Andreas Eskas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Georgia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Israel.
76' Israel krijgt van scheidsrechter Espen Andreas Eskas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' Inworp voor Georgia op de helft van Israel.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent Israel een inworp toe op de helft van Georgia.
78' Inworp op de eigen helft voor Israel.
79' Vrije trap voor Georgia op de helft van Israel.
79' In de minuut 79, In Tbilisi krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' Inworp voor Georgia in de buurt van het vijandige doel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
80' Israel gebruikt de derde wissel. Oz Bilevi vervangt Ethane Azoulay.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Israel een vrije trap op de eigen helft.
84' Arbiter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Israel op de eigen helft.
85' Inworp op de eigen helft voor Georgia.
85' In de minuut 85, Een doelpoging van Giorgi Gagua (Georgia) mist scherpte.
85' De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
86' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ilay Hajaj (Israel).
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Espen Andreas Eskas toont Daniel Peretz (Israel) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Daniel Peretz is geschorst voor de volgende wedstrijd.
86' Ilay Hajaj (Israel) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Tbilisi.
87' Vrije trap in Boris Paichadze Dinamo Arena. Op de helft van Georgia mag Israel een vrije trap nemen.
87' In de minuut 87, De bal is over de achterlijn geweest. Georgia mag een doeltrap nemen.
89' Georgia mag een hoekschop nemen vanaf links via Giorgi Moistsrapeshvili in Boris Paichadze Dinamo Arena.
89' Poging met het hoofd van Aleksandre Kalandadze (Georgia), maar hij mist het doel.
89' In de minuut 89, Doeltrap voor Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
90' + 1 Vanaf rechts mag Irakli Azarov een hoekschop nemen voor Georgia in Boris Paichadze Dinamo Arena.
90' + 1 Zurab Davitashvili (Georgia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Israel in Boris Paichadze Dinamo Arena.
90' + 1 Doelpoging Georgia! Het schot van Giorgi Gagua gaat niet tussen de palen.
90' + 1 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas geeft Israel een doeltrap.
90' + 1 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas laat nog 5 minuten doorspelen in Tbilisi.
90' + 2 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas legt de wedstrijd even stil om Karm Jaber (Israel) aan een blessure te laten behandelen in Tbilisi.
90' + 3 Karm Jaber (Israel) doet weer mee in Boris Paichadze Dinamo Arena.
90' + 4 Scheidsrechter Espen Andreas Eskas kent een vrije trap toe aan Georgia, te nemen op de helft van Israel.
90' + 4 In Tbilisi krijgt Israel op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 6 Israel moet uitkijken als Georgia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Boris Paichadze Dinamo Arena.
90' + 7 Een schot van Zurab Davitashvili (Georgia) wordt tegengehouden door de verdediging van Israel in Tbilisi.