1' De eerste helft gaat van start in Busto Arsizio. Pergolettese Crema mag aftrappen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Edoardo Gianquinto maakt een einde aan de eerste helft.
46' Edoardo Gianquinto geeft het fluitsignaal in Stadio Carlo Speroni. Pro Patria mag de tweede helft aftrappen.
46' Wissel in Busto Arsizio: Davide Castelli vervangt Jonathan Pitou bij Pro Patria.
51' In de minuut 51, Doelpunt! Davide Castelli bezorgt Pro Patria een 1-0 voorsprong.
54' Pergolettese Crema gebruikt de 1 wissel. Alessandro Piu vervangt Federico Caia.
55' Gian Filippo Felicioli (Pergolettese Crema) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
58' In de minuut 58, Eerste gele kaart voor Angelo Ndrecka (Pro Patria) in Busto Arsizio.
70' Pro Patria brengt Stefano Vaghi in de plaats van Angelo Ndrecka.
70' De thuisploeg wisselt Andrea Mallamo voor Davide Ferri.
72' In de minuut 72, De uitploeg vervangt Gian Filippo Felicioli door Jacopo Cerasani.
75' Daniel Tonoli gaat in het boekje van de scheidsrechter.
76' Treffer in Stadio Carlo Speroni! Pro Patria scoort via Leonardo Stanzani de 2-0 en loopt verder uit.
78' In de minuut 78, Pro Patria heeft Gianluca Nicco gewisseld. Giovanni Fietta neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Riccardo Colombo.
80' Bij Pergolettese Crema komt Zaid Jaouhari er in. Hij vervangt Mateo Figoli.
80' Lorenzo Andreoli vervangt Federico Artioli bij de uitploeg.
80' In de minuut 80, De uitploeg vervangt Daniel Tonoli door Riccardo Bignami.
85' Trainer Riccardo Colombo (Pro Patria) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Sean Parker door Dennis Curatolo.