1' Ukraine trapt af wanneer scheidsrechter Mohammed Al-Hakim in Giulesti voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, Croatia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op de helft van Ukraine.
3' Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
3' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een vrije trap op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Ukraine krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim in Boekarest.
4' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft een inworp aan Croatia op de eigen helft in Giulesti.
6' In de minuut 6, Inworp voor Croatia in Giulesti op de eigen helft.
8' Inworp voor Croatia in Giulesti op de eigen helft.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ukraine in Boekarest.
9' In de minuut 9, In Boekarest krijgt Croatia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' Inworp voor Ukraine op de helft van Croatia.
11' Inworp op de eigen helft voor Croatia.
12' In de minuut 12, Ukraine krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' Doeltrap voor Croatia in Giulesti.
13' Arbiter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Ukraine op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Arbiter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Croatia op de eigen helft.
16' Matija Frigan (Croatia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Ukraine in Giulesti.
16' Vrije trap in Giulesti. Op de helft van Croatia mag Ukraine een vrije trap nemen.
16' In de minuut 16, Lukas Kacavenda (Croatia) krijgt geel van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim in Giulesti en moet oppassen.
17' Een doelpoging van Volodymyr Brazhko (Ukraine) mist scherpte.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Croatia mag een doeltrap nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Croatia.
19' Artem Bondarenko deed het voorbereidende werk.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft een inworp aan Ukraine op de eigen helft in Giulesti.
21' Ukraine moet uitkijken als Croatia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Giulesti.
22' Een schot van Marko Bulat (Croatia) wordt tegengehouden door de verdediging van Ukraine in Boekarest.
22' In de minuut 22, Vanaf rechts mag Marko Bulat een hoekschop nemen voor Croatia in Giulesti.
23' Croatia mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
23' Ukraine moet opletten als Croatia van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
25' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent Ukraine een inworp toe op de helft van Croatia.
26' Danylo Sikan (Ukraine) raakt geblesseerd in Boekarest. Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim legt de wedstrijd even stil.
27' In de minuut 27, Danylo Sikan kan weer verder bij Ukraine.
28' Oleksii Kashchuk (Ukraine) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Croatia.
29' In Boekarest krijgt Ukraine op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' In de minuut 30, De verdediging van Croatia blokkeert een schot van Danylo Sikan (Ukraine) in Giulesti.
31' Inworp voor Croatia op de helft van Ukraine.
32' Martin Baturina neemt de door scheidsrechter Mohammed Al-Hakim gegeven hoekschop voor Croatia in Boekarest.
32' In de minuut 32, Croatia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op de helft van Ukraine.
33' De verdediging van Ukraine blokkeert een schot van Martin Baturina (Croatia).
33' Hoekschop voor Croatia in Giulesti. Martin Baturina neemt deze vanaf rechts.
34' In de minuut 34, Vrije trap voor Croatia op de helft van Ukraine.
34' Marko Bulat schiet op doel maar scoort niet voor Croatia.
35' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft een inworp aan Ukraine op de eigen helft in Giulesti.
36' In de minuut 36, Croatia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op de helft van Ukraine.
36' Inworp voor Ukraine in Giulesti op de eigen helft.
37' Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
38' In de minuut 38, Croatia schiet tussen de palen, maar Dion Drena Beljo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Boekarest.
40' Inworp voor Ukraine in de buurt van het vijandige doel in Giulesti.
40' Inworp voor Croatia in Giulesti op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft een inworp aan Croatia op de eigen helft in Giulesti.
41' Croatia krijgt een schietkans via Matija Frigan, maar scoort niet.
45' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Croatia, te nemen op de helft van Ukraine.
45' + 1 In de minuut 45, In Boekarest worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Ukraine verdedigt een schot van Martin Baturina, waardoor Croatia niet tot scoren komt.
45' De eerste helft zit erop in Giulesti.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim fluit en Croatia trapt af. De tweede helft in Boekarest is van start gegaan.
46' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Croatia een vrije trap op de eigen helft.
47' Inworp voor Ukraine in Giulesti op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Ukraine krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In Boekarest krijgt Croatia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' In de minuut 48, De voorzet kwam van Oleksii Kashchuk.
50' Inworp op de eigen helft voor Ukraine.
50' Inworp voor Croatia op de helft van Ukraine.
50' In de minuut 50, Inworp voor Croatia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Boekarest.
51' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een doeltrap.
52' Ukraine schiet tussen de palen, maar Danylo Sikan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Croatia op een gevaarlijke plek voor Ukraine.
54' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een vrije trap op de eigen helft.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ukraine in Boekarest.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Ukraine in Giulesti.
57' Een schot van Mauro Perkovic (Croatia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Ukraine.
58' Croatia gebruikt de eerste wissel. Michele Sego vervangt Lukas Kacavenda.
58' In de minuut 58, Croatia brengt Luka Stojkovic in de plaats van David Colina.
58' Croatia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Martin Baturina in Giulesti.
59' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft een inworp aan Croatia op de eigen helft in Giulesti.
60' In de minuut 60, Vanaf rechts mag Martin Baturina een hoekschop nemen voor Croatia in Giulesti.
60' Giulesti ziet de poging van Jurica Prsir smoren in de verdediging van Ukraine.
61' Croatia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Ukraine in Boekarest.
61' In de minuut 61, Hoekschop voor Croatia in Giulesti. Luka Stojkovic neemt deze vanaf links.
61' Doelpoging Croatia! Het schot van Luka Stojkovic gaat niet tussen de palen in Boekarest.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Ukraine mag een doeltrap nemen.
62' In de minuut 62, Trainer Ruslan Rotan (Ukraine) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Maksym Bragaru door Oleksandr Evgeniyovych Nazarenko.
63' De scherpte ontbreekt bij Luka Stojkovic (Croatia). Zijn poging mist doel in Boekarest.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ukraine in Boekarest.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent Croatia een inworp toe op de helft van Ukraine.
64' Croatia mag een hoekschop nemen vanaf links via Martin Baturina in Giulesti.
65' Martin Baturina neemt de door scheidsrechter Mohammed Al-Hakim gegeven hoekschop voor Croatia in Boekarest.
65' In de minuut 65, Vrije trap in Giulesti. Op de helft van Ukraine mag Croatia een vrije trap nemen.
67' De scherpte ontbreekt bij Matija Frigan (Croatia). Zijn poging mist doel.
67' Doeltrap voor Ukraine in Giulesti.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Oleksii Kashchuk (Ukraine) in Giulesti.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Croatia mag een doeltrap nemen.
69' Oleksii Kashchuk lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Ukraine.
70' In de minuut 70, Croatia krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' Wissel in Boekarest: Oleh Ocheretko vervangt Dmytro Kryskiv bij Ukraine.
71' Coach Ruslan Rotan (Ukraine) moet ingrijpen en brengt Bogdan V'Yunnik voor de geblesseerde Oleksii Kashchuk.
72' In de minuut 72, Ukraine krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim in Boekarest.
72' Arbiter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Croatia op de eigen helft.
73' Een schot van Luka Stojkovic (Croatia) smoort in de verdediging van Ukraine.
73' In de minuut 73, De verdediging van Ukraine blokkeert een schot van Martin Baturina (Croatia) in Giulesti.
73' Inworp voor Croatia op de helft van Ukraine.
73' De derde wissel van Croatia. Gabriel Vidovic komt erin voor Matija Frigan in Giulesti.
74' In de minuut 74, Inworp voor Croatia in Giulesti op de eigen helft.
75' Arbiter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Croatia op de eigen helft.
75' De poging van Dion Drena Beljo (Croatia) mist doel.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een doeltrap.
76' Een speler van Ukraine staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mohammed Al-Hakim teruggefloten.
77' Luka Stojkovic mist het doel en scoort niet voor Croatia in Giulesti.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een doeltrap.
78' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft een inworp aan Ukraine op de eigen helft in Giulesti.
78' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent Croatia een inworp toe op de helft van Ukraine.
79' In de minuut 79, Vrije trap voor Croatia op de helft van Ukraine.
79' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ukraine in de buurt van het doel van Croatia.
80' Doelpoging Ukraine! Het schot van Oleksandr Evgeniyovych Nazarenko gaat niet tussen de palen.
80' In de minuut 80, Doeltrap voor Croatia in Giulesti.
81' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Croatia op een gevaarlijke plek voor Ukraine.
82' Poging met het hoofd van Bartol Franjic. Maar geen doelpunt voor Croatia.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Ukraine, te nemen op de helft van Croatia.
82' Luka Stojkovic (Croatia) krijgt geel.
83' Ukraine heeft Danylo Sikan gewisseld. Georgiy Sudakov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruslan Rotan.
83' In de minuut 83, Bij Ukraine komt Ivan Zhelizko er in. Hij vervangt Volodymyr Brazhko.
84' Trainer Dragan Skocic (Croatia) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jurica Prsir door Veldin Hodza.
84' Bij Croatia komt Roko Simic er in. Hij vervangt Dion Drena Beljo.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Ukraine, te nemen op de helft van Croatia.
85' Vrije trap voor Ukraine op de helft van Croatia.
85' De poging van Oleksandr Evgeniyovych Nazarenko (Ukraine) mist doel in Giulesti.
85' In de minuut 85, De bal is over de achterlijn geweest. Croatia mag een doeltrap nemen.
86' Croatia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op de helft van Ukraine.
86' Een doelpoging van Veldin Hodza (Croatia) in Boekarest mist scherpte.
86' In de minuut 86, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ukraine in Boekarest.
87' De bal is over de achterlijn geweest. Ukraine mag een doeltrap nemen.
88' Croatia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Ukraine in Boekarest.
90' Ukraine krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 1 We krijgen 5 minuten extra tijd.
90' + 3 Martin Baturina (Croatia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Ukraine.
90' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ukraine in Boekarest.
90' + 4 Georgiy Sudakov mist het doel en scoort niet voor Ukraine.
90' + 4 Doeltrap voor Croatia in Giulesti.
90' + 4 Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Ukraine een doeltrap.
90' + 5 De verdediging van Ukraine blokkeert een schot van Gabriel Vidovic (Croatia).
90' Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim fluit de wedstrijd af in Boekarest. De eindstand is 2-0.