1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Arzignano V. Mag de aftrap nemen.
8' In de minuut 8, Ivo Molnar (Arzignano V.) krijgt geel van scheidsrechter Adolfo Baratta in Tommaso Dal Molin Stadium en moet oppassen.
41' Treffer in Tommaso Dal Molin Stadium! Arzignano V. Maakt er 1-0 van. Giacomo Parigi is de doelpuntenmaker.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Adolfo Baratta geeft het fluitsignaal in Tommaso Dal Molin Stadium. Pergolettese Crema mag de tweede helft aftrappen.
59' Scheidsrechter Adolfo Baratta geeft een gele kaart aan Alberto Lunghi (Arzignano V.).
64' Scheidsrechter Adolfo Baratta toont Erald Lakti (Arzignano V.) de gele kaart.
64' In de minuut 64, Trainer Matteo Abbate (Pergolettese Crema) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Alessandro Lambrughi door Gian Filippo Felicioli.
65' Wissel in Arzignano: Jacopo Cerasani vervangt Federico Caia bij Pergolettese Crema.
65' De 1 wissel van Arzignano V.. Fabio Cariolato komt erin voor Federico Davi in Tommaso Dal Molin Stadium.
65' In de minuut 65, Trainer Giuseppe Bianchini gebruikt zijn 2 wissel. Alberto Lunghi wordt door Edoardo Bernardi vervangen bij de thuisploeg.
69' Gele kaart in Arzignano: Giacomo Parigi (Arzignano V.) gaat op de bon bij scheidsrechter Adolfo Baratta.
72' Eerste gele kaart voor Edoardo Bernardi (Arzignano V.) in Arzignano.
72' In de minuut 72, Davide Bariti (Pergolettese Crema) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
76' Arzignano V. Heeft Andrea Gemignani gewisseld. Manuel Zanon neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Giuseppe Bianchini.
76' Pergolettese Crema brengt Zaid Jaouhari in de plaats van Cristian Aucelli.
86' In de minuut 86, Trainer Giuseppe Bianchini (Arzignano V.) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Gianluca Barba door Alessio Milillo.
86' De uitploeg wisselt Mariano Arini voor Riccardo Bignami.
88' Alessio Milillo gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' Giacomo Parigi legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
90' + 2 Manuel Zanon (Arzignano V.) krijgt geel.