1' We zijn begonnen. Cesena heeft afgetrapt.
6' In de minuut 6, Doelpunt! Met een kopbal brengt Luigi Silvestri (Cesena) zijn team op voorsprong. De stand is nu 0-1.
8' Doelpunt! Cristian Shpendi breidt de voorsprong uit. Cesena leidt met 0-2.
20' Emanuele Adamo krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
30' In de minuut 30, Eerste gele kaart voor Daniele Donnarumma (Cesena) in Recanati.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Valerio Crezzini geeft het fluitsignaal in Stadio Nicola Tubaldi. US Recanatese mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Cesena heeft Emanuele Adamo gewisseld. Edoardo Pierozzi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Domenico Toscano.
46' Antonio Prisco vervangt Luca Ricci bij de thuisploeg.
46' Trainer Giovanni Pagliari (US Recanatese ) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Daniel Giampaolo door Federico Melchiorri.
55' In de minuut 55, US Recanatese brengt Daniele Ferretti in de plaats van Mirco Lipari.
58' Trainer Domenico Toscano gebruikt zijn 2 wissel. Augustus Kargbo wordt door Simone Corazza vervangen bij de uitploeg.
76' Wissel in Recanati: Destiny Egharevba vervangt Gabriele Quacquarelli bij US Recanatese .
76' In de minuut 76, Bij US Recanatese komt Francis Gomez er in. Hij vervangt Biagio Morrone.
77' Daniele Ferretti legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-2.