1' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf fluit voor het begin van de eerste helft. Bahrein trapt af in Doha.
2' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Bahrein, te nemen op de helft van Maleisië.
4' In de minuut 4, Doelpoging Bahrein! Het schot van Waleed Al Hayam gaat niet tussen de palen in Doha.
4' Doeltrap voor Maleisië in Jassim Bin Hamadstadion.
4' Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Bahrein een doeltrap.
5' Vergeefse doelpoging Abdulla Al-Hashsash (Bahrein).
6' Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Bahrein.
6' In de minuut 6, Inworp voor Maleisië op de helft van Bahrein.
7' Een doelpoging van Dion Cools (Maleisië) mist scherpte.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Bahrein mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, In Doha krijgt Bahrein op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Inworp voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
9' Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Vrije trap voor Bahrein op de helft van Maleisië.
12' Inworp voor Bahrein in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
13' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Maleisië op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
15' In de minuut 15, Bahrein mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ali Madan in Jassim Bin Hamadstadion.
15' De scherpte ontbreekt bij Hazza Ali (Bahrein). Zijn poging mist doel in Doha.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maleisië in Doha.
16' In de minuut 16, Maleisië krijgt een schietkans via Arif Aiman, maar scoort niet in Jassim Bin Hamadstadion.
16' Vanaf rechts mag Paulo Josue Stuurmer dos Reis een hoekschop nemen voor Maleisië in Jassim Bin Hamadstadion.
17' Buitenspel Bahrein.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Maleisië een inworp toe op de helft van Bahrein.
19' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Bahrein een vrije trap op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een gele kaart aan Syamer Kutty Abba (Maleisië).
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Bahrein een doeltrap.
20' Maleisië krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Bahrein mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Bahrein een vrije trap op de eigen helft.
23' Maleisië krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Bahrein op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
24' In de minuut 24, Buitenspelpositie Maleisië.
26' Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
28' Doeltrap voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion.
28' In de minuut 28, In Doha krijgt Bahrein op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Bahrein krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf in Doha.
30' Een schot van Ali Madan (Bahrein) wordt geblokkeerd door een verdediger van Maleisië.
30' In de minuut 30, Inworp voor Bahrein op de helft van Maleisië.
32' Inworp voor Bahrein ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
33' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Maleisië een inworp toe op de helft van Bahrein.
34' In de minuut 34, Maleisië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Bahrein.
34' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Bahrein een vrije trap op de eigen helft.
35' In Doha krijgt Bahrein op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Maleisië een inworp toe op de helft van Bahrein.
36' Inworp voor Maleisië in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
36' Bahrein krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Maleisië.
37' In de minuut 37, Inworp voor Bahrein op de helft van Maleisië.
37' Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
38' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Maleisië op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Maleisië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bahrein.
38' Bahrein moet opletten als Maleisië van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bahrein in Doha.
39' In de minuut 39, Inworp voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
40' Inworp op de eigen helft voor Bahrein.
41' Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Maleisië mag Bahrein een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Abdulla Al-Hashsash (Bahrein) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Maleisië mag een doeltrap nemen.
43' Vrije trap voor Bahrein op de helft van Maleisië.
43' In de minuut 43, Inworp voor Maleisië in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Bahrein op een gevaarlijke plek voor Maleisië.
45' + 1 We krijgen 4 minuten extra tijd.
45' + 1 In de minuut 45, Kamil Al Aswad (Bahrein) krijgt geel.
45' + 1 Maleisië krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Maleisië op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
45' + 4 Inworp op de eigen helft voor Maleisië.
45' + 5 Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Maleisië trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Maleisië brengt Natxo Insa in de plaats van Syamer Kutty Abba.
47' In de minuut 47, Kamil Al Aswad neemt de door scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf gegeven hoekschop voor Bahrein in Doha.
48' Inworp op de eigen helft voor Bahrein.
48' Een speler van Bahrein staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf teruggefloten.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Maleisië op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
50' Een schot van Kamil Al Aswad (Bahrein) smoort in de verdediging van Maleisië.
50' Ali Madan (Bahrein) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Maleisië in Jassim Bin Hamadstadion.
51' In de minuut 51, Maleisië in buitenspelpositie.
51' In Doha krijgt Maleisië op de eigen helft een vrije trap te nemen.