1' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft het startsein in Riyad. Navbahor trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor Navbahor.
1' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft een inworp aan Al-Hilal op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
1' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in King Fahd International Stadium.
2' In de minuut 2, Inworp Navbahor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In King Fahd International Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' Al-Hilal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed in Riyad.
4' In de minuut 4, Al-Hilal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op de helft van Navbahor.
5' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' Ruben Neves neemt de door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed gegeven hoekschop voor Al-Hilal in Riyad.
9' In de minuut 9, Navbahor in buitenspelpositie.
11' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Navbahor een doeltrap.
12' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Al-Hilal een vrije trap op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor Navbahor op de helft van Al-Hilal.
14' Al-Hilal verdedigt een schot van Jamshid Boltaboev, waardoor Navbahor niet tot scoren komt.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Riyad.
17' In de minuut 17, Een speler van Navbahor staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed teruggefloten.
18' Doeltrap voor Navbahor in King Fahd International Stadium.
19' Een schot van Neymar (Al-Hilal) smoort in de verdediging van Navbahor.
19' In de minuut 19, Vanaf links mag Neymar een hoekschop nemen voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
19' De verdediging van Navbahor blokkeert een schot van Salman Al Faraj (Al-Hilal) in King Fahd International Stadium.
20' De verdediging van Navbahor blokkeert een schot van Neymar (Al-Hilal).
20' In de minuut 20, Hoekschop voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium. Neymar neemt deze vanaf links.
20' De uitploeg krijgt een doeltrap in Riyad.
22' De bal is over de achterlijn geweest. Al-Hilal mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Navbahor een doeltrap.
23' Inworp voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Navbahor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Hilal.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft een inworp aan Al-Hilal op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
24' Al-Hilal krijgt van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' Inworp Navbahor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Al-Hilal.
26' Al-Hilal mag een hoekschop nemen vanaf links via Neymar in King Fahd International Stadium.
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Fahd International Stadium.
27' In de minuut 27, Inworp voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Al-Hilal op een gevaarlijke plek voor Navbahor.
28' De uitploeg incasseert geel op naam van Filip Ivanovic.
30' In de minuut 30, King Fahd International Stadium ziet hoe Neymar op doel schiet, maar niet scoort voor Al-Hilal.
31' Vrije trap in King Fahd International Stadium. Op de helft van Navbahor mag Al-Hilal een vrije trap nemen.
34' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent Al-Hilal een inworp toe op de helft van Navbahor.
35' In de minuut 35, Hoekschop voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium. Neymar neemt deze vanaf links.
36' Al-Hilal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed in Riyad.
37' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed aan de thuisploeg.
38' In de minuut 38, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Riyad.
39' Een doelpoging van Michael (Al-Hilal) mist scherpte.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Riyad.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' Inworp voor Al-Hilal op de helft van Navbahor.
41' Doeltrap voor Navbahor in King Fahd International Stadium.
41' In de minuut 41, In Riyad krijgt Al-Hilal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Het spel ligt even stil in Riyad. Utkir Yusupov (Navbahor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
44' Navbahor is weer compleet nu Utkir Yusupov weer terug het veld in mag.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
45' Buitenspelpositie Navbahor.
45' + 1 We krijgen 4 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Al-Hilal.
45' + 2 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mohammed Abdulla Mohamed een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Riyad.
45' + 3 Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Al-Hilal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op de helft van Navbahor.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed aan dat we gaan rusten in Riyad's King Fahd International Stadium.
46' De tweede helft gaat van start in Riyad. Al-Hilal mag aftrappen als scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed fluit.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft een inworp aan Navbahor op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
48' Inworp voor Navbahor in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed fluit voor buitenspel van Navbahor.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Al-Hilal, te nemen op de helft van Navbahor.
50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Riyad.
51' Vrije trap voor Al-Hilal op de helft van Navbahor.
52' Abror Ismailov deed het voorbereidende werk.
54' Bij Navbahor komt Doniyor Abdumannopov er in. Hij vervangt Asad Sobirzhonov.
55' In de minuut 55, Neymar neemt de door scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed gegeven hoekschop voor Al-Hilal in Riyad.
55' Ruben Neves schiet op doel maar scoort niet voor Al-Hilal.
55' Vanaf rechts mag Neymar een hoekschop nemen voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
56' In de minuut 56, Buitenspel van de uitploeg.
59' Inworp Navbahor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Neymar (Al-Hilal) krijgt een eerste gele kaart.
61' In de minuut 61, Abror Ismailov gaat in het boekje van de scheidsrechter.
61' In King Fahd International Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62' Arbiter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Navbahor op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Doniyor Abdumannopov (Navbahor) in King Fahd International Stadium.
66' Doniyor Abdumannopov lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Navbahor.
67' Inworp voor Al-Hilal op de helft van Navbahor.
67' In de minuut 67, Arbiter Mohammed Abdulla Mohamed kent een vrije trap toe aan Navbahor op de eigen helft.
69' Inworp op de eigen helft voor Al-Hilal.
71' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed legt de wedstrijd even stil om Abror Ismailov (Navbahor) aan een blessure te laten behandelen in Riyad.
71' In de minuut 71, Bij de uitploeg moet de geblesseerde Abror Ismailov plaats maken voor Temurkhuja Abdukholikov.
72' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent Al-Hilal een inworp toe op de helft van Navbahor.
73' Een schot van Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal) wordt tegengehouden door de verdediging van Navbahor in Riyad.
73' In de minuut 73, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Riyad.
74' De thuisploeg wisselt Yasir Al Shahrani voor Nasser Al-Dawsari.
74' Trainer Jorge Fernando Pinheiro de Jesus (Al-Hilal) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Salman Al Faraj door Mohamed Kanno.
74' In de minuut 74, Een schot van Mohamed Kanno (Al-Hilal) wordt geblokkeerd door een verdediger van Navbahor.
75' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in King Fahd International Stadium.
78' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79' In de minuut 79, Al-Hilal mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Navbahor in Riyad.
79' De verdediging van Navbahor blokkeert een schot van Ruben Neves (Al-Hilal) in King Fahd International Stadium.
80' Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed kent Al-Hilal een inworp toe op de helft van Navbahor.
80' In de minuut 80, Al-Hilal krijgt een schietkans via Mohamed Kanno, maar scoort niet.
81' Filip Ivanovic raakt geblesseerd bij Navbahor en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
82' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ibrokhim Yuldoshev (Navbahor).
83' In de minuut 83, Blessure voor Ibrokhim Yuldoshev (Navbahor). Jasur Yakhshiboev komt voor hem het veld in.
83' Trainer Samvel Babayan gebruikt zijn vierde wissel. Toma Tabatadze wordt door Luka Cermelj vervangen bij de uitploeg.
83' In Riyad kan Filip Ivanovic (Navbahor) weer verder.
84' In de minuut 84, Inworp voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
86' De bal is over de achterlijn geweest. Navbahor mag een doeltrap nemen.
87' In King Fahd International Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87' In de minuut 87, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Riyad.
88' De defensie van Navbahor voorkomt dat een kopbal van Neymar (Al-Hilal) in het doel belandt.
89' Wissel in Riyad: Abdullah Al Hamdan vervangt Ruben Neves bij Al-Hilal.
89' In de minuut 89, Mohammed Alburayk vervangt Saud Abdulhamid bij de thuisploeg.
89' Schot op doel van Jasur Yakhshiboev. Maar zonder doelpunt voor Navbahor als gevolg.
90' Inworp voor Navbahor op de helft van Al-Hilal.
90' Inworp voor Navbahor in de buurt van het vijandige doel in King Fahd International Stadium.
90' Igor Valeryevich Golban (Navbahor) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Al-Hilal.
90' + 1 Navbahor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jasur Yakhshiboev in King Fahd International Stadium.
90' + 1 Scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed geeft Al-Hilal een doeltrap.
90' + 1 Al-Hilal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Abdulla Mohamed op de helft van Navbahor.
90' + 3 Hoekschop voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium. Michael neemt deze vanaf rechts.
90' + 3 Een schot van Mohamed Kanno (Al-Hilal) wordt tegengehouden door de verdediging van Navbahor in Riyad.
90' + 4 In Riyad krijgt Navbahor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 5 Inworp voor Al-Hilal op de helft van Navbahor.
90' + 6 De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jamshid Boltaboev (Navbahor).
90' + 8 Vanaf links mag Malcom een hoekschop nemen voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
90' + 8 Jamshid Boltaboev (Navbahor) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.