1' HJK heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Inworp voor HJK op de helft van Qarabag.
2' Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' Buitenspelpositie Qarabag.
4' Het voorbereidende werk werd verricht door Yassine Benzia.
8' In de minuut 8, HJK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Roi Reinshreiber.
9' Qarabag krijgt van scheidsrechter Roi Reinshreiber op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' Abdellah Zoubir mist het doel en scoort niet voor Qarabag.
9' In de minuut 9, De bal is over de achterlijn geweest. HJK mag een doeltrap nemen.
10' Schot op doel van Topi Keskinen. Maar zonder doelpunt voor HJK als gevolg.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK in Bakoe.
11' In de minuut 11, Inworp voor HJK in Tofik Bakhramov op de eigen helft.
14' Vrije trap voor Qarabag op de helft van HJK.
15' Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft HJK een doeltrap.
15' In de minuut 15, Buitenspel van de thuisploeg.
15' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bakoe.
16' Inworp HJK. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft een inworp aan Qarabag op de eigen helft in Tofik Bakhramov.
18' In Tofik Bakhramov mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent een vrije trap toe aan Qarabag, te nemen op de helft van HJK.
20' In de minuut 20, Doelpoging Qarabag! Het schot van Marko Jankovic gaat niet tussen de palen.
20' Doeltrap voor HJK in Tofik Bakhramov.
20' De verdediging van HJK blokkeert een schot van Yassine Benzia (Qarabag).
21' In de minuut 21, Yassine Benzia neemt de door scheidsrechter Roi Reinshreiber gegeven hoekschop voor Qarabag.
21' Inworp op de eigen helft voor HJK.
22' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.
22' In de minuut 22, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Toral Bayramov (Qarabag).
23' Toral Bayramov kan weer verder bij Qarabag.
24' Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent HJK een inworp toe op de helft van Qarabag.
24' In de minuut 24, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.
28' HJK verdedigt een schot van Redon Xhixha, waardoor Qarabag niet tot scoren komt.
28' Buitenspel Qarabag.
28' In de minuut 28, Inworp voor HJK in Tofik Bakhramov op de eigen helft.
30' Gele kaart. Bojan Radulovic (HJK) gaat op de bon.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Qarabag mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, Een doelpoging van Abdellah Zoubir (Qarabag) mist scherpte.
31' Doeltrap voor HJK in Tofik Bakhramov.
32' HJK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Roi Reinshreiber op de helft van Qarabag.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' Hoekschop voor Qarabag. Marko Jankovic neemt deze vanaf rechts.
35' HJK moet opletten als Qarabag van scheidsrechter Roi Reinshreiber een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft HJK een vrije trap op de eigen helft.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qarabag in Bakoe.
37' Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft HJK een doeltrap.
38' In de minuut 38, In Bakoe krijgt HJK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
41' Pech voor Qarabag. Het schot van Yassine Benzia belandt op de lat.
41' De bal is over de achterlijn geweest. HJK mag een doeltrap nemen.
42' In de minuut 42, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tofik Bakhramov.
44' Vergeefse doelpoging Topi Keskinen (HJK).
45' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tofik Bakhramov.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp Qarabag. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 De poging van Abdellah Zoubir (Qarabag) mist doel.
45' + 2 Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft HJK een doeltrap.
45' + 3 In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij Leandro Livramento Andrade (Qarabag). Zijn poging mist doel.
45' + 3 Doeltrap voor HJK in Tofik Bakhramov.
45' + 4 Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft een inworp aan Qarabag op de eigen helft in Tofik Bakhramov.
45' + 5 In de minuut 45, Vanaf rechts mag Marko Jankovic een hoekschop nemen voor Qarabag.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Qarabag trapt af.
46' In de minuut 46, Inworp voor Qarabag op de helft van HJK.
47' Inworp op de eigen helft voor HJK.
48' Een schot van Kevin Kouassivi-Benissan (HJK) wordt geblokkeerd door een verdediger van Qarabag.
48' In de minuut 48, HJK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Roi Reinshreiber op de helft van Qarabag.
48' Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' HJK verdedigt een schot van Redon Xhixha, waardoor Qarabag niet tot scoren komt.
50' In de minuut 50, Qarabag mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marko Jankovic.
50' Qarabag krijgt een schietkans via Romao, maar scoort niet.
51' Inworp voor HJK in Tofik Bakhramov op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Inworp Qarabag. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Inworp op de eigen helft voor Qarabag.
52' Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft een inworp aan Qarabag op de eigen helft in Tofik Bakhramov.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Een doelpoging van Kevin Medina (Qarabag) mist scherpte.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK in Bakoe.
55' Abdellah Zoubir met de assist.
57' Arbiter Roi Reinshreiber kent een vrije trap toe aan HJK op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Romao (Qarabag) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van HJK.
58' De uitploeg wisselt Pyry Soiri voor Tuomas Ollila.
59' Vanaf links mag Abdellah Zoubir een hoekschop nemen voor Qarabag.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft HJK een vrije trap op de eigen helft.
63' HJK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Roi Reinshreiber.
63' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.
64' In de minuut 64, Buitenspelpositie van de uitploeg.
66' Qarabag mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Abdellah Zoubir.
67' Hoekschop voor Qarabag. Marko Jankovic neemt deze vanaf rechts.
67' In de minuut 67, Inworp voor Qarabag in de buurt van het vijandige doel in Tofik Bakhramov.
69' Elvin Cafarquliyev mist het doel en scoort niet voor Qarabag.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.
71' In de minuut 71, Qarabag brengt Hamidou Keyta in de plaats van Yassine Benzia.
71' De thuisploeg vervangt Redon Xhixha door Juninho.
72' Filip Rogic vervangt Topi Keskinen bij de uitploeg.
72' In de minuut 72, Bij HJK komt Santeri Hostikka er in. Hij vervangt Atom.
72' HJK gebruikt de vierde wissel. Anthony Olusanya vervangt Bojan Radulovic.
72' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73' In de minuut 73, Inworp op de eigen helft voor HJK.
76' Inworp voor HJK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bakoe.
77' In de minuut 77, De voorzet kwam van Santeri Hostikka.
79' Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft Qarabag een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van HJK.
79' Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft een inworp aan HJK op de eigen helft in Tofik Bakhramov.
80' In de minuut 80, In Tofik Bakhramov mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK in Bakoe.
81' De poging van Hamidou Keyta (Qarabag) mist doel.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Roi Reinshreiber geeft HJK een doeltrap.
82' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bakoe.
83' Vrije trap in Tofik Bakhramov. Op de helft van Qarabag mag HJK een vrije trap nemen.
83' In de minuut 83, Tuomas Ollila schiet op doel maar scoort niet voor HJK.
83' In Bakoe krijgt Qarabag op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84' Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent Qarabag een inworp toe op de helft van HJK.
85' Hamidou Keyta deed het voorbereidende werk.
87' HJK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Roi Reinshreiber op de helft van Qarabag.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Roi Reinshreiber kent Qarabag een inworp toe op de helft van HJK.
88' HJK krijgt van scheidsrechter Roi Reinshreiber op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tofik Bakhramov.
90' + 1 Doelpoging Qarabag! Het schot van Abdellah Zoubir gaat niet tussen de palen in Bakoe.
90' + 1 Doeltrap voor HJK in Tofik Bakhramov.
90' + 2 De vierde wissel van Qarabag. Badavi Huseynov komt erin voor Bahlul Mustafazada in Tofik Bakhramov.
90' + 2 Qarabag heeft Leandro Livramento Andrade gewisseld. Patrick neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gurban Gurbanov.
90' + 3 Trainer Toni Korkeakunnas gebruikt zijn vijfde wissel. Giorgos Kanellopoulos wordt door Perparim Hetemaj vervangen bij de uitploeg.
90' + 3 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Roi Reinshreiber een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bakoe.
90' + 4 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bakoe.
90' + 4 Vergeefse doelpoging Kevin Medina (Qarabag) in Tofik Bakhramov.
90' + 4 Vanaf links mag Marko Jankovic een hoekschop nemen voor Qarabag in Tofik Bakhramov.
90' + 5 Inworp voor Qarabag in de buurt van het vijandige doel in Tofik Bakhramov.
90' + 6 Qarabag krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Roi Reinshreiber in Bakoe.
90' + 6 Arbiter Roi Reinshreiber kent een vrije trap toe aan HJK op de eigen helft.
90' + 7 Scheidsrechter Roi Reinshreiber legt de wedstrijd even stil om Miro Tehno (HJK) aan een blessure te laten behandelen in Bakoe.
90' + 7 Kevin Medina (Qarabag) raakt geblesseerd in Bakoe. Scheidsrechter Roi Reinshreiber legt de wedstrijd even stil.
90' + 8 Qarabag is weer compleet nu Kevin Medina weer terug het veld in mag.
90' + 8 Miro Tehno (HJK) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90' + 8 De bal is over de achterlijn geweest. HJK mag een doeltrap nemen.
90' + 9 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bakoe.