1' Scheidsrechter Silvio Trucco fluit voor het begin van de eerste helft. Dep. Riestra trapt af in Buenos Aires.
1' In Diego Armando Maradona mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' In de minuut 2, Dep. Riestra mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Diego Dematei in Diego Armando Maradona.
3' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Diego Armando Maradona.
4' Poging met het hoofd van Maximiliano Romero (Argentinos Jrs), maar hij mist het doel.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Dep. Riestra een doeltrap.
5' Scheidsrechter Silvio Trucco kent Argentinos Jrs een inworp toe op de helft van Dep. Riestra.
8' Een schot van Alan Lescano (Argentinos Jrs) smoort in de verdediging van Dep. Riestra.
8' In de minuut 8, Vanaf links mag Franco Moyano een hoekschop nemen voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
8' Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Dep. Riestra een vrije trap op de eigen helft.
9' Inworp voor Dep. Riestra op de helft van Argentinos Jrs.
10' In de minuut 10, Dep. Riestra krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Silvio Trucco op de helft van Argentinos Jrs.
12' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Dep. Riestra mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Inworp voor Dep. Riestra in Diego Armando Maradona op de eigen helft.
16' Inworp op de eigen helft voor Argentinos Jrs.
17' De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
18' In de minuut 18, De poging van Jonathan Esteban Goitia (Dep. Riestra) mist doel.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
19' Dep. Riestra krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Silvio Trucco op de helft van Argentinos Jrs.
20' In de minuut 20, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Silvio Trucco een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
21' Doeltrap voor Dep. Riestra in Diego Armando Maradona.
22' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
24' In de minuut 24, Dep. Riestra krijgt een schietkans via Ramon Gonzalez Herrero, maar scoort niet.
24' In Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' Inworp Dep. Riestra. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' In de minuut 28, Franco Moyano neemt de door scheidsrechter Silvio Trucco gegeven hoekschop voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
29' Vrije trap voor Dep. Riestra op de helft van Argentinos Jrs.
30' Vrije trap in Diego Armando Maradona. Op de helft van Argentinos Jrs mag Dep. Riestra een vrije trap nemen.
31' In de minuut 31, De onderbreking is afgelopen.
33' Scheidsrechter Silvio Trucco kent Dep. Riestra een inworp toe op de helft van Argentinos Jrs.
33' Inworp voor Dep. Riestra op de helft van Argentinos Jrs.
35' In de minuut 35, Gustavo Martin Fernandez (Dep. Riestra) bevindt zich in buitenspelpositie.
36' Alan Lescano schiet op doel maar scoort niet voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
36' Argentinos Jrs krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Silvio Trucco in Buenos Aires.
37' In de minuut 37, Hoekschop voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona. Roman Vega neemt deze vanaf links.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Dep. Riestra mag een doeltrap nemen.
38' Dep. Riestra krijgt van scheidsrechter Silvio Trucco op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' In de minuut 39, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
40' In Diego Armando Maradona mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' In Buenos Aires krijgt Argentinos Jrs op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, Hoekschop voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona. Roman Vega neemt deze vanaf links.
43' Roman Vega neemt de door scheidsrechter Silvio Trucco gegeven hoekschop voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
44' Doeltrap voor Dep. Riestra in Diego Armando Maradona.
45' In de minuut 45, De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' Pedro David Ramirez (Dep. Riestra) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
45' + 1 Vanaf rechts mag Roman Vega een hoekschop nemen voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
45' + 2 In de minuut 45, Arbiter Silvio Trucco kent een vrije trap toe aan Dep. Riestra op de eigen helft.
45' + 3 Een doelpoging van Alan Lescano (Argentinos Jrs) in Buenos Aires mist scherpte.
45' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dep. Riestra in Buenos Aires.
45' + 4 In de minuut 45, Vergeefse doelpoging Alan Lescano (Argentinos Jrs) in Diego Armando Maradona.
45' + 4 Walter Ruben Acuna mist het doel en scoort niet voor Dep. Riestra in Diego Armando Maradona.
45' De eerste helft is afgelopen in Buenos Aires's Diego Armando Maradona.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Argentinos Jrs trapt af.
46' Dep. Riestra brengt Nicolas Benegas in de plaats van Ramon Gonzalez Herrero.
46' Argentinos Jrs krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Silvio Trucco op de helft van Dep. Riestra.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Dep. Riestra een doeltrap.
47' Scheidsrechter Silvio Trucco kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Inworp voor Argentinos Jrs op de helft van Dep. Riestra.
49' In de minuut 49, De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
50' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
51' Argentinos Jrs krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Silvio Trucco in Buenos Aires.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Silvio Trucco kent een vrije trap toe aan Dep. Riestra, te nemen op de helft van Argentinos Jrs.
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Diego Armando Maradona.
52' Het staat 1-0 in Diego Armando Maradona! Maximiliano Romero zet de thuisploeg op voorsprong.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Silvio Trucco geeft een inworp aan Argentinos Jrs op de eigen helft in Diego Armando Maradona.
55' Dep. Riestra mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Diego Dematei in Diego Armando Maradona.
55' Argentinos Jrs krijgt van scheidsrechter Silvio Trucco op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' In de minuut 56, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Diego Armando Maradona.
57' Het schot van Leonardo Heredia (Argentinos Jrs) gaat op de paal in Diego Armando Maradona.
58' Argentinos Jrs heeft Jose Maria Herrera gewisseld. Santiago Montiel neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pablo Guede.
58' In de minuut 58, Argentinos Jrs gebruikt de 2 wissel. Gaston Veron vervangt Leonardo Heredia.
59' De uitploeg vervangt Nicolas Diego Dematei door Maximiliano Rodriguez.
59' Wissel in Buenos Aires: Alan Barrionuevo vervangt Pedro David Ramirez bij Dep. Riestra.
59' In de minuut 59, Trainer Matias Modolo (Dep. Riestra) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt William Machado door Leonardo Landriel.
60' Scheidsrechter Silvio Trucco kent een vrije trap toe aan Argentinos Jrs, te nemen op de helft van Dep. Riestra.
62' Argentinos Jrs mag een hoekschop nemen vanaf links via Santiago Montiel in Diego Armando Maradona.
62' In de minuut 62, Arbiter Silvio Trucco kent een vrije trap toe aan Dep. Riestra op de eigen helft.
63' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Diego Armando Maradona.
63' Santiago Montiel mist het doel en scoort niet voor Argentinos Jrs.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Dep. Riestra een doeltrap.
64' Inworp op de eigen helft voor Dep. Riestra.
65' In de minuut 65, De assist kwam van Alan Lescano.
66' Scheidsrechter Silvio Trucco kent Dep. Riestra een inworp toe op de helft van Argentinos Jrs.
67' Jonathan Esteban Goitia (Dep. Riestra) krijgt een eerste gele kaart.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Argentinos Jrs een vrije trap op de eigen helft.
69' Vanaf rechts mag Santiago Montiel een hoekschop nemen voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
69' Doelpoging Argentinos Jrs! Het schot van Gaston Veron gaat niet tussen de palen.
69' In de minuut 69, De bal is over de achterlijn geweest. Dep. Riestra mag een doeltrap nemen.
70' Een doelpoging van Nicolas Benegas (Dep. Riestra) mist scherpte.
70' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
71' In de minuut 71, Doeltrap voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
72' Diego Armando Maradona ziet de poging van Gaston Veron smoren in de verdediging van Dep. Riestra.
73' In Buenos Aires krijgt Argentinos Jrs op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Dep. Riestra een vrije trap op de eigen helft.
76' De bal is over de achterlijn geweest. Dep. Riestra mag een doeltrap nemen.
78' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
78' In de minuut 78, Nicolas Oroz vervangt Maximiliano Romero bij de thuisploeg.
80' De scherpte ontbreekt bij Alan Lescano (Argentinos Jrs). Zijn poging mist doel.
80' Scheidsrechter Silvio Trucco geeft Dep. Riestra een doeltrap.
80' In de minuut 80, De 5 wissel van Dep. Riestra. Gonzalo Bravo komt erin voor Gustavo Martin Fernandez in Diego Armando Maradona.
81' Trainer Pablo Guede gebruikt zijn 4 wissel. Franco Moyano wordt door Francisco Alvarez vervangen bij de thuisploeg.
81' Trainer Pablo Guede gebruikt zijn 5 wissel. Thiago SantamarĂ­a wordt door Fernando Meza vervangen bij de thuisploeg.
82' In de minuut 82, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Diego Armando Maradona.
83' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
84' Vrije trap in Diego Armando Maradona. Op de helft van Dep. Riestra mag Argentinos Jrs een vrije trap nemen.
85' In de minuut 85, De poging van Alan Rodriguez (Argentinos Jrs) mist doel in Diego Armando Maradona.
85' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dep. Riestra in Buenos Aires.
86' De scherpte ontbreekt bij Santiago Montiel (Argentinos Jrs). Zijn poging mist doel in Buenos Aires.
86' In de minuut 86, Doeltrap voor Dep. Riestra in Diego Armando Maradona.
88' Scheidsrechter Silvio Trucco kent Argentinos Jrs een inworp toe op de helft van Dep. Riestra.
88' Scheidsrechter Silvio Trucco geeft een inworp aan Argentinos Jrs op de eigen helft in Diego Armando Maradona.