3' Inworp op de eigen helft voor Bahrein.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Bahrein op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
4' In Doha krijgt Bahrein op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' Doeltrap voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion.
6' In de minuut 6, Bahrein mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
7' Mohamed Marhoon met de kopkans! Geen doelpunt voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Korea in Doha.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Ning Ma kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Bahrein.
8' Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Bahrein.
9' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Bahrein.
9' In de minuut 9, Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
10' Yong-uh Park (Zuid-Korea) krijgt een eerste gele kaart.
11' De onderbreking is afgelopen in Doha.
12' In de minuut 12, Inworp voor Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Bahrein, te nemen op de helft van Zuid-Korea.
13' Scheidsrechter Ning Ma geeft een gele kaart aan Min-jae Kim (Zuid-Korea).
14' In de minuut 14, Inworp voor Bahrein op de helft van Zuid-Korea.
16' Bahrein krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Zuid-Korea.
17' Inworp voor Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
18' Scheidsrechter Ning Ma geeft Bahrein een vrije trap op de eigen helft.
18' Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Zuid-Korea mag Bahrein een vrije trap nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
19' Scheidsrechter Ning Ma geeft Bahrein een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zuid-Korea.
21' Kans voor Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion! De kopbal van In-beom Hwang mist het doel.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Ning Ma geeft Bahrein een doeltrap.
23' Doelpoging Zuid-Korea! Het schot van Yong-uh Park gaat niet tussen de palen.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Bahrein mag een doeltrap nemen.
24' In de minuut 24, Zuid-Korea moet opletten als Bahrein van scheidsrechter Ning Ma een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
24' Ali Madan (Bahrein) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion.
25' Inworp voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
28' Bahrein krijgt van scheidsrechter Ning Ma op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' Ki-Je Lee (Zuid-Korea) krijgt geel.
29' In de minuut 29, De onderbreking is afgelopen.
30' Cho Gue-sung mist het doel en scoort niet voor Zuid-Korea.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Bahrein mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Bahrein.
31' Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea, te nemen op de helft van Bahrein.
31' Scheidsrechter Ning Ma toont Ali Madan (Bahrein) de gele kaart.
32' In de minuut 32, Inworp voor Zuid-Korea in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
33' Een doelpoging van Ali Madan (Bahrein) mist scherpte.
33' Doeltrap voor Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion.
34' In de minuut 34, Vrije trap voor Bahrein op de helft van Zuid-Korea.
35' Scheidsrechter Ning Ma kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Bahrein.
35' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Bahrein.
36' In de minuut 36, Doelpoging Zuid-Korea! Het schot van Jae-sung Lee gaat niet tussen de palen in Doha.
36' Scheidsrechter Ning Ma geeft Bahrein een doeltrap.
38' Treffer in Jassim Bin Hamadstadion! Zuid-Korea maakt er 1-0 van. In-beom Hwang is de doelpuntenmaker.
38' In de minuut 38, De voorzet kwam van Heung-Min Son.
40' In Doha krijgt Bahrein op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' Bahrein moet uitkijken als Zuid-Korea een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jassim Bin Hamadstadion.
44' In de minuut 44, Lee Kangin mist het doel en scoort niet voor Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bahrein in Doha.
44' Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Bahrein op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
45' Scheidsrechter Ning Ma geeft Zuid-Korea een vrije trap op de eigen helft.
45' Gele kaart in Doha: Moses Atede (Bahrein) gaat op de bon bij scheidsrechter Ning Ma.
45' + 1 In de minuut 45, 6 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Ning Ma geeft Bahrein een doeltrap.
45' + 1 Bahrein mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Zuid-Korea in Doha.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
45' + 3 Bahrein moet opletten als Zuid-Korea van scheidsrechter Ning Ma een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 Zuid-Korea schiet tussen de palen, maar Heung-Min Son ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Doha.
45' + 4 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bahrein in Doha.
45' + 6 Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
45' + 7 In de minuut 45, Het spel ligt even stil in Doha. Amine Benaddi (Bahrein) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' + 8 De wedstrijd is weer hervat.
45' + 9 Inworp voor Zuid-Korea in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
45' + 9 In de minuut 45, Amine Benaddi (Bahrein) doet weer mee in Jassim Bin Hamadstadion.
45' De eerste helft op Jassim Bin Hamadstadion zit erop.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Ning Ma fluit en Bahrein trapt af. De tweede helft in Doha is van start gegaan.
46' Bahrein gebruikt de 1 wissel. Sayed Baqer Mahdy vervangt Amine Benaddi.
46' Zuid-Korea krijgt van scheidsrechter Ning Ma op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' In de minuut 47, Heung-Min Son blesseert zich bij Zuid-Korea, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Jassim Bin Hamadstadion.
47' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Ning Ma laat verder spelen.
47' Zuid-Korea is weer compleet nu Heung-Min Son weer terug het veld van Jassim Bin Hamadstadion in mag.
49' In de minuut 49, Inworp op de eigen helft voor Bahrein.
49' In Doha krijgt Bahrein op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Bahrein krijgt een schietkans via Kamil Al Aswad, maar scoort niet in Jassim Bin Hamadstadion.
51' In de minuut 51, Kamil Al Aswad neemt de door scheidsrechter Ning Ma gegeven hoekschop voor Bahrein in Doha.
51' Scheidsrechter Ning Ma kent Bahrein een inworp toe op de helft van Zuid-Korea.
51' In Jassim Bin Hamadstadion zorgt Abdulla Al-Hashsash voor de 1-1 en de wedstrijd in Doha ligt weer helemaal open.
53' In de minuut 53, Zuid-Korea heeft Ki-Je Lee gewisseld. Tae-hwan Kim neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jurgen Klinsmann.
53' De scherpte ontbreekt bij Cho Gue-sung (Zuid-Korea). Zijn poging mist doel in Doha.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Bahrein mag een doeltrap nemen.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
56' De assist kwam van Min-jae Kim.
57' In de minuut 57, Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Zuid-Korea mag Bahrein een vrije trap nemen.
59' Heung-Min Son schiet op doel maar scoort niet voor Zuid-Korea in Doha.
60' Zuid-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ning Ma in Doha.
60' In de minuut 60, Inworp voor Zuid-Korea in de buurt van het vijandige doel in Jassim Bin Hamadstadion.
60' Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Bahrein op de eigen helft.
61' Eerste gele kaart voor Cho Gue-sung (Zuid-Korea) in Doha.
63' In de minuut 63, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Lee Kangin (Zuid-Korea).
63' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
64' In de minuut 64, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
64' Lee Kangin lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Zuid-Korea.
65' Inworp voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
65' Bij Bahrein komt Jasim Alsalama er in. Hij vervangt Moses Atede.
66' In de minuut 66, Bahrein brengt Abdulla Yusuf in de plaats van Abdulla Al-Hashsash.
66' Zuid-Korea krijgt van scheidsrechter Ning Ma op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Een speler van Zuid-Korea staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ning Ma teruggefloten.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Bahrein, te nemen op de helft van Zuid-Korea.
69' Zuid-Korea loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Lee Kangin.
70' In de minuut 70, Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Bahrein.
71' Doeltrap voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion.
72' De 2 wissel van Zuid-Korea. Hong Hyeon-seok komt erin voor Cho Gue-sung in Jassim Bin Hamadstadion.
72' In de minuut 72, Wissel in Doha: Young-gwon Kim vervangt Min-jae Kim bij Zuid-Korea.
72' Bij Bahrein komt Mahdi Humaidan er in. Hij vervangt Mohamed Adel.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Bahrein op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
74' De poging van Heung-Min Son (Zuid-Korea) mist doel in Jassim Bin Hamadstadion.
74' Doeltrap voor Bahrein in Jassim Bin Hamadstadion.