1' Defensa Justicia heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' Buitenspel van de uitploeg.
2' In de minuut 2, In Estadio Norberto Tomaghello mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Platense krijgt een schietkans via Luciano Ferreyra, maar scoort niet.
3' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft een inworp aan Defensa Justicia op de eigen helft in Estadio Norberto Tomaghello.
5' De verdediging van Platense blokkeert een schot van Nicolas Fernandez (Defensa Justicia).
7' Raul Alberto Lozano (Platense) krijgt geel.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez kent een vrije trap toe aan Defensa Justicia, te nemen op de helft van Platense.
14' Doeltrap voor Defensa Justicia in Estadio Norberto Tomaghello.
16' De defensie van Platense voorkomt dat een kopbal van Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) in het doel belandt.
17' In de minuut 17, Platense krijgt een schietkans via Luciano Ferreyra, maar scoort niet in Estadio Norberto Tomaghello.
17' Een doelpoging van Ivan Gomez (Platense) mist scherpte.
17' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
18' In de minuut 18, In Gobernador Julio A. Costa krijgt Platense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' Inworp voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello op de eigen helft.
19' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gobernador Julio A. Costa.
20' Het voorbereidende werk werd verricht door Gaston Togni.
22' Inworp Platense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. Platense mag een doeltrap nemen.
24' Inworp op de eigen helft voor Defensa Justicia.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Platense mag een doeltrap nemen.
25' Nicolas Fernandez deed het voorbereidende werk.
27' Defensa Justicia mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
27' In de minuut 27, De uitploeg incasseert geel op naam van Oscar Salomon.
28' Een schot van Gaston Togni (Defensa Justicia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Platense.
28' Estadio Norberto Tomaghello ziet de poging van Nicolas Fernandez smoren in de verdediging van Platense.
29' In de minuut 29, Inworp voor Defensa Justicia op de helft van Platense.
31' De wedstrijd is weer hervat.
32' Platense krijgt van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Norberto Tomaghello.
32' Gele kaart. Luciano Ramon Herrera (Defensa Justicia) gaat op de bon.
33' Defensa Justicia moet opletten als Platense van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' In de minuut 36, Arbiter Sebastian Nicolas Martinez kent een vrije trap toe aan Platense op de eigen helft.
38' De assist kwam van Julian Lopez.
39' In de minuut 39, Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Platense in Estadio Norberto Tomaghello.
41' Defensa Justicia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez in Gobernador Julio A. Costa.
42' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft Defensa Justicia een vrije trap op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez kent Platense een inworp toe op de helft van Defensa Justicia.
45' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft Platense een doeltrap.
45' Poging met het hoofd van Ronaldo Martinez. Maar geen doelpunt voor Platense.
45' + 1 In de minuut 45, Vanaf links mag Luciano Ferreyra een hoekschop nemen voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio Norberto Tomaghello.
45' + 1 Platense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez op de helft van Defensa Justicia.
45' + 1 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
45' + 2 Platense krijgt van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Gobernador Julio A. Costa. Platense mag aftrappen als scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez fluit.
46' Carlos Villalba vervangt Fernando Juarez bij de uitploeg.
46' Wissel in Gobernador Julio A. Costa: Agustin Ocampo vervangt Braian Rivero bij Platense.
46' In de minuut 46, Platense brengt Mateo Pellegrino in de plaats van Facundo Russo.
48' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft Defensa Justicia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Platense.
49' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft Defensa Justicia een vrije trap op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' In Gobernador Julio A. Costa krijgt Platense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Gobernador Julio A. Costa.
52' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gobernador Julio A. Costa.
52' Eerste gele kaart voor Ivan Gomez (Platense) in Gobernador Julio A. Costa.
52' In de minuut 52, De onderbreking is afgelopen.
53' Inworp op de eigen helft voor Platense.
54' Luciano Ferreyra neemt de door scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez gegeven hoekschop voor Platense in Gobernador Julio A. Costa.
55' In de minuut 55, De poging van Agustin Ocampo (Platense) mist doel.
55' Doeltrap voor Defensa Justicia in Estadio Norberto Tomaghello.
56' Inworp voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello.
57' Bij Platense komt Javier Agustin Obando er in. Hij vervangt Ronaldo Martinez.
59' Vrije trap in Estadio Norberto Tomaghello. Op de helft van Defensa Justicia mag Platense een vrije trap nemen.
59' In de minuut 59, Javier Agustin Obando (Platense) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Defensa Justicia.
60' Platense mag een hoekschop nemen vanaf links via Agustin Ocampo in Estadio Norberto Tomaghello.
60' Ignacio Vazquez (Platense) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
60' In de minuut 60, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gobernador Julio A. Costa.
61' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Norberto Tomaghello.
62' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft Platense een vrije trap op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Inworp Defensa Justicia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft een inworp aan Defensa Justicia op de eigen helft in Estadio Norberto Tomaghello.
66' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
66' In de minuut 66, De thuisploeg vervangt Luciano Ramon Herrera door Dario Jorge Caceres Ovelar.
66' Defensa Justicia heeft Kevin Lopez gewisseld. Franco Romero neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Julio Vaccari.
67' Trainer Sebastian Hugo Grazzini (Platense) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Gonzalo Valdivia door Sasha Julian Marcich.
67' In de minuut 67, Inworp op de eigen helft voor Platense.
68' Emanuel Aguilera van Defensa Justicia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
69' De wedstrijd gaat weer verder.
70' In de minuut 70, Agustin Ocampo schiet op doel maar scoort niet voor Platense in Gobernador Julio A. Costa.
70' Defensa Justicia is weer compleet nu Emanuel Aguilera weer terug het veld van Estadio Norberto Tomaghello in mag.
70' Vanaf rechts mag Agustin Ocampo een hoekschop nemen voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello.
70' In de minuut 70, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez aan de uitploeg.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Defensa Justicia mag een doeltrap nemen.
72' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sebastian Nicolas Martinez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.
72' In de minuut 72, Gabriel Alanis (Defensa Justicia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
72' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Norberto Tomaghello.
74' Inworp voor Defensa Justicia in Estadio Norberto Tomaghello op de eigen helft.
76' In de minuut 76, Er wordt weer gevoetbald!
77' Defensa Justicia gebruikt de 3 wissel. Elias Calderon vervangt Gabriel Alanis.
77' Vrije trap voor Platense op de helft van Defensa Justicia.
79' In de minuut 79, De scherpte ontbreekt bij Luciano Ferreyra (Platense). Zijn poging mist doel.
79' Doeltrap voor Defensa Justicia in Estadio Norberto Tomaghello.
79' Agustin Ocampo mist het doel en scoort niet voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello.
79' In de minuut 79, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
80' Een schot van Mateo Pellegrino (Platense) wordt tegengehouden door de verdediging van Defensa Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
80' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez kent Platense een inworp toe op de helft van Defensa Justicia.
81' In de minuut 81, Inworp voor Platense op de helft van Defensa Justicia.
82' Defensa Justicia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Platense in Gobernador Julio A. Costa.
83' Platense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez in Gobernador Julio A. Costa.
83' In de minuut 83, Kopbal richting doel! Oscar Salomon (Platense) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Gobernador Julio A. Costa.
83' Buitenspel Platense. Agustin Ocampo wordt teruggefloten door scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez.
84' De verdediging van Defensa Justicia blokkeert een schot van Agustin Ocampo (Platense) in Estadio Norberto Tomaghello.
84' In de minuut 84, Defensa Justicia krijgt van scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' Inworp Defensa Justicia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft een inworp aan Defensa Justicia op de eigen helft in Estadio Norberto Tomaghello.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft een inworp aan Platense op de eigen helft in Estadio Norberto Tomaghello.
88' De thuisploeg wisselt Gaston Togni voor Facundo Echevarria.
88' In de minuut 88, De 5 wissel van Defensa Justicia. Lautaro Fedele komt erin voor Nicolas Fernandez in Estadio Norberto Tomaghello.
89' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez laat verder spelen.
89' In Estadio Norberto Tomaghello mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' Scheidsrechter Sebastian Nicolas Martinez geeft Defensa Justicia een doeltrap.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.
90' + 2 Hoekschop voor Platense in Estadio Norberto Tomaghello. Agustin Ocampo neemt deze vanaf links.
90' + 2 Defensa Justicia verdedigt een schot van Ignacio Vazquez, waardoor Platense niet tot scoren komt.