1' In Rangoon's Thuwunna Youth Training Centre Stadium klinkt het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Aziz Asimov.
12' In de minuut 12, Laos neemt een 0-1 voorsprong dankzij Soukaphone Vongchiengkham.
15' In de minuut 15, De assist kwam van Hein Zeyar Lin.
30' Mg Mg Lwin (Myanmar) krijgt een eerste gele kaart.
45' Gele kaart. Phathana Phommathep (Laos) gaat op de bon.
45' In de minuut 45, De eerste wissel van Laos. Anousone Xaypanya komt erin voor At Viengkham in Thuwunna Youth Training Centre Stadium.
45' Wissel in Rangoon: Soukphachan Lueanthala vervangt Soukaphone Vongchiengkham bij Laos.
45' De eerste helft zit erop in Thuwunna Youth Training Centre Stadium.
46' In de minuut 46, De tweede helft is van start gegaan.
46' Het voorbereidende werk werd verricht door Phithack Kongmathilath.
57' In de minuut 57, Myanmar brengt Hein Phyo Win in de plaats van Myat Kaung Khant.
57' Bij Myanmar komt Htet Soe Lin er in. Hij vervangt David Htan.
64' Myanmar gebruikt de derde wissel. Ye Yint Aung II vervangt Aung Kaung Mann.
68' In de minuut 68, Laos heeft Chony Wenpaserth gewisseld. Kydavone Souvanny neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michael Weiss.
77' Bij Laos komt Phounsavath Phouvieng er in. Hij vervangt Phithack Kongmathilath.
80' Trainer Antoine Hey (Myanmar) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Kyaw Zin Lwin door Aung Naing Win.
81' In de minuut 81, Htet Soe Lin (Myanmar) staat buitenspel in Rangoon, gezien door scheidsrechter Aziz Asimov.
82' Eerste gele kaart voor Siphongphan Anantaza (Laos) in Rangoon.
83' Laos brengt Billy Ketkeophomphone in de plaats van Ekkamai Ratxachak.
90' + 6 Doelpunt! Mg Mg Lwin maakt de gelijkmaker. 2-2!
90' + 8 Scheidsrechter Aziz Asimov geeft een gele kaart aan Aung Naing Win (Myanmar).
90' Scheidsrechter Aziz Asimov fluit de wedstrijd af in Rangoon. De eindstand is 2-2.