1' Barracas trapt af wanneer scheidsrechter Pablo Dovalo in Estadio Guillermo Laza voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Dep. Riestra krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo op de helft van Barracas.
2' Guillermo Fabian Pereira neemt de door scheidsrechter Pablo Dovalo gegeven hoekschop voor Dep. Riestra in Flores.
3' Barracas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rodrigo Insua in Estadio Guillermo Laza.
3' In de minuut 3, De defensie van Dep. Riestra voorkomt dat een kopbal van Nicolas Capraro (Barracas) in het doel belandt.
3' Arbiter Pablo Dovalo kent een vrije trap toe aan Dep. Riestra op de eigen helft.
5' Vanaf rechts mag Guillermo Fabian Pereira een hoekschop nemen voor Dep. Riestra in Estadio Guillermo Laza.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Guillermo Laza.
6' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Dep. Riestra mag een doeltrap nemen.
8' In de minuut 8, Barracas schiet tussen de palen, maar Maximiliano Zalazar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Flores.
8' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Pablo Dovalo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Flores.
8' Maximiliano Zalazar schiet op doel maar scoort niet voor Barracas.
9' In de minuut 9, Inworp voor Barracas in Estadio Guillermo Laza op de eigen helft.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dep. Riestra in Flores.
12' Inworp op de eigen helft voor Dep. Riestra.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Dep. Riestra een vrije trap op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Barracas een doeltrap.
14' Inworp Barracas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Estadio Guillermo Laza ziet de poging van Lucas Brochero smoren in de verdediging van Dep. Riestra.
16' In Flores krijgt Dep. Riestra op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Flores.
18' In de minuut 18, Vrije trap in Estadio Guillermo Laza. Op de helft van Dep. Riestra mag Barracas een vrije trap nemen.
19' Hoekschop voor Barracas in Estadio Guillermo Laza. Rodrigo Insua neemt deze vanaf rechts.
20' Dep. Riestra krijgt van scheidsrechter Pablo Dovalo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
21' In de minuut 21, Doeltrap voor Barracas in Estadio Guillermo Laza.
22' Inworp voor Barracas op de helft van Dep. Riestra.
23' Dep. Riestra krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo in Flores.
23' In de minuut 23, Barracas krijgt van scheidsrechter Pablo Dovalo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Flores.
25' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent een vrije trap toe aan Barracas, te nemen op de helft van Dep. Riestra.
27' In de minuut 27, Doeltrap voor Barracas in Estadio Guillermo Laza.
28' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Guillermo Laza.
29' Vrije trap voor Dep. Riestra op de helft van Barracas.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Dep. Riestra een inworp toe op de helft van Barracas.
31' In Estadio Guillermo Laza mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
31' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft een inworp aan Barracas op de eigen helft in Estadio Guillermo Laza.
33' In de minuut 33, Inworp Dep. Riestra. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Inworp voor Barracas in Estadio Guillermo Laza op de eigen helft.
34' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft een inworp aan Barracas op de eigen helft in Estadio Guillermo Laza.
35' In de minuut 35, Buitenspel Dep. Riestra. Walter Ruben Acuna wordt teruggefloten.
37' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Barracas een inworp toe op de helft van Dep. Riestra.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Dep. Riestra.
40' Inworp Barracas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Er wordt weer gevoetbald in Flores.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Barracas een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Dep. Riestra.
44' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Dep. Riestra een vrije trap op de eigen helft.
44' De wedstrijd is weer hervat.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Pablo Dovalo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Barracas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo op de helft van Dep. Riestra.
45' + 1 Inworp voor Barracas op de helft van Dep. Riestra.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Flores.
45' + 1 Inworp voor Barracas in Estadio Guillermo Laza op de eigen helft.
45' + 2 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Flores.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Estadio Guillermo Laza zit erop.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Dep. Riestra.
46' Dep. Riestra brengt Gustavo Martin Fernandez in de plaats van Nicolas Benegas.
46' In de minuut 46, Jonathan Herrera vervangt Maximiliano Rodriguez bij de thuisploeg.
46' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Flores.
47' Arbiter Pablo Dovalo kent een vrije trap toe aan Barracas op de eigen helft.
48' In de minuut 48, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barracas in Flores.
48' Lucas Brochero legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
50' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Guillermo Laza.
51' In de minuut 51, Doelpoging Barracas! Het schot van Siro Rosane gaat niet tussen de palen.
51' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Flores.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Barracas mag een doeltrap nemen.
52' In de minuut 52, Dep. Riestra moet opletten als Barracas van scheidsrechter Pablo Dovalo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft Dep. Riestra een doeltrap.
53' Inworp op de eigen helft voor Dep. Riestra.
54' In de minuut 54, In Estadio Guillermo Laza mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Inworp voor Dep. Riestra ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Flores.
55' Dep. Riestra krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Dovalo op de helft van Barracas.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Dep. Riestra een inworp toe op de helft van Barracas.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Barracas in Flores.
58' Inworp voor Barracas in de buurt van het vijandige doel in Estadio Guillermo Laza.
59' In de minuut 59, Inworp voor Barracas op de helft van Dep. Riestra.
59' Scheidsrechter Pablo Dovalo kent Barracas een inworp toe op de helft van Dep. Riestra.
59' Scheidsrechter Pablo Dovalo geeft een inworp aan Dep. Riestra op de eigen helft in Estadio Guillermo Laza.
60' In de minuut 60, In Flores krijgt Dep. Riestra op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Alexis Dominguez (Barracas) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
62' Barracas gebruikt de 1 wissel. Carlos Alfredo Arce vervangt Alan Cantero.
62' In de minuut 62, De kopbal van Alexis Dominguez belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Barracas.
62' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Flores.