1' De wedstrijd gaat van start. Laos heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Inworp Laos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Inworp voor Nepal op de helft van Laos.
5' Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Nepal.
6' In de minuut 6, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh aan de uitploeg.
7' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' Inworp op de eigen helft voor Laos.
11' In de minuut 11, Nepal krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Nepal.
11' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Nepal een inworp toe op de helft van Laos.
12' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Nepal in de buurt van het doel van Laos.
13' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Laos een doeltrap.
13' Inworp voor Laos op de helft van Nepal.
14' In de minuut 14, Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Nepal.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Nepal mag een doeltrap nemen.
15' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Nepal een vrije trap op de eigen helft.
17' Schot op doel van Kydavone Souvanny. Maar zonder doelpunt voor Laos als gevolg.
18' Arbiter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Laos op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Laos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nepal.
24' Inworp Laos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Arbiter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Laos op de eigen helft.
27' Inworp op de eigen helft voor Laos.
29' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Xaysavath Souvanhansok (Laos).
29' In de minuut 29, Xaysavath Souvanhansok lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Laos.
33' De assist kwam van Chony Wenpaserth.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
37' Doelpoging Nepal! Het schot van Anjan Bista gaat niet tussen de palen.
39' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Laos een doeltrap.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Laos een inworp toe op de helft van Nepal.
40' Nepal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Laos.
41' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Xaysavath Souvanhansok (Laos).
44' Xaysavath Souvanhansok (Laos) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
45' + 1 3 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Laken Limbu gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' + 2 De poging van Bounphachan Bounkong (Laos) mist doel.
45' + 2 Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Nepal een doeltrap.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Nepal een inworp toe op de helft van Laos.
45' + 3 Vrije trap voor Nepal op de helft van Laos.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Nepal trapt af.
46' De thuisploeg wisselt Ayush Ghalan voor Dinesh Henjan.
46' Nepal brengt Arik Bista in de plaats van Aashish Chaudhary.
46' In de minuut 46, Rai Utsav vervangt Awas Lamichhane bij de thuisploeg.
47' Inworp Laos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' In de minuut 48, De voorzet kwam van Arik Bista.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
52' Nepal mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
53' In de minuut 53, Poging met het hoofd van Anjan Bista (Nepal), maar hij mist het doel.
54' De verdediging van Nepal blokkeert een schot van Kydavone Souvanny (Laos).
57' Inworp voor Laos op de helft van Nepal.
56' Het spel ligt even stil: Bounphachan Bounkong (Laos) is geblesseerd.
57' In de minuut 57, Laos is weer compleet nu Bounphachan Bounkong weer terug het veld in mag.
60' De uitploeg vervangt Bounphachan Bounkong door Anousone Xaypanya.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Laos een inworp toe op de helft van Nepal.
61' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Nepal een vrije trap op de eigen helft.
62' Nepal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh.
62' In de minuut 62, Nepal krijgt een schietkans via Rohit Chand, maar scoort niet.
62' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' Nepal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Laos.
65' In de minuut 65, Damoth Thongkhamsavath van Laos is geblesseerd en het spel ligt even stil.
65' Sanish Shrestha neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Nepal.
66' Damoth Thongkhamsavath kan weer verder bij Laos.
67' In de minuut 67, Nepal krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68' Inworp voor Laos op de helft van Nepal.
69' Nepal krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Laos, te nemen op de helft van Nepal.
70' Nepal moet opletten als Laos van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Nepal een doeltrap.
73' In de minuut 73, Nepal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Laos.
74' Hoekschop voor Laos. Chanthavixay Khounthoumphone neemt deze vanaf links.
74' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Laos een inworp toe op de helft van Nepal.
75' In de minuut 75, Laos moet opletten als Nepal van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76' Inworp Laos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76' Inworp op de eigen helft voor Laos.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Nepal, te nemen op de helft van Laos.
77' De uitploeg incasseert geel op naam van Chony Wenpaserth.
80' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Laos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nepal.
78' Inworp Nepal. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79' In de minuut 79, Buitenspelpositie van de uitploeg.
82' Nepal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh.
82' In de minuut 82, De defensie van Laos voorkomt dat een kopbal van Anjan Bista (Nepal) in het doel belandt.
83' Bij Nepal komt Thapaliya Hisub er in. Hij vervangt Manish Dangi.
83' Nepal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Arik Bista.
84' Inworp voor Laos op de helft van Nepal.
83' In de minuut 83, De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
86' Vanaf rechts mag Arik Bista een hoekschop nemen voor Nepal.
87' In de minuut 87, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
87' Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Nepal op een gevaarlijke plek voor Laos.
89' Laos gebruikt de tweede wissel. Soukphachan Lueanthala vervangt Chony Wenpaserth.
89' In de minuut 89, Xaysavath Souvanhansok raakt geblesseerd bij Laos en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Nepal.
90' Xaysavath Souvanhansok (Laos) is weer terug binnen de lijnen.
90' + 1 We krijgen 6 minuten extra tijd.
90' + 1 De scherpte ontbreekt bij Damoth Thongkhamsavath (Laos). Zijn poging mist doel.
90' + 3 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Nepal in de buurt van het doel van Laos.
90' + 4 De uitploeg vervangt Kydavone Souvanny door Chanthaviphone Phoumsavanh.
90' + 5 Arik Bista neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Nepal.
90' + 5 De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
90' + 6 Inworp op de eigen helft voor Nepal.