1' In Stadio Vanni Sanna (Sassari) fluit scheidsrechter Alessandro Silvestri voor het begin van de eerste helft.
19' In de minuut 19, Nikola Sekulov legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
25' Francesco Nunziatini (Torres Sassari) krijgt geel van scheidsrechter Alessandro Silvestri in Stadio Vanni Sanna en moet oppassen.
30' Gele kaart in Sassari: Diego Stramaccioni (Juventus Next Gen) gaat op de bon bij scheidsrechter Alessandro Silvestri.
36' In de minuut 36, Martin Palumbo (Juventus Next Gen) krijgt geel.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' De tweede helft is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Giuseppe Mastinu vervangt Francesco Nunziatini bij de thuisploeg.
46' Torres Sassari heeft Patricio Alexis Goglino gewisseld. Luigi Scotto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alfonso Greco.
46' De 1 wissel van Juventus Next Gen. Dikeni Salifou komt erin voor Martin Palumbo in Stadio Vanni Sanna.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Alessandro Silvestri toont Riccardo Idda (Torres Sassari) de gele kaart.
51' Trainer Alfonso Greco gebruikt zijn 3 wissel. Nicolo Antonelli wordt door Cristian Fabriani vervangen bij de thuisploeg.
66' Trainer Alfonso Greco (Torres Sassari) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Eyob Zambataro door Matteo Liviero.
66' In de minuut 66, Wissel in Sassari: Francesco Ruocco vervangt Adama Diakite bij Torres Sassari.
71' Gele kaart. Nikola Sekulov (Juventus Next Gen) gaat op de bon.
78' Doelpunt! Juventus Next Gen breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Samuele Damiani.
80' In de minuut 80, De 2 wissel van Juventus Next Gen. Riccardo Turricchia komt erin voor Luis Hasa in Stadio Vanni Sanna.
80' Juventus Next Gen heeft Simone Guerra gewisseld. Lorenzo Anghele neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Massimo Brambilla.
81' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Lorenzo Anghele. 0-3!
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Alessandro Silvestri geeft een gele kaart aan Daniele Giorico (Torres Sassari).
85' + 3 Juventus Next Gen brengt Leonardo Cerri in de plaats van Nikola Sekulov.
88' Wissel in Sassari: Tarik Muharemovic vervangt Fabrizio Poli bij Juventus Next Gen.
90' + 4 Penalty voor Torres Sassari!
90' + 4 Goal! Het wordt 1-3 en de achterstand wordt verkleind door een benutte penalty van Luigi Scotto (Torres Sassari).
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-3.