1' De wedstrijd gaat van start. Tadjikistan heeft afgetrapt.
1' Inworp voor Libanon op de helft van Tadjikistan.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft een inworp aan Tadjikistan op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
2' Inworp voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent een vrije trap toe aan Tadjikistan, te nemen op de helft van Libanon.
3' In de minuut 3, Inworp voor Tadjikistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
3' Libanon moet opletten als Tadjikistan van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' Jassim Bin Hamadstadion ziet de poging van Parvizdzhon Umarbaev smoren in de verdediging van Libanon.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Tadjikistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Libanon.
5' Ehsoni Panshanbe (Tadjikistan) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Libanon.
5' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent Tadjikistan een inworp toe op de helft van Libanon.
6' In de minuut 6, Vanaf links mag Ehsoni Panshanbe een hoekschop nemen voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion.
7' Libanon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op de helft van Tadjikistan.
8' Hussein Zein schiet op doel maar scoort niet voor Libanon.
8' In de minuut 8, Inworp voor Libanon in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
10' Inworp op de eigen helft voor Libanon.
10' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent Tadjikistan een inworp toe op de helft van Libanon.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Tadjikistan een vrije trap op de eigen helft.
11' Inworp voor Tadjikistan op de helft van Libanon.
12' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft een inworp aan Libanon op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
13' In de minuut 13, Tadjikistan krijgt van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' Inworp op de eigen helft voor Tadjikistan.
15' Arbiter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent een vrije trap toe aan Libanon op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Inworp voor Libanon in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
16' Libanon schiet tussen de palen, maar Hassan Maatouk ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
16' Hassan Maatouk neemt de door scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray gegeven hoekschop voor Libanon in Doha.
16' In de minuut 16, In Doha krijgt Tadjikistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Vrije trap voor Libanon op de helft van Tadjikistan.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tadjikistan in Doha.
19' In de minuut 19, Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Tadjikistan mag Libanon een vrije trap nemen.
20' Inworp voor Tadjikistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
21' Tadjikistan mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Libanon in Doha.
21' In de minuut 21, Hoekschop voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion. Ehsoni Panshanbe neemt deze vanaf links.
22' Tadjikistan mag een hoekschop nemen vanaf links via Ehsoni Panshanbe in Jassim Bin Hamadstadion.
22' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Tadjikistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Libanon.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Tadjikistan een vrije trap op de eigen helft.
23' Tadjikistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray in Doha.
24' Poging met het hoofd van Zoir Dzhuraboev. Maar geen doelpunt voor Tadjikistan.
24' In de minuut 24, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Mostafa Matar (Libanon).
25' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray laat verder spelen.
25' Mostafa Matar (Libanon) doet weer mee in Jassim Bin Hamadstadion.
27' In de minuut 27, In Doha krijgt Libanon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft een gele kaart aan Zoir Dzhuraboev (Tadjikistan).
28' Buitenspelpositie Libanon.
29' In de minuut 29, Arbiter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent een vrije trap toe aan Libanon op de eigen helft.
31' Libanon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op de helft van Tadjikistan.
32' Libanon moet opletten als Tadjikistan van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
32' In de minuut 32, Tadjikistan krijgt een schietkans via Shervoni Mabatshoev, maar scoort niet.
34' Doelpoging Libanon! Het schot van Hassan Maatouk gaat niet tussen de palen in Doha.
34' Doeltrap voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion.
35' In de minuut 35, Tadjikistan krijgt van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Inworp voor Libanon in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
36' Kans voor Libanon in Jassim Bin Hamadstadion! De kopbal van Bassel Jradi mist het doel.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Tadjikistan een doeltrap.
37' De scherpte ontbreekt bij Parvizdzhon Umarbaev (Tadjikistan). Zijn poging mist doel in Doha.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Libanon mag een doeltrap nemen.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft een inworp aan Tadjikistan op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
39' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Libanon een vrije trap op de eigen helft.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Libanon mag een doeltrap nemen.
42' In de minuut 42, Tadjikistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op de helft van Libanon.
42' Jassim Bin Hamadstadion ziet hoe Bassel Jradi op doel schiet, maar niet scoort voor Libanon.
43' Vanaf rechts mag Hassan Maatouk een hoekschop nemen voor Libanon in Jassim Bin Hamadstadion.
44' In de minuut 44, Inworp voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
44' Vrije trap voor Tadjikistan op de helft van Libanon.
44' Libanon krijgt van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, In Doha krijgt Tadjikistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 We krijgen 5 minuten extra tijd.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Tadjikistan.
45' + 3 In de minuut 45, Vergeefse doelpoging Rustam Soirov (Tadjikistan).
45' + 3 Een speler van Tadjikistan staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray teruggefloten.
45' + 3 Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft een inworp aan Tadjikistan op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
45' + 4 In de minuut 45, Inworp voor Libanon in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
45' + 7 Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray fluit voor buitenspel van Tadjikistan.
45' + 8 Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent Tadjikistan een inworp toe op de helft van Libanon.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Jassim Bin Hamadstadion zit erop.
46' Libanon mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray fluit en we zijn begonnen.
46' Arbiter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent een vrije trap toe aan Tadjikistan op de eigen helft.
47' Hasan Srour met de assist.
49' De verdediging van Libanon blokkeert een schot van Parvizdzhon Umarbaev (Tadjikistan).
49' In de minuut 49, Ehsoni Panshanbe neemt de door scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray gegeven hoekschop voor Tadjikistan in Doha.
49' Libanon moet opletten als Tadjikistan van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
50' Arbiter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent een vrije trap toe aan Libanon op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Buitenspel Libanon.
53' Alisher Shukurov mist het doel en scoort niet voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Libanon in Doha.
54' In de minuut 54, Tadjikistan krijgt van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' Rood in Doha! Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray stuurt Kassem Al-Zein vroegtijdig naar de kleedkamers. Libanon met een man minder.
57' Alisher Dzhalilov mist het doel en scoort niet voor Tadjikistan.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Libanon een doeltrap.
57' Libanon heeft Hassan Maatouk gewisseld. Walid Shour neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miodrag Radulovic.
59' Inworp op de eigen helft voor Libanon.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Libanon een vrije trap op de eigen helft.
62' Inworp voor Libanon op de helft van Tadjikistan.
62' In Doha krijgt Tadjikistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft een inworp aan Tadjikistan op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
64' Inworp op de eigen helft voor Libanon.
65' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Tadjikistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Libanon.
66' In de minuut 66, Tadjikistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray op de helft van Libanon.
67' Trainer Miodrag Radulovic (Libanon) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Omar Bugiel door Hilal El-Helwe.
68' De poging van Khalil Khamis (Libanon) mist doel in Jassim Bin Hamadstadion.
68' In de minuut 68, Doeltrap voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion.
68' Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Tadjikistan mag Libanon een vrije trap nemen.
69' Een doelpoging van Bassel Jradi (Libanon) in Doha mist scherpte.
69' In de minuut 69, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tadjikistan in Doha.
72' Tadjikistan in buitenspelpositie.
72' Bij Tadjikistan komt Nuriddin Khamrokulov er in. Hij vervangt Shervoni Mabatshoev.
72' In de minuut 72, Wissel in Doha: Hasan Muhammadjoni Rahimov vervangt Alisher Shukurov bij Tadjikistan.
72' Tadjikistan gebruikt de 3 wissel. Shahrom Samiev vervangt Rustam Soirov.
74' Hoekschop voor Tadjikistan in Jassim Bin Hamadstadion. Ehsoni Panshanbe neemt deze vanaf links.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent Tadjikistan een inworp toe op de helft van Libanon.
75' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Tadjikistan in de buurt van het doel van Libanon.
75' Het spel ligt even stil: Mostafa Matar (Libanon) is geblesseerd.
76' In de minuut 76, Mostafa Matar (Libanon) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Doha.
76' De wedstrijd gaat weer verder.
77' De scherpte ontbreekt bij Ehsoni Panshanbe (Tadjikistan). Zijn poging mist doel.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray geeft Libanon een doeltrap.
77' Mostafa Matar (Libanon) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
78' Arbiter Mohanad Qasim Eesee Sarray kent een vrije trap toe aan Tadjikistan op de eigen helft.
79' In de minuut 79, Libanon moet uitkijken als Tadjikistan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jassim Bin Hamadstadion.
80' Doelpuntenmaker Parvizdzhon Umarbaev brengt de score weer in evenwicht in Doha en helpt Tadjikistan terug in de wedstrijd. 1-1!
81' In Doha krijgt Tadjikistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' In de minuut 81, Bassel Jradi raakt geblesseerd bij Libanon en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
82' De 5 wissel van Libanon. Gabriel Bitar komt erin voor Nassar Nassar in Jassim Bin Hamadstadion.
82' Trainer Miodrag Radulovic (Libanon) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Alee Tneich door Mohamad Haidar.
82' In de minuut 82, Libanon heeft Bassel Jradi gewisseld. Daniel Lajud neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miodrag Radulovic.
82' Er wordt weer gevoetbald in Doha.
84' Inworp voor Libanon op de helft van Tadjikistan.
85' In de minuut 85, Inworp voor Libanon in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
86' Scheidsrechter Mohanad Qasim Eesee Sarray legt de wedstrijd even stil om Alisher Dzhalilov (Tadjikistan) aan een blessure te laten behandelen in Doha.
87' De onderbreking is afgelopen in Doha.
87' In de minuut 87, Tadjikistan is weer compleet nu Alisher Dzhalilov weer terug het veld van Jassim Bin Hamadstadion in mag.
87' Doeltrap voor Libanon in Jassim Bin Hamadstadion.
88' De bal is over de achterlijn geweest. Libanon mag een doeltrap nemen.