1' We zijn begonnen. Navbahor heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Navbahor op de helft van Nassaji.
2' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Azadistadion.
3' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een vrije trap op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nassaji.
4' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Teheran.
4' Inworp voor Nassaji in Azadistadion op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Vrije trap voor Nassaji op de helft van Navbahor.
6' Nassaji krijgt een schietkans via Hossein Zamehran, maar scoort niet in Azadistadion.
6' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' In de minuut 7, Buitenspel Nassaji. Scheidsrechter Yusuke Araki fluit de thuisploeg terug in Azadistadion.
7' Inworp voor Navbahor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Teheran.
7' In de minuut 7, Temurkhuja Abdukholikov met de assist.
8' Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Nassaji, te nemen op de helft van Navbahor.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Teheran.
9' In de minuut 9, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yusuke Araki een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Teheran.
10' Inworp Navbahor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Navbahor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Nassaji.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Yusuke Araki kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' In Azadistadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' Vanaf rechts mag Oston Urunov een hoekschop nemen voor Navbahor in Azadistadion.
14' In de minuut 14, De bal is over de achterlijn geweest. Nassaji mag een doeltrap nemen.
14' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Navbahor op de eigen helft in Azadistadion.
14' Vrije trap in Azadistadion. Op de helft van Navbahor mag Nassaji een vrije trap nemen.
16' In de minuut 16, Inworp op de eigen helft voor Navbahor.
16' Een doelpoging van Jamshid Iskanderov (Navbahor) in Teheran mist scherpte.
16' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Nassaji een doeltrap.
17' In de minuut 17, In Teheran krijgt Nassaji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Scheidsrechter Yusuke Araki kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Azadistadion.
18' In de minuut 18, Het spel ligt even stil: Mohammadreza Abbasi (Nassaji) is geblesseerd.
20' De wedstrijd gaat weer verder.
20' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Navbahor een inworp toe op de helft van Nassaji.
21' In de minuut 21, Mohammadreza Abbasi lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Nassaji.
21' De assist kwam van Ibrokhim Yuldoshev.
22' In de minuut 22, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Teheran.
22' Inworp voor Navbahor in Azadistadion op de eigen helft.
23' In Azadistadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' In de minuut 24, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Azadistadion.
26' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Teheran.
27' De wedstrijd is weer hervat.
28' In de minuut 28, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yusuke Araki een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Teheran.
29' Doeltrap voor Navbahor in Azadistadion.
30' Inworp voor Nassaji op de helft van Navbahor.
31' In de minuut 31, Inworp op de eigen helft voor Navbahor.
31' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Nassaji een inworp toe op de helft van Navbahor.
31' Nassaji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Navbahor.
32' In de minuut 32, Mohammadreza Azadi met de kopkans! Geen doelpunt voor Nassaji in Azadistadion.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Navbahor in Teheran.
33' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Navbahor op de eigen helft in Azadistadion.
36' In de minuut 36, Hoekschop voor Nassaji in Azadistadion. Esmaeil Babaei neemt deze vanaf links.
37' Inworp voor Nassaji op de helft van Navbahor.
38' Vrije trap voor Nassaji op de helft van Navbahor.
39' In de minuut 39, Poging met het hoofd van Mohammadreza Azadi. Maar geen doelpunt voor Nassaji.
41' Nassaji krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki in Teheran.
42' Nassaji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Navbahor.
43' In de minuut 43, Navbahor moet uitkijken als Nassaji een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Azadistadion.
44' De poging van Hossein Zamehran (Nassaji) mist doel in Azadistadion.
44' Doeltrap voor Navbahor in Azadistadion.
45' In de minuut 45, Inworp Navbahor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Inworp voor Nassaji in de buurt van het vijandige doel in Azadistadion.
45' + 2 In de minuut 45, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Yusuke Araki aan de thuisploeg.
45' + 3 In Azadistadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 4 Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Navbahor op de eigen helft.
45' De eerste helft op Azadistadion zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Teheran. Nassaji mag aftrappen als scheidsrechter Yusuke Araki fluit.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Yusuke Araki fluit voor buitenspel van Navbahor.
46' Jamshid Iskanderov deed het voorbereidende werk.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Teheran.
48' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Nassaji een doeltrap.
49' Vergeefse doelpoging Hossein Zamehran (Nassaji).
49' In de minuut 49, Doelpoging Nassaji! Het schot van Mohammadreza Azadi gaat niet tussen de palen in Teheran.
49' De uitploeg krijgt een doeltrap in Teheran.
50' Navbahor krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' In de minuut 51, Inworp Nassaji. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' De 1 wissel van Nassaji. Jose Antonio Delgado Villar komt erin voor Farshid Esmaeili in Azadistadion.
51' Scheidsrechter Yusuke Araki kent Navbahor een inworp toe op de helft van Nassaji.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Nassaji mag een doeltrap nemen.
53' Mersad Seifi schiet op doel maar scoort niet voor Nassaji.
53' Mehrdad Abdi (Nassaji) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Navbahor een doeltrap.
53' In Azadistadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Inworp voor Nassaji op de helft van Navbahor.
54' In de minuut 54, Navbahor moet opletten als Nassaji van scheidsrechter Yusuke Araki een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' Esmaeil Babaei mist het doel en scoort niet voor Nassaji in Azadistadion.
55' De uitploeg krijgt een doeltrap in Teheran.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Azadistadion.
57' Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Nassaji een vrije trap op de eigen helft.
58' Nassaji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Navbahor.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Navbahor op de eigen helft in Azadistadion.
59' Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Navbahor op de eigen helft.
60' Doeltrap voor Navbahor in Azadistadion.
62' In de minuut 62, Vrije trap in Azadistadion. Op de helft van Navbahor mag Nassaji een vrije trap nemen.
63' Inworp voor Navbahor in Azadistadion op de eigen helft.
63' Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Nassaji, te nemen op de helft van Navbahor.
64' In de minuut 64, Aria Barzegar vervangt Hossein Zamehran bij de thuisploeg.
65' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Yusuke Araki.
66' Navbahor krijgt van scheidsrechter Yusuke Araki op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' In de minuut 67, Nassaji schiet tussen de palen, maar Aria Barzegar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68' Het voorbereidende werk werd verricht door Mohammadreza Abbasi.
70' In de minuut 70, Buitenspel Nassaji.
71' In Teheran krijgt Nassaji op de eigen helft een vrije trap te nemen.