1' Si Jalak Harupat Soreang Stadium ziet toe hoe Poland de aftrap verricht als scheidsrechter Umar Muhammad Ahmad Hassan Al-Ali fluit voor het begin van de wedstrijd.
18' Het voorbereidende werk werd verricht door Yaya Dieme.
25' Eerste gele kaart voor Ibrahima Diallo (Senegal) in Bandung.
30' In de minuut 30, Eigen doelpunt! Dominik Szala maakt er met een eigen doelpunt 2-0 van in Bandung.
' De partij is stilgelegd.
45' De eerste helft zit erop in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Bandung. Senegal mag aftrappen als scheidsrechter Umar Muhammad Ahmad Hassan Al-Ali fluit.
46' Bij Poland komt Marcel Regula er in. Hij vervangt Igor Brzyski.
52' In de minuut 52, Alpha Toure met de assist.
53' Poland gebruikt de 2 wissel. Mike Huras vervangt Daniel Mikolajewski.
65' Trainer Marcin Wlodarski (Poland) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Dominik Szala door Piotr Kowalik.
65' In de minuut 65, Poland brengt Szymon Lyczko in de plaats van Jakub Krzyzanowski.
66' De 1 wissel van Senegal. Omar Sall komt erin voor Mamadou Gning in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
66' Senegal gebruikt de 2 wissel. Clayton Diandy vervangt Yaya Dieme.
66' De assist kwam van Szymon Lyczko.