1' We zijn begonnen. Vis Pesaro heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Vis Pesaro komt op een 1-0 voorsprong in Pesaro via Cristian Nina!
3' Scheidsrechter Filippo Colaninno toont Cristian Nina (Vis Pesaro) de gele kaart.
8' Christian Langella (Rimini) krijgt geel van scheidsrechter Filippo Colaninno in Stadio Tonino Benelli en moet oppassen.
39' In de minuut 39, Davide Zagnoni gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Filippo Colaninno aan dat we gaan rusten in Pesaro's Stadio Tonino Benelli.
46' Scheidsrechter Filippo Colaninno fluit en Rimini trapt af. De tweede helft in Pesaro is van start gegaan.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Rimini. Mattia Leoncini komt erin voor Daniele Iacoponi in Stadio Tonino Benelli.
54' Trainer Simone Banchieri (Vis Pesaro) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Cristian Nina door Antonio Pio Lervolino.
61' Leonardo Ubaldi vervangt Iacopo Cernigoi bij de uitploeg.
61' In de minuut 61, Rimini brengt Andrea Delcarro in de plaats van Christian Langella.
61' Linas Megelaitis incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Rimini.
69' Trainer Emanuele Troise gebruikt zijn 4 wissel. Linas Megelaitis wordt door Federico Marchesi vervangen bij de uitploeg.