1' PAOK heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, PAOK krijgt een schietkans via Giannis Konstantelias, maar scoort niet.
2' Rafa Soares neemt de door scheidsrechter Giorgi Kruashvili gegeven hoekschop voor PAOK in Thessaloniki.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft HJK een doeltrap.
6' Het voorbereidende werk werd verricht door Hassane Bande.
7' In de minuut 7, Inworp op de eigen helft voor HJK.
8' Inworp voor PAOK in de buurt van het vijandige doel in Toumba Stadium.
10' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Toumba Stadium.
11' In de minuut 11, Inworp voor HJK in Toumba Stadium op de eigen helft.
12' Doeltrap voor PAOK in Toumba Stadium.
13' Inworp voor PAOK op de helft van HJK.
13' In de minuut 13, Vrije trap in Toumba Stadium. Op de helft van HJK mag PAOK een vrije trap nemen.
14' PAOK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giorgi Kruashvili in Thessaloniki.
14' Het schot van Giannis Michailidis (PAOK) gaat op de paal in Toumba Stadium.
16' In de minuut 16, Hoekschop voor HJK in Toumba Stadium. Santeri Hostikka neemt deze vanaf links.
16' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' De bal is over de achterlijn geweest. HJK mag een doeltrap nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili kent een vrije trap toe aan HJK, te nemen op de helft van PAOK.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK in Thessaloniki.
21' HJK mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Santeri Hostikka in Toumba Stadium.
21' Vrije trap voor PAOK op de helft van HJK.
21' In de minuut 21, Vrije trap voor PAOK op de helft van HJK.
22' In de minuut 22, Santeri Hostikka (HJK) krijgt geel van scheidsrechter Giorgi Kruashvili in Toumba Stadium en moet oppassen.
22' Santeri Hostikka (HJK) krijgt geel van scheidsrechter Giorgi Kruashvili in Toumba Stadium en moet oppassen.
25' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Thessaloniki.
26' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
26' In de minuut 26, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili kent PAOK een inworp toe op de helft van HJK.
27' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili kent PAOK een inworp toe op de helft van HJK.
29' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Lucas Lingman (HJK).
29' Toumba Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Thessaloniki.
29' In de minuut 29, Toumba Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Thessaloniki.
30' In de minuut 30, In Toumba Stadium ziet het publiek dat Lucas Lingman (HJK) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
30' In Toumba Stadium ziet het publiek dat Lucas Lingman (HJK) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
32' Arbiter Giorgi Kruashvili kent een vrije trap toe aan HJK op de eigen helft.
33' De poging van Giannis Konstantelias (PAOK) mist doel.
33' In de minuut 33, De poging van Giannis Konstantelias (PAOK) mist doel.
33' In de minuut 33, De uitploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
33' De uitploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
34' HJK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giorgi Kruashvili op de helft van PAOK.
35' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Giorgi Kruashvili een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Thessaloniki.
35' In de minuut 35, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Giorgi Kruashvili een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Thessaloniki.
35' In de minuut 35, William Troost-Ekong gaat in het boekje van de scheidsrechter.
36' De onderbreking is afgelopen.
35' William Troost-Ekong gaat in het boekje van de scheidsrechter.
37' Alles is weer mogelijk in Thessaloniki. Magomed Ozdoev brengt PAOK met de gelijkmaker langszij. 1-1!
39' Vanaf rechts mag Kiril Despodov een hoekschop nemen voor PAOK in Toumba Stadium.
37' Soualiho Meite met de assist.
40' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' In de minuut 40, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft een inworp aan HJK op de eigen helft in Toumba Stadium.
43' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft een inworp aan HJK op de eigen helft in Toumba Stadium.
44' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft PAOK een vrije trap op de eigen helft.
45' Lucas Lingman blesseert zich bij HJK, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Toumba Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili fluit de wedstrijd weer op gang in Toumba Stadium.
45' In de minuut 45, Lucas Lingman blesseert zich bij HJK, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Toumba Stadium.
45' + 1 4 minuten extra tijd in Thessaloniki.
45' + 1 Scheidsrechter Giorgi Kruashvili fluit de wedstrijd weer op gang in Toumba Stadium.
45' + 1 HJK is weer compleet nu Lucas Lingman weer terug het veld van Toumba Stadium in mag.
45' + 1 In de minuut 45, HJK is weer compleet nu Lucas Lingman weer terug het veld van Toumba Stadium in mag.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor HJK.
45' + 1 Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft een inworp aan HJK op de eigen helft in Toumba Stadium.
45' + 2 In Thessaloniki krijgt HJK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 In de minuut 45, In Thessaloniki krijgt HJK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 In de minuut 45, HJK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giorgi Kruashvili in Thessaloniki.
45' + 3 De scherpte ontbreekt bij Topi Keskinen (HJK). Zijn poging mist doel.
45' + 3 HJK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giorgi Kruashvili in Thessaloniki.
45' + 3 In de minuut 45, Doeltrap voor PAOK in Toumba Stadium.
45' + 4 In de minuut 45, HJK moet opletten als PAOK van scheidsrechter Giorgi Kruashvili een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' De eerste helft is voorbij.
45' + 4 HJK moet opletten als PAOK van scheidsrechter Giorgi Kruashvili een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Thessaloniki. HJK mag aftrappen als scheidsrechter Giorgi Kruashvili fluit.
46' HJK krijgt van scheidsrechter Giorgi Kruashvili op eigen helft een vrije trap toegewezen.
46' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' De assist kwam van Brandon Thomas.
49' In Toumba Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' In de minuut 49, In Toumba Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Inworp voor PAOK op de helft van HJK.
53' Hoekschop voor PAOK in Toumba Stadium. Kiril Despodov neemt deze vanaf links.
53' In de minuut 53, Doelpunt in Thessaloniki! Joona Toivio vergroot de voorsprong tot 3-1 voor PAOK.
57' PAOK mag een hoekschop nemen vanaf links via Rafa Soares in Toumba Stadium.
59' Vanaf links mag Santeri Hostikka een hoekschop nemen voor HJK in Toumba Stadium.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. PAOK mag een doeltrap nemen.
65' Wissel in Thessaloniki: Anthony Olusanya vervangt Bojan Radulovic bij HJK.
66' De 2 wissel van HJK. Kevin Kouassivi-Benissan komt erin voor Giorgos Kanellopoulos in Toumba Stadium.
66' In de minuut 66, Perparim Hetemaj vervangt Santeri Hostikka bij de uitploeg.
66' HJK brengt Tuomas Ollila in de plaats van Topi Keskinen.
67' Kiril Despodov neemt de door scheidsrechter Giorgi Kruashvili gegeven hoekschop voor PAOK in Thessaloniki.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili kent PAOK een inworp toe op de helft van HJK.
68' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft HJK een doeltrap.
70' De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAOK in Thessaloniki.
71' In de minuut 71, Bij PAOK komt Marcos Antonio er in. Hij vervangt Magomed Ozdoev.
72' De thuisploeg vervangt Tomasz Kedziora door Vieirinha.
72' De thuisploeg wisselt Rafa Soares voor Rahman Baba.
72' In de minuut 72, Doeltrap voor HJK in Toumba Stadium.
73' Kiril Despodov neemt de door scheidsrechter Giorgi Kruashvili gegeven hoekschop voor PAOK in Thessaloniki.
73' De uitploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
73' In de minuut 73, In Thessaloniki krijgt HJK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74' Inworp PAOK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75' Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft HJK een doeltrap.
75' In de minuut 75, PAOK heeft Giannis Konstantelias gewisseld. Thomas Murg neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Razvan Lucescu.
77' De scherpte ontbreekt bij Brandon Thomas (PAOK). Zijn poging mist doel in Thessaloniki.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor HJK in Thessaloniki.
80' In de minuut 80, PAOK gebruikt de 5 wissel. Stefanos Tzimas vervangt Brandon Thomas.
80' De uitploeg wisselt Lucas Lingman voor Aleksi Paananen.
82' HJK moet uitkijken als PAOK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Toumba Stadium.
83' In de minuut 83, PAOK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giorgi Kruashvili op de helft van HJK.
84' De bal is over de achterlijn geweest. PAOK mag een doeltrap nemen.
85' Door een doelpunt van Thomas Murg loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 4-1 in Thessaloniki.
85' In de minuut 85, De voorzet kwam van Taison Barcellos Freda.
87' De bal is over de achterlijn geweest. PAOK mag een doeltrap nemen.
88' Inworp voor PAOK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Thessaloniki.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Giorgi Kruashvili geeft PAOK een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van HJK.
89' Penalty voor HJK!
90' + 2 Doelpunt in Thessaloniki! Perparim Hetemaj verkleint de achterstand van HJK tot 4-2 middels een benutte penalty.
90' + 3 De uitploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
90' + 4 In Thessaloniki worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.