1' De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
7' Inworp voor Vietnam op de helft van Maleisië.
8' Scheidsrechter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Vietnam, te nemen op de helft van Maleisië.
9' In de minuut 9, Muhammad Mukhairi Ajmal Bin Mahadi mist het doel en scoort niet voor Maleisië.
11' Vanaf links mag Van Duc Phan een hoekschop nemen voor Vietnam.
11' Schot op doel van Doan Van Hau. Maar zonder doelpunt voor Vietnam als gevolg.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor Maleisië op de helft van Vietnam.
13' Nguyen Van Toan (Vietnam) krijgt geel.
14' Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een doeltrap.
14' In de minuut 14, Vietnam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato op de helft van Maleisië.
17' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Muhammad Azam Bin Azmi Murad (Maleisië).
19' Maleisië is weer compleet nu Muhammad Azam Bin Azmi Murad weer terug het veld in mag.
19' In de minuut 19, De poging van Do Duy Manh (Vietnam) mist doel.
23' Maleisië mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Lee Andrew Tuck.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
20' Een doelpoging van Nguyen Hoang Duc (Vietnam) mist scherpte.
22' In de minuut 22, Doelpoging Vietnam! Het schot van Nguyen Tien Linh gaat niet tussen de palen.
23' Een schot van Darren Lok (Maleisië) smoort in de verdediging van Vietnam.
24' In de minuut 24, Arbiter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Vietnam op de eigen helft.
25' Lee Andrew Tuck neemt de door scheidsrechter Ryuji Sato gegeven hoekschop voor Maleisië.
28' In de minuut 28, Vietnam krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato.
26' De scherpte ontbreekt bij Stuart John Wilkin (Maleisië). Zijn poging mist doel.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, Vrije trap voor Maleisië op de helft van Vietnam.
26' Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
27' Scheidsrechter Ryuji Sato kent Vietnam een inworp toe op de helft van Maleisië.
28' Het voorbereidende werk werd verricht door Do Hung Dung.
32' In de minuut 32, Tweede geel en dus rood voor Nguyen Van Toan. Vietnam moet verder met een man minder.
32' Vrije trap voor Maleisië op de helft van Vietnam.
34' Vietnam krijgt van scheidsrechter Ryuji Sato op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' In de minuut 35, Gele kaart. Muhammad Mukhairi Ajmal Bin Mahadi (Maleisië) gaat op de bon.
36' Scheidsrechter Ryuji Sato kent Maleisië een inworp toe op de helft van Vietnam.
37' Doelpoging Maleisië! Het schot van V Ruventhiran gaat niet tussen de palen.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Vietnam, te nemen op de helft van Maleisië.
38' Maleisië moet opletten als Vietnam van scheidsrechter Ryuji Sato een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
42' Dominic Tan (Maleisië) krijgt een eerste gele kaart.
39' Hoekschop voor Vietnam. Nguyen Hoang Duc neemt deze vanaf rechts.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Maleisië een doeltrap.
40' Inworp voor Maleisië op de helft van Vietnam.
41' Maleisië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato.
41' In de minuut 41, De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
42' Scheidsrechter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Vietnam, te nemen op de helft van Maleisië.
43' In de minuut 43, Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato op de helft van Vietnam.
43' Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Maleisië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vietnam.
45' Vergeefse doelpoging Muhammad Mukhairi Ajmal Bin Mahadi (Maleisië).
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Ryuji Sato kent Maleisië een inworp toe op de helft van Vietnam.
45' + 1 3 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Vietnam verdedigt een schot van Mohd Faisal Abdul Halim, waardoor Maleisië niet tot scoren komt.
51' In de minuut 51, Inworp voor Maleisië op de helft van Vietnam.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap voor Vietnam op de helft van Maleisië.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Het fluitsignaal klinkt voor de start van de tweede helft.
46' In de minuut 46, Maleisië brengt Mohd Norhakim bin Hassan in de plaats van V Ruventhiran.
49' Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato op de helft van Vietnam.
49' Scheidsrechter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Maleisië, te nemen op de helft van Vietnam.
49' In de minuut 49, Bij Vietnam komt Tien Dung I Bui er in. Hij vervangt Thanh Chung Nguyen.
50' Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een doeltrap.
51' Vanaf rechts mag Do Hung Dung een hoekschop nemen voor Vietnam.
54' De defensie van Vietnam voorkomt dat een kopbal van Lee Andrew Tuck (Maleisië) in het doel belandt.
55' Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato op de helft van Vietnam.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een vrije trap op de eigen helft.
57' Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
58' Scheidsrechter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Maleisië op een gevaarlijke plek voor Vietnam.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een vrije trap op de eigen helft.
58' Maleisië gebruikt de tweede wissel. Safawi Rasid vervangt Muhammad Mukhairi Ajmal Bin Mahadi.
59' Vrije trap voor Vietnam op de helft van Maleisië.
73' In de minuut 73, Vietnam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ryuji Sato op de helft van Maleisië.
62' In de minuut 62, Muhammad Azam Bin Azmi Murad (Maleisië) krijgt rood en moet eraf!
64' Strafschop voor Vietnam!
64' Hai Que Ngoc scoort vanaf de penaltystip en Vietnam breidt de voorsprong uit tot 2-0.
66' In de minuut 66, De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
67' Scheidsrechter Ryuji Sato kent Maleisië een inworp toe op de helft van Vietnam.
68' De scherpte ontbreekt bij Safawi Rasid (Maleisië). Zijn poging mist doel.
68' Maleisië brengt Nur Shamie Iszuan in de plaats van Dominic Tan.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een doeltrap.
69' Nguyen Hoang Duc (Vietnam) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69' In de minuut 69, De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
71' Maleisië krijgt van scheidsrechter Ryuji Sato op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' Inworp voor Vietnam op de helft van Maleisië.
74' Scheidsrechter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Maleisië, te nemen op de helft van Vietnam.
76' Nguyen Tien Linh (Vietnam) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Maleisië.
79' In de minuut 79, Vietnam gebruikt de tweede wissel. Tuan Hai Pham vervangt Nguyen Tien Linh.
80' Bij Vietnam komt Nguyen Quang Hai er in. Hij vervangt Van Duc Phan.
80' Maleisië brengt Muhammad Fazly Bin Mazlan in de plaats van Sharul Nazeem Sharul Nazeem Zulpakar.
81' In de minuut 81, Bij Maleisië komt Sergio Ezequiel Aguero er in. Hij vervangt Darren Lok.
82' Inworp voor Maleisië op de helft van Vietnam.
83' In de minuut 83, Nguyen Quang Hai met de assist.
86' Vietnam gebruikt de vierde wissel. Nguyen Tuan Anh vervangt Nguyen Hoang Duc.
86' Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een doeltrap.
88' In de minuut 88, Arbiter Ryuji Sato kent een vrije trap toe aan Maleisië op de eigen helft.
89' Vietnam brengt Nguyen Phong Hong Duy in de plaats van Do Hung Dung.
89' Inworp op de eigen helft voor Vietnam.
90' Scheidsrechter Ryuji Sato kent Maleisië een inworp toe op de helft van Vietnam.
90' Vrije trap voor Vietnam op de helft van Maleisië.
90' + 1 We krijgen 5 minuten extra tijd.
90' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
90' + 3 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 5 De scherpte ontbreekt bij Safawi Rasid (Maleisië). Zijn poging mist doel.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 3-0.
90' + 5 Scheidsrechter Ryuji Sato geeft Vietnam een doeltrap.