1' De wedstrijd gaat van start. Singapore heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor Myanmar.
3' Hoekschop voor Singapore. Nur Muhammad Shah Shahiran neemt deze vanaf links.
3' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Singapore een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Myanmar.
5' In de minuut 5, Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Singapore.
6' De scherpte ontbreekt bij Ilhan Fandi (Singapore). Zijn poging mist doel.
6' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Myanmar een doeltrap.
7' In de minuut 7, Inworp voor Singapore op de helft van Myanmar.
8' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Myanmar een inworp toe op de helft van Singapore.
8' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Myanmar, te nemen op de helft van Singapore.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Myanmar.
12' Singapore in buitenspelpositie.
13' Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Singapore.
13' In de minuut 13, Inworp voor Myanmar op de helft van Singapore.
13' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Myanmar een inworp toe op de helft van Singapore.
16' Nanda Kyaw neemt de door scheidsrechter Jong-Hyeok Kim gegeven hoekschop voor Myanmar.
17' In de minuut 17, Buitenspelpositie Myanmar.
18' Singapore moet opletten als Myanmar van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' Vanaf rechts mag Nanda Kyaw een hoekschop nemen voor Myanmar.
22' In de minuut 22, Myanmar krijgt van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' Vrije trap voor Singapore op de helft van Myanmar.
24' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Myanmar een vrije trap op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Arbiter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Myanmar op de eigen helft.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Singapore mag een doeltrap nemen.
28' Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Singapore.
29' In de minuut 29, Inworp voor Singapore op de helft van Myanmar.
29' Singapore krijgt van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Singapore een inworp toe op de helft van Myanmar.
31' In de minuut 31, Singapore krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim.
31' Christopher James Van Huizen (Singapore) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Myanmar.
32' Inworp op de eigen helft voor Myanmar.
32' In de minuut 32, Lwin Moe Aung van Myanmar is geblesseerd en het spel ligt even stil.
33' Lwin Moe Aung (Myanmar) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
34' Inworp voor Singapore op de helft van Myanmar.
45' Vrije trap voor Singapore op de helft van Myanmar.
34' Aung Kaung Mann deed het voorbereidende werk.
37' Arbiter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Myanmar op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Aung Kaung Mann schiet op doel maar scoort niet voor Myanmar.
38' Myanmar mag een hoekschop nemen vanaf links via Nanda Kyaw.
39' Singapore krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Myanmar.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Singapore een inworp toe op de helft van Myanmar.
40' Doelpoging Myanmar! Het schot van Aung Kaung Mann gaat niet tussen de palen.
42' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Myanmar een vrije trap op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Het spel ligt even stil: Ilhan Fandi (Singapore) is geblesseerd.
44' Ilhan Fandi kan weer verder bij Singapore.
45' Het voorbereidende werk werd verricht door Christopher James Van Huizen.
45' + 2 We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Singapore krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Myanmar.
50' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Singapore een doeltrap.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Myanmar.
45' + 3 De poging van Shahdan Bin Sulaiman (Singapore) mist doel.
45' + 3 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Myanmar mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Myanmar.
46' In de minuut 46, Singapore brengt Hami Syahin in de plaats van Faris Ramli.
46' Bij Singapore komt Ryhan Stewart er in. Hij vervangt Mohammad Hafiz Mohd Nor.
46' Vergeefse doelpoging Ilhan Fandi (Singapore).
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Singapore, te nemen op de helft van Myanmar.
49' Hami Syahin met de assist.
50' In de minuut 50, Hoekschop voor Myanmar. Nanda Kyaw neemt deze vanaf rechts.
50' Htet Soe Lin mist het doel en scoort niet voor Myanmar.
51' In de minuut 51, Een doelpoging van Hami Syahin (Singapore) mist scherpte.
52' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Singapore in de buurt van het doel van Myanmar.
52' Inworp voor Singapore op de helft van Myanmar.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Singapore een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Myanmar.
53' Singapore gebruikt de derde wissel. Amy Recha Pristifana Samion vervangt Ilhan Fandi.
53' Singapore brengt Joshua Pereira in de plaats van Anumanthan Mohan Kumar.
54' In de minuut 54, Bij Myanmar komt Win Naing Tun er in. Hij vervangt Aung Kaung Mann.
54' Myanmar gebruikt de tweede wissel. Kyaw Zin Lwin vervangt Hein Phyo Win.
54' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Singapore een inworp toe op de helft van Myanmar.
55' In de minuut 55, Singapore moet opletten als Myanmar van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57' Vanaf links mag Nanda Kyaw een hoekschop nemen voor Myanmar.
57' Poging met het hoofd van Ye Min Thu (Myanmar), maar hij mist het doel.
57' In de minuut 57, De bal is over de achterlijn geweest. Singapore mag een doeltrap nemen.
59' Inworp op de eigen helft voor Singapore.
61' Een schot van Htet Soe Lin (Myanmar) wordt geblokkeerd door een verdediger van Singapore.
61' In de minuut 61, Myanmar gebruikt de derde wissel. Myat Kaung Khant vervangt Htet Soe Lin.
61' Myanmar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim.
61' Schot op doel van Mg Mg Lwin. Maar zonder doelpunt voor Myanmar als gevolg.
62' In de minuut 62, Myanmar mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nanda Kyaw.
63' Myanmar verdedigt een schot van Amy Recha Pristifana Samion, waardoor Singapore niet tot scoren komt.
64' Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Singapore.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Singapore, te nemen op de helft van Myanmar.
65' In de minuut 65, Christopher James Van Huizen raakt geblesseerd bij Singapore en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
66' Mg Mg Lwin maakt de 2-2.
66' Christopher James Van Huizen (Singapore) is weer terug binnen de lijnen.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Singapore een doeltrap.
67' Voor Christopher James Van Huizen is de wedstrijd voorbij. Muhammad Nazrul bin Ahmad Nazari vervangt de aangeslagen speler bij Singapore.
68' Muhammad Shawal Anuar mist het doel en scoort niet voor Singapore.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Singapore een inworp toe op de helft van Myanmar.
69' Inworp voor Myanmar op de helft van Singapore.
70' Myanmar krijgt een schietkans via Kyaw Zin Lwin, maar scoort niet.
71' Myanmar moet opletten als Singapore van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72' Een schot van Muhammad Nazrul bin Ahmad Nazari (Singapore) smoort in de verdediging van Myanmar.
74' In de minuut 74, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Muhammad Shakir bin Hamzah (Singapore).
74' De voorzet kwam van Zaiful Nizam Bin Abdullah.
75' In de minuut 75, Singapore is weer compleet nu Muhammad Shakir bin Hamzah weer terug het veld in mag.
87' Vrije trap voor Singapore op de helft van Myanmar.
75' Inworp voor Myanmar op de helft van Singapore.
77' Singapore schiet tussen de palen, maar Muhammad Shawal Anuar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
78' In de minuut 78, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Muhammad Shawal Anuar (Singapore).
79' Muhammad Shawal Anuar lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Singapore.
81' Nanda Kyaw (Myanmar) krijgt rood en moet eraf!
82' In de minuut 82, Gele kaart. Mg Mg Lwin (Myanmar) gaat op de bon.
83' Arbiter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Singapore op de eigen helft.
84' Hariss Harun (Singapore) krijgt geel.
85' In de minuut 85, De bal is over de achterlijn geweest. Singapore mag een doeltrap nemen.
85' Bij Myanmar komt Ye Yint Aung II er in. Hij vervangt Kyaw Min Oo.
85' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Muhammad Shawal Anuar (Singapore).
86' In de minuut 86, Myanmar brengt Aung Naing Win in de plaats van Kyaw Zin Lwin.
86' Muhammad Shawal Anuar (Singapore) is weer terug binnen de lijnen.
87' In de minuut 87, Myanmar krijgt van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Singapore een vrije trap op de eigen helft.
90' + 1 6 minuten extra tijd.
90' + 1 Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim geeft Singapore een doeltrap.
90' + 2 De scherpte ontbreekt bij Ye Yint Aung II (Myanmar). Zijn poging mist doel.
90' + 2 Myanmar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong-Hyeok Kim op de helft van Singapore.
90' + 3 Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent Myanmar een inworp toe op de helft van Singapore.
90' + 3 Een doelpoging van Kyaw Zin Lwin (Myanmar) mist scherpte.
90' + 5 Scheidsrechter Jong-Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Myanmar, te nemen op de helft van Singapore.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 3-2.