1' De eerste helft is begonnen. Maleisië trapt af.
1' In de minuut 1, Het spel ligt even stil: Kyaw Zin Lwin (Myanmar) is geblesseerd.
2' Inworp op de eigen helft voor Myanmar.
2' Myanmar is weer compleet nu Kyaw Zin Lwin weer terug het veld in mag.
2' In de minuut 2, Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op de helft van Maleisië.
4' Myanmar moet opletten als Maleisië van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
6' In de minuut 6, Buitenspel Myanmar.
8' In de minuut 8, De poging van Aung Kaung Mann (Myanmar) mist doel.
9' Vrije trap voor Maleisië op de helft van Myanmar.
10' In de minuut 10, Buitenspelpositie Maleisië.
7' Arbiter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Myanmar op de eigen helft.
7' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Myanmar, te nemen op de helft van Maleisië.
8' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een doeltrap.
17' Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
18' Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
18' Vrije trap voor Maleisië op de helft van Myanmar.
11' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Maleisië een inworp toe op de helft van Myanmar.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Myanmar.
19' Een schot van Aung Kaung Mann (Myanmar) smoort in de verdediging van Maleisië.
20' In de minuut 20, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Darren Lok (Maleisië).
13' Inworp voor Maleisië op de helft van Myanmar.
21' Doelpoging Myanmar! Het schot van Aung Kaung Mann gaat niet tussen de palen.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op de helft van Myanmar.
21' In de minuut 21, Darren Lok lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Maleisië.
23' Een doelpoging van Mohd Faisal Abdul Halim (Maleisië) mist scherpte.
16' Inworp voor Maleisië op de helft van Myanmar.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Maleisië, te nemen op de helft van Myanmar.
24' Gele kaart. Yan Naing Oo (Myanmar) gaat op de bon.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Myanmar een inworp toe op de helft van Maleisië.
25' Myanmar mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
26' In de minuut 26, De verdediging van Maleisië blokkeert een schot van Nanda Kyaw (Myanmar).
30' Maleisië in buitenspelpositie.
19' Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op de helft van Maleisië.
32' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een vrije trap op de eigen helft.
34' Mohd Faisal Abdul Halim staat buitenspel. Maleisië krijgt een vrije trap tegen.
35' In de minuut 35, Vanaf links mag Mohd Faisal Abdul Halim een hoekschop nemen voor Maleisië.
21' Inworp voor Maleisië op de helft van Myanmar.
36' Mg Mg Lwin raakt geblesseerd bij Myanmar en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
37' Mg Mg Lwin kan weer verder bij Myanmar.
39' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Zin Phyo Kyaw (Myanmar).
40' Zin Phyo Kyaw (Myanmar) krijgt een eerste gele kaart.
40' In de minuut 40, Zin Phyo Kyaw (Myanmar) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
40' Mohd Faisal Abdul Halim mist het doel en scoort niet voor Maleisië.
41' In de minuut 41, Bij Myanmar komt Ye Yint Aung II er in. Hij vervangt Mg Mg Lwin.
44' In de minuut 44, Maleisië moet opletten als Myanmar van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' Khuzaimi bin Piee van Maleisië is geblesseerd en het spel ligt even stil.
31' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Myanmar een inworp toe op de helft van Maleisië.
45' + 1 We krijgen 5 minuten extra tijd.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Myanmar een inworp toe op de helft van Maleisië.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 Poging met het hoofd van Darren Lok. Maar geen doelpunt voor Maleisië.
45' + 3 In de minuut 45, Khuzaimi bin Piee (Maleisië) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Muhammad Fazly Bin Mazlan.
45' + 6 In de minuut 45, Arbiter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Myanmar op de eigen helft.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Myanmar trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
38' In de minuut 38, Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
46' In de minuut 46, Myanmar gebruikt de tweede wissel. Myat Kaung Khant vervangt Yan Naing Oo.
46' Maleisië brengt Lee Andrew Tuck in de plaats van Darren Lok.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Myanmar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maleisië.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
49' In de minuut 49, Hoekschop voor Maleisië. Safawi Rasid neemt deze vanaf rechts.
40' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Myanmar een doeltrap.
51' Kyaw Zin Lwin raakt geblesseerd bij Myanmar en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
42' Inworp voor Myanmar op de helft van Maleisië.
43' Maleisië krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' Safawi Rasid deed het voorbereidende werk.
53' Kyaw Zin Lwin (Myanmar) is weer terug binnen de lijnen.
57' Arbiter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Maleisië op de eigen helft.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
45' + 4 Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Myanmar, te nemen op de helft van Maleisië.
45' + 5 Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op de helft van Myanmar.
60' In de minuut 60, Thiha Htet Aung (Myanmar) krijgt geel.
60' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Brendan Gan (Maleisië).
53' Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
61' Blessure voor Kyaw Zin Lwin (Myanmar). Hein Phyo Win komt voor hem het veld in.
61' In de minuut 61, Myanmar brengt Win Naing Tun in de plaats van Aung Kaung Mann.
62' Maleisië is weer compleet nu Brendan Gan weer terug het veld in mag.
46' Inworp voor Myanmar op de helft van Maleisië.
63' Arbiter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Myanmar op de eigen helft.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor Myanmar op de helft van Maleisië.
47' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een vrije trap op de eigen helft.
65' Een schot van Lwin Moe Aung (Myanmar) wordt geblokkeerd door een verdediger van Maleisië.
66' Nanda Kyaw neemt de door scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali gegeven hoekschop voor Myanmar.
66' In de minuut 66, Maleisië verdedigt een schot van Nanda Kyaw, waardoor Myanmar niet tot scoren komt.
50' Myanmar krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Myanmar mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nanda Kyaw.
68' In de minuut 68, De scherpte ontbreekt bij V Ruventhiran (Maleisië). Zijn poging mist doel.
70' Een doelpoging van Lwin Moe Aung (Myanmar) mist scherpte.
53' In de minuut 53, Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
54' Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op de helft van Myanmar.
72' In de minuut 72, Vergeefse doelpoging Kyaw Min Oo (Myanmar).
72' Het spel ligt even stil: Ahmad Syihan Hazmi (Maleisië) is geblesseerd.
73' Myanmar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali.
73' In de minuut 73, Ahmad Syihan Hazmi (Maleisië) is weer terug binnen de lijnen.
73' Ye Yint Aung II mist het doel en scoort niet voor Myanmar.
73' In de minuut 73, Bij Maleisië komt Sergio Ezequiel Aguero er in. Hij vervangt Safawi Rasid.
75' Inworp op de eigen helft voor Myanmar.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Myanmar.
77' Myanmar krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een doeltrap.
80' Kyaw Min Oo (Myanmar) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
59' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Myanmar een inworp toe op de helft van Maleisië.
81' Lee Andrew Tuck (Maleisië) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Myanmar.
81' In de minuut 81, Maleisië mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Lee Andrew Tuck.
81' Stuart John Wilkin mist een kopkans voor Maleisië.
81' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Myanmar een doeltrap.
82' Myanmar gebruikt de vijfde wissel. David Htan vervangt Nanda Kyaw.
83' In de minuut 83, Hoekschop voor Myanmar. Kyaw Min Oo neemt deze vanaf rechts.
84' Win Naing Tun (Myanmar) krijgt geel.
84' In de minuut 84, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ahmad Syihan Hazmi (Maleisië).
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een vrije trap op de eigen helft.
86' Ahmad Syihan Hazmi (Maleisië) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
86' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Maleisië in de buurt van het doel van Myanmar.
87' In de minuut 87, Maleisië brengt David Rowley in de plaats van V Ruventhiran.
88' Bij Maleisië komt Aliff Haiqal Bin Lokman Hakim Lau er in. Hij vervangt Mohd Faisal Abdul Halim.
66' Maleisië krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89' Doelpoging Myanmar! Het schot van Ye Yint Aung II gaat niet tussen de palen.
90' + 1 De bal gaat op de stip voor Myanmar.
90' + 4 Myanmar mist een uitgelezen mogelijkheid. Win Naing Tun weet niet te scoren vanaf elf meter.
90' + 4 Vanaf rechts mag Kyaw Min Oo een hoekschop nemen voor Myanmar.
90' + 4 Sergio Ezequiel Aguero (Maleisië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69' Inworp voor Myanmar op de helft van Maleisië.
90' + 7 Myanmar moet opletten als Maleisië van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 8 Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Myanmar een doeltrap.
90' + 8 Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
90' + 9 Buitenspel Maleisië. Lee Andrew Tuck wordt teruggefloten.
90' De tweede helft is voorbij. 0-1 is de eindscore.
73' De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
74' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Myanmar een inworp toe op de helft van Maleisië.
78' Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali op de helft van Myanmar.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali geeft Maleisië een vrije trap op de eigen helft.
82' In de minuut 82, De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
83' Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent Myanmar een inworp toe op de helft van Maleisië.
84' Arbiter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Maleisië op de eigen helft.
90' + 6 Vrije trap voor Maleisië op de helft van Myanmar.
90' + 7 Scheidsrechter Ahmed Faisal Mohammad Al Ali kent een vrije trap toe aan Maleisië op een gevaarlijke plek voor Myanmar.
90' + 5 De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
90' + 11 Inworp op de eigen helft voor Maleisië.