1' We zijn begonnen. Qatar heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Qatar in Lusail Stadium op de eigen helft.
2' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lusail.
2' Vergeefse doelpoging Hatim Abdelaziz (Qatar) in Lusail Stadium.
3' In de minuut 3, De bal is over de achterlijn geweest. Libanon mag een doeltrap nemen.
4' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Qatar een doeltrap.
4' Libanon krijgt van scheidsrechter Alireza Faghani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' In de minuut 6, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
9' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lusail.
11' Mohamad Haidar neemt de door scheidsrechter Alireza Faghani gegeven hoekschop voor Libanon in Lusail.
11' In de minuut 11, In Lusail Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' Libanon mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Qatar in Lusail.
12' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Qatar een inworp toe op de helft van Libanon.
13' In de minuut 13, De scherpte ontbreekt bij Yusuf Abdurisag (Qatar). Zijn poging mist doel.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Libanon in Lusail.
13' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Qatar op de eigen helft in Lusail Stadium.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Alireza Faghani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Libanon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Qatar.
14' Doeltrap voor Qatar in Lusail Stadium.
16' In de minuut 16, Hussein Zein schiet op doel maar scoort niet voor Libanon.
17' Lucas Mendes (Qatar) raakt geblesseerd in Lusail. Scheidsrechter Alireza Faghani legt de wedstrijd even stil.
17' Er wordt weer gevoetbald!
17' In de minuut 17, Lucas Mendes kan weer verder bij Qatar.
17' Inworp op de eigen helft voor Qatar.
19' Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Libanon op de eigen helft.
19' In de minuut 19, De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
20' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alireza Faghani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lusail.
20' Achterin bij Libanon wordt de kopbal van Almahdi Ali (Qatar) tegengehouden.
21' In de minuut 21, Vergeefse doelpoging Hassan Maatouk (Libanon).
21' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Qatar een vrije trap op de eigen helft.
21' Inworp Qatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In de minuut 23, De scherpte ontbreekt bij Walid Shour (Libanon). Zijn poging mist doel in Lusail.
23' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lusail.
23' Inworp voor Qatar op de helft van Libanon.
24' In de minuut 24, Buitenspelpositie Qatar.
25' Libanon krijgt een schietkans via Hussein Zein, maar scoort niet.
27' Lusail Stadium ziet de poging van Akram Afif smoren in de verdediging van Libanon.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Libanon in Lusail.
29' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Libanon een inworp toe op de helft van Qatar.
29' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Qatar op de eigen helft in Lusail Stadium.
30' In de minuut 30, Hasan Al Heidos (Qatar) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Libanon.
30' Qatar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Libanon.
30' Walid Shour raakt geblesseerd bij Libanon en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
31' In de minuut 31, De wedstrijd gaat weer verder.
31' In Lusail kan Walid Shour (Libanon) weer verder.
31' Akram Afif mist een kopkans voor Qatar.
31' In de minuut 31, Doeltrap voor Libanon in Lusail Stadium.
32' Het spel ligt even stil: Bassel Jradi (Libanon) is geblesseerd.
33' De onderbreking is afgelopen in Lusail.
33' In de minuut 33, Libanon is weer compleet nu Bassel Jradi weer terug het veld van Lusail Stadium in mag.
33' Inworp Qatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' In Lusail Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' In de minuut 34, Vanaf rechts mag Hasan Al Heidos een hoekschop nemen voor Qatar in Lusail Stadium.
35' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lusail.
36' Een schot van Hatim Abdelaziz (Qatar) wordt geblokkeerd door een verdediger van Libanon.
36' In de minuut 36, Inworp voor Qatar op de helft van Libanon.
37' Buitenspel Qatar.
38' Libanon moet opletten als Qatar van scheidsrechter Alireza Faghani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' In de minuut 39, In Lusail krijgt Libanon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lusail.
40' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lusail Stadium.
41' In de minuut 41, Een schot van Yusuf Abdurisag (Qatar) smoort in de verdediging van Libanon.
41' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Libanon een doeltrap.
42' Inworp voor Qatar in Lusail Stadium op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Alireza Faghani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Inworp voor Qatar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lusail.
44' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Qatar een inworp toe op de helft van Libanon.
45' In de minuut 45, Inworp voor Qatar op de helft van Libanon.
45' Qatar komt op een 1-0 voorsprong in Lusail via Akram Afif!