1' De wedstrijd gaat van start. Laos heeft afgetrapt.
1' Singapore krijgt van scheidsrechter Yudai Yamamoto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
2' In de minuut 2, Inworp voor Laos op de helft van Singapore.
4' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent Laos een inworp toe op de helft van Singapore.
5' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Singapore, te nemen op de helft van Laos.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Laos een vrije trap op de eigen helft.
7' Inworp op de eigen helft voor Laos.
8' Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Singapore.
8' In de minuut 8, Arbiter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Laos op de eigen helft.
9' Singapore krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Laos.
11' Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Laos een vrije trap op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Soukaphone Vongchiengkham schiet op doel maar scoort niet voor Laos.
18' Buitenspel Laos. Ekkamai Ratxachak wordt teruggefloten.
18' Een schot van Zulfahmi Arifin (Singapore) smoort in de verdediging van Laos.
19' In de minuut 19, Singapore mag een hoekschop nemen vanaf links via Shahdan Bin Sulaiman.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
21' Vrije trap voor Laos op de helft van Singapore.
21' In de minuut 21, Phithack Kongmathilath (Laos) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Singapore.
22' Shahdan Bin Sulaiman (Singapore) krijgt een eerste gele kaart.
22' Anousone Xaypanya (Laos) krijgt geel.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Singapore een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Laos.
23' Singapore krijgt van scheidsrechter Yudai Yamamoto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Inworp voor Laos op de helft van Singapore.
24' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Singapore op een gevaarlijke plek voor Laos.
26' In de minuut 26, Vergeefse doelpoging Shahdan Bin Sulaiman (Singapore).
26' Singapore in buitenspelpositie.
27' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Chony Wenpaserth (Laos).
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent Laos een inworp toe op de helft van Singapore.
28' Chony Wenpaserth kan weer verder bij Laos.
29' Vanaf rechts mag Anousone Xaypanya een hoekschop nemen voor Laos.
29' In de minuut 29, Inworp voor Laos op de helft van Singapore.
29' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent Laos een inworp toe op de helft van Singapore.
30' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Singapore, te nemen op de helft van Laos.
31' In de minuut 31, Ilhan Fandi (Singapore) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
31' Het spel ligt even stil: Siphongphan Anantaza (Laos) is geblesseerd.
32' In de minuut 32, Zulfahmi Arifin deed het voorbereidende werk.
34' Siphongphan Anantaza (Laos) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
35' Singapore krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto.
35' In de minuut 35, De scherpte ontbreekt bij Ui-young Song (Singapore). Zijn poging mist doel.
35' Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Laos een doeltrap.
36' Inworp op de eigen helft voor Laos.
36' In de minuut 36, Laos gebruikt de eerste wissel. Chanthavixay Khounthoumphone vervangt Anousone Xaypanya.
37' Singapore krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Laos.
37' Inworp voor Singapore op de helft van Laos.
37' In de minuut 37, Laos moet opletten als Singapore van scheidsrechter Yudai Yamamoto een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38' Hoekschop voor Singapore. Zulfahmi Arifin neemt deze vanaf rechts.
39' Arbiter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Laos op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Vrije trap voor Laos op de helft van Singapore.
40' Arbiter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Singapore op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Laos een vrije trap op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Buitenspel Singapore.
43' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent Singapore een inworp toe op de helft van Laos.
44' Shahdan Bin Sulaiman neemt de door scheidsrechter Yudai Yamamoto gegeven hoekschop voor Singapore.
44' In de minuut 44, Joshua Pereira mist een kopkans voor Singapore.
45' + 1 Chony Wenpaserth mist het doel en scoort niet voor Laos.
45' + 1 We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Singapore.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Singapore trapt af.
46' In de minuut 46, Inworp voor Laos op de helft van Singapore.
47' Phithack Kongmathilath (Laos) schiet de bal op de lat.
47' Vrije trap voor Singapore op de helft van Laos.
48' In de minuut 48, Inworp op de eigen helft voor Singapore.
49' Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Singapore.
50' Schot op doel van Faris Ramli. Maar zonder doelpunt voor Singapore als gevolg.
52' In de minuut 52, Shahdan Bin Sulaiman neemt de door scheidsrechter Yudai Yamamoto gegeven hoekschop voor Singapore.
52' Laos krijgt van scheidsrechter Yudai Yamamoto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' De verdediging van Singapore blokkeert een schot van Chanthavixay Khounthoumphone (Laos).
55' In de minuut 55, Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Singapore.
56' Bij Singapore komt Amy Recha Pristifana Samion er in. Hij vervangt Ui-young Song.
56' At Viengkham van Laos is geblesseerd en het spel ligt even stil.
57' In de minuut 57, Laos is weer compleet nu At Viengkham weer terug het veld in mag.
58' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent Laos een inworp toe op de helft van Singapore.
59' Inworp voor Singapore op de helft van Laos.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Laos een doeltrap.
60' Laos krijgt een schietkans via Chony Wenpaserth, maar scoort niet.
61' Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Singapore een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Laos.
61' In de minuut 61, Singapore brengt Muhammad Shawal Anuar in de plaats van Ilhan Fandi.
61' Bij Singapore komt Nur Muhammad Shah Shahiran er in. Hij vervangt Faris Ramli.
63' Singapore krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Laos.
63' In de minuut 63, Singapore mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
65' Een doelpoging van Zulfahmi Arifin (Singapore) mist scherpte.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
67' In de minuut 67, Laos gebruikt de tweede wissel. Kydavone Souvanny vervangt Chony Wenpaserth.
67' Laos brengt Phounsavath Phouvieng in de plaats van Soukaphone Vongchiengkham.
68' Arbiter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Laos op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Inworp op de eigen helft voor Laos.
71' Doelpoging Laos! Het schot van At Viengkham gaat niet tussen de palen.
71' Gele kaart. Mohammad Hafiz Mohd Nor (Singapore) gaat op de bon.
72' In de minuut 72, Inworp voor Singapore op de helft van Laos.
74' Buitenspelpositie Laos.
75' Singapore moet opletten als Laos van scheidsrechter Yudai Yamamoto een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Singapore.
76' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent Laos een inworp toe op de helft van Singapore.
76' Inworp voor Singapore op de helft van Laos.
77' In de minuut 77, Singapore gebruikt de vierde wissel. Ryhan Stewart vervangt Mohammad Hafiz Mohd Nor.
77' Singapore brengt Christopher James Van Huizen in de plaats van Muhammad Nazrul bin Ahmad Nazari.
77' Buitenspelpositie Phithack Kongmathilath (Laos).
78' In de minuut 78, Bij Laos komt Soukphachan Lueanthala er in. Hij vervangt Ekkamai Ratxachak.
78' Bij Laos komt Phonsack Seesavath er in. Hij vervangt Phithack Kongmathilath.
79' Singapore schiet tussen de palen, maar Christopher James Van Huizen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
80' In de minuut 80, De poging van Ryhan Stewart (Singapore) mist doel.
80' De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
81' Singapore krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto op de helft van Laos.
82' In de minuut 82, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Zulfahmi Arifin (Singapore).
83' Singapore krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yudai Yamamoto.
83' Zulfahmi Arifin lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Singapore.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Laos een vrije trap op de eigen helft.
84' Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Singapore, te nemen op de helft van Laos.
84' Soukphachan Lueanthala (Laos) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84' In de minuut 84, Laos krijgt van scheidsrechter Yudai Yamamoto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' Singapore krijgt van scheidsrechter Yudai Yamamoto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' Vanaf rechts mag Phounsavath Phouvieng een hoekschop nemen voor Laos.
88' In de minuut 88, Doelpoging Laos! Het schot van Phonsack Seesavath gaat niet tussen de palen.
90' Arbiter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Singapore op de eigen helft.
88' Scheidsrechter Yudai Yamamoto geeft Singapore een doeltrap.
90' Amy Recha Pristifana Samion raakt geblesseerd bij Singapore en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' Inworp op de eigen helft voor Laos.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Amy Recha Pristifana Samion (Singapore) is weer terug binnen de lijnen.
90' + 2 Soukphachan Lueanthala mist het doel en scoort niet voor Laos.
90' + 3 Scheidsrechter Yudai Yamamoto kent een vrije trap toe aan Laos, te nemen op de helft van Singapore.
90' + 4 Doelpunt! Muhammad Shawal Anuar breidt de voorsprong uit. Singapore leidt met 0-2.
90' + 5 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Laos in de buurt van het doel van Singapore.
90' + 6 Hoekschop voor Laos. Phathana Phommathep neemt deze vanaf rechts.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 0-2.