1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken.
36' In de minuut 36, Het staat 1-0 in Stad. A. D. Grünwalder Str.! Gwinn, Giulia zet de thuisploeg op voorsprong.
45' De eerste helft zit erop.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft in München, waar de wedstrijd wordt geleid door Ewa Augustyn.
56' In de minuut 56, De uitploeg vervangt Ramona Bachmann door Lieke Martens.
62' Georgia Stanway (B. Munich) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
73' Tabitha Chawinga scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor PSG in Stad. A. D. Grünwalder Str..
74' In de minuut 74, Wissel in München: Korbin Rose Albert vervangt Jackie Groenen bij PSG.
75' Treffer in Stad. A. D. Grünwalder Str.! B. Munich maakt er 2-1 van. Sydney Lohmann is de doelpuntenmaker.
82' Eerste gele kaart voor Sarah Zadrazil (B. Munich) in München.
82' In de minuut 82, Deze gele kaart heeft gevolgen: Sydney Lohmann doet niet mee met B. Munich in de volgende wedstrijd.
85' B. Munich gebruikt de 1 wissel. Jovana Damnjanovic vervangt Pernille Harder.
87' Thiniba Samoura vervangt Clare Hunt bij de uitploeg.
87' In de minuut 87, De 4 wissel van PSG. Amalie Vangsgaard komt erin voor Jade Le Guilly in Stad. A. D. Grünwalder Str..
88' Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Georgia Stanway.
90' Trainer Alexander Straus gebruikt zijn 2 wissel. Tuva Hansen wordt door Kett Franziska vervangen bij de thuisploeg.