1' Franso Hariri Stadium ziet toe hoe Air Force Club de aftrap verricht als scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' In de minuut 2, Inworp op de eigen helft voor AGMK.
2' Inworp voor Air Force Club op de helft van AGMK.
3' De uitploeg krijgt een doeltrap in Erbil.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' Air Force Club krijgt van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
8' In de minuut 8, Sherif Abd El Kadhim schiet op doel maar scoort niet voor Air Force Club in Erbil.
9' Ghaith Maaroufi neemt de door scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh gegeven hoekschop voor Air Force Club in Erbil.
9' Hasan Raed Matrook (Air Force Club) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van AGMK.
9' In de minuut 9, In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' Air Force Club mag een hoekschop nemen vanaf links via Ghaith Maaroufi in Franso Hariri Stadium.
11' Vergeefse doelpoging Mirjakhon Mirakhmadov (AGMK) in Franso Hariri Stadium.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Erbil.
12' Inworp voor Air Force Club in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent Air Force Club een inworp toe op de helft van AGMK.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft een inworp aan AGMK op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
13' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
13' AGMK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op de helft van Air Force Club.
14' Sherif Abd El Kadhim deed het voorbereidende werk.
15' Koffi Franco Atchou legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
16' In de minuut 16, Inworp Air Force Club. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Vrije trap in Franso Hariri Stadium. Op de helft van Air Force Club mag AGMK een vrije trap nemen.
18' Vanaf links mag Khurshid Giyosov een hoekschop nemen voor AGMK in Franso Hariri Stadium.
19' In de minuut 19, Inworp voor Air Force Club in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
23' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Franso Hariri Stadium.
23' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
24' In de minuut 24, Een doelpoging van Sherif Abd El Kadhim (Air Force Club) mist scherpte.
24' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft AGMK een doeltrap.
25' Inworp op de eigen helft voor Air Force Club.
26' In de minuut 26, In Erbil krijgt AGMK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' AGMK moet opletten als Air Force Club van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' De poging van Mustafa Waleed (Air Force Club) mist doel.
28' In de minuut 28, Doeltrap voor AGMK in Franso Hariri Stadium.
28' Inworp voor Air Force Club op de helft van AGMK.
30' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft een inworp aan AGMK op de eigen helft in Franso Hariri Stadium.
31' In de minuut 31, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ghaith Maaroufi (Air Force Club).
31' De wedstrijd gaat weer verder.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Erbil.
32' In de minuut 32, Buitenspelpositie AGMK.
32' Ghaith Maaroufi (Air Force Club) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Erbil.
33' De bal is over de achterlijn geweest. AGMK mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, Inworp voor AGMK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Erbil.
34' Buitenspel AGMK. Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh fluit de uitploeg terug in Franso Hariri Stadium.
34' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Hasan Raed Matrook (Air Force Club).
35' In de minuut 35, Er wordt weer gevoetbald in Erbil.
35' Hasan Raed Matrook lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Air Force Club.
37' Mustafa Waleed mist het doel en scoort niet voor Air Force Club in Franso Hariri Stadium.
37' In de minuut 37, De bal gaat buiten. Doeltrap voor AGMK in Erbil.
37' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft AGMK een doeltrap.
39' De scherpte ontbreekt bij Mirjakhon Mirakhmadov (AGMK). Zijn poging mist doel in Erbil.
39' In de minuut 39, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Air Force Club in Erbil.
39' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft Air Force Club een vrije trap op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent een vrije trap toe aan AGMK, te nemen op de helft van Air Force Club.
42' In de minuut 42, Air Force Club bouwt zijn voorsprong in Erbil uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Mohammed Qasim.
44' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh.
45' Inworp voor AGMK in de buurt van het vijandige doel in Franso Hariri Stadium.
45' In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Erbil.
45' + 1 We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 3 AGMK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh in Erbil.
45' + 3 In de minuut 45, Arbiter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent een vrije trap toe aan Air Force Club op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh maakt een einde aan de eerste helft.
46' Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft het fluitsignaal in Franso Hariri Stadium. AGMK mag de tweede helft aftrappen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft Air Force Club een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AGMK.
47' Vergeefse doelpoging Mustafa Waleed (Air Force Club).
49' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent AGMK een inworp toe op de helft van Air Force Club.
50' In de minuut 50, Hoekschop voor Air Force Club in Franso Hariri Stadium. Sherif Abd El Kadhim neemt deze vanaf links.
51' Doeltrap voor AGMK in Franso Hariri Stadium.
51' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Franso Hariri Stadium.
52' In de minuut 52, Vrije trap voor Air Force Club op de helft van AGMK.
52' AGMK in buitenspelpositie.
56' AGMK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh in Erbil.
56' In de minuut 56, De bal is over de achterlijn geweest. Air Force Club mag een doeltrap nemen.
57' In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' Air Force Club moet opletten als AGMK van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' Air Force Club krijgt van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Erbil.
63' Vrije trap in Franso Hariri Stadium. Op de helft van AGMK mag Air Force Club een vrije trap nemen.
63' In de minuut 63, Een doelpoging van Mohammed Qasim (Air Force Club) in Erbil mist scherpte.
63' De uitploeg krijgt een doeltrap in Erbil.
64' Air Force Club moet uitkijken als AGMK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Franso Hariri Stadium.
66' In de minuut 66, Inworp voor Air Force Club ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Erbil.
67' Trainer Ayoub Odisho Barjam gebruikt zijn 1 wissel. Koffi Franco Atchou wordt door Yousif Fawzi vervangen bij de thuisploeg.
68' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh trekt geel in Franso Hariri Stadium. Hasan Raed Matrook (Air Force Club) is er de volgende wedstrijd niet bij.
71' Mirjamol Kosimov neemt de door scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh gegeven hoekschop voor AGMK in Erbil.
72' Inworp voor AGMK op de helft van Air Force Club.
73' In de minuut 73, Vrije trap voor Air Force Club op de helft van AGMK.
74' In de minuut 74, De 2 wissel van Air Force Club. Ahmed Abdulhakim Al Sarori komt erin voor Mohannad Abdul Raheem in Franso Hariri Stadium.
75' De 3 wissel van coach Ayoub Odisho Barjam (Air Force Club) is een noodgedwongen wijziging. Shihab Razzaq vervangt de aangeslagen Mustafa Waleed.
75' Wissel in Erbil: Sampson Eduku vervangt Mohammed Qasim bij Air Force Club.
75' In de minuut 75, Inworp AGMK. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76' Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent AGMK een inworp toe op de helft van Air Force Club.
77' Air Force Club krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op de helft van AGMK.
77' In de minuut 77, Trainer Ayoub Odisho Barjam (Air Force Club) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Ghaith Maaroufi door Sameh Saeed.
77' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
77' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Air Force Club in de buurt van het doel van AGMK.