1' Scheidsrechter Mattia Ubaldi fluit voor het begin van de eerste helft. Cesena trapt af in Cesena.
21' In de minuut 21, Cesena neemt een 1-0 voorsprong dankzij Cristian Shpendi.
26' Cristian Shpendi (Cesena) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 2-0.
28' De thuisploeg loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong door een doelpunt met het hoofd van Cristian Shpendi.
29' In de minuut 29, Simone Pieraccini (Cesena) krijgt geel.
37' Door een doelpunt van Augustus Kargbo loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 4-0 in Cesena.
45' De eerste helft zit erop in Dino Manuzzi.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Pontedera af voor de tweede helft.
46' Trainer Massimiliano Canzi gebruikt zijn 1 wissel. Daniel Fossati wordt door Gabriele Selleri vervangen bij de uitploeg.
46' Bij Pontedera komt Alessandro Lombardi er in. Hij vervangt Alessandro Provenzano.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Michele Ambrosini door Samuele Angori.
46' Cesena brengt Matteo Piacentini in de plaats van Simone Pieraccini.