1' De eerste helft is begonnen. Cosenza trapt af.
2' Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Cosenza een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ternana.
2' In de minuut 2, In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Vrije trap voor Cosenza op de helft van Ternana.
4' Aldo Florenzi neemt de door scheidsrechter Daniele Perenzoni gegeven hoekschop voor Cosenza in Cosenza.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent Ternana een inworp toe op de helft van Cosenza.
5' Inworp voor Cosenza in Stadio San Vito op de eigen helft.
6' Ternana krijgt van scheidsrechter Daniele Perenzoni op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' In de minuut 8, Cosenza krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni in Cosenza.
8' Poging met het hoofd van Gennaro Tutino (Cosenza), maar hij mist het doel.
8' Doeltrap voor Ternana in Stadio San Vito.
10' In de minuut 10, Simone Mazzocchi (Cosenza) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Ternana in Stadio San Vito.
11' Hoekschop voor Cosenza in Stadio San Vito. Giacomo Calo neemt deze vanaf links.
11' De verdediging van Ternana blokkeert een schot van Aldo Florenzi (Cosenza).
12' In de minuut 12, Cosenza mag een hoekschop nemen vanaf links via Giacomo Calo in Stadio San Vito.
12' De kopbal van Andrea Meroni belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Cosenza.
12' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Cosenza.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio San Vito.
14' Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Ternana een doeltrap.
15' Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan Ternana, te nemen op de helft van Cosenza.
16' In de minuut 16, Ternana schiet tussen de palen, maar Cesar Falletti ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Cosenza.
17' Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft een inworp aan Ternana op de eigen helft in Stadio San Vito.
17' Inworp voor Cosenza op de helft van Ternana.
18' In de minuut 18, Inworp Cosenza. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' Pech voor Cosenza. Het schot van Gennaro Tutino belandt op de paal.
19' Vanaf links mag Giacomo Calo een hoekschop nemen voor Cosenza in Stadio San Vito.
20' In de minuut 20, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio San Vito.
21' Inworp op de eigen helft voor Ternana.
22' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
22' In de minuut 22, Cosenza verdedigt een schot van Jakub Labojko, waardoor Ternana niet tot scoren komt.
23' Ternana moet uitkijken als Cosenza een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio San Vito.
25' Een schot van Luigi Canotto (Cosenza) wordt geblokkeerd door een verdediger van Ternana.
26' In de minuut 26, Cosenza mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Giacomo Calo in Stadio San Vito.
26' Ternana blokkeert de kopbal van Gennaro Tutino (Cosenza) in Cosenza.
26' Vanaf rechts mag Giacomo Calo een hoekschop nemen voor Cosenza in Stadio San Vito.
27' In de minuut 27, Een schot van Giacomo Calo (Cosenza) smoort in de verdediging van Ternana.
28' Giacomo Calo neemt de door scheidsrechter Daniele Perenzoni gegeven hoekschop voor Cosenza in Cosenza.
28' De defensie van Ternana voorkomt dat een kopbal van Gennaro Tutino (Cosenza) in het doel belandt.
28' In de minuut 28, Gennaro Tutino (Cosenza) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Ternana.
28' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniele Perenzoni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cosenza.
28' Cosenza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni op de helft van Ternana.
29' In de minuut 29, De verdediging van Ternana blokkeert een schot van Pietro Martino (Cosenza).
29' Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Ternana een vrije trap op de eigen helft.
30' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
31' In de minuut 31, Cesar Falletti mist het doel en scoort niet voor Ternana.
31' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cosenza.
32' Scheidsrechter Daniele Perenzoni legt de wedstrijd even stil om Luigi Canotto (Cosenza) aan een blessure te laten behandelen in Cosenza.
34' In de minuut 34, De onderbreking is afgelopen in Cosenza.
34' Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Stadio San Vito ziet hoe Fabio Caserta de geblesseerde Luigi Canotto vervangt door Francesco Forte bij de thuisploeg.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent Cosenza een inworp toe op de helft van Ternana.
37' In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Vergeefse doelpoging Francesco Forte (Cosenza) in Stadio San Vito.
39' In de minuut 39, Vrije trap in Stadio San Vito. Op de helft van Ternana mag Cosenza een vrije trap nemen.
41' Inworp voor Ternana ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cosenza.
41' Antonio Raimondo (Ternana) ziet zijn kopbal niet in het doel van Cosenza belanden.
41' In de minuut 41, Inworp voor Cosenza op de helft van Ternana.
42' Cosenza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni op de helft van Ternana.
42' Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent Cosenza een inworp toe op de helft van Ternana.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Arbiter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan Cosenza op de eigen helft.
43' Scheidsrechter Daniele Perenzoni toont Alessandro Celli (Ternana) de gele kaart.
44' In de minuut 44, Inworp voor Cosenza op de helft van Ternana.
44' Cosenza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni op de helft van Ternana.
45' In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 2 Doelpoging Ternana! Het schot van Kees de Boer gaat niet tussen de palen.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Ternana trapt af.
46' Trainer Roberto Breda (Ternana) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Alessandro Celli door Costantino Favasuli.
46' In de minuut 46, Inworp voor Ternana in de buurt van het vijandige doel in Stadio San Vito.
46' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
47' Ternana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni in Cosenza.
47' In de minuut 47, De poging van Filippo Di Stefano (Ternana) mist doel.
47' Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Cosenza een doeltrap.
48' Cosenza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni op de helft van Ternana.
48' In de minuut 48, Vrije trap in Stadio San Vito. Op de helft van Cosenza mag Ternana een vrije trap nemen.
49' Tiago Casasola legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
49' Costantino Favasuli met de assist.
50' In de minuut 50, Inworp voor Cosenza in Stadio San Vito op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft een inworp aan Cosenza op de eigen helft in Stadio San Vito.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza mag een doeltrap nemen.
52' In de minuut 52, Vergeefse doelpoging Cesar Falletti (Ternana).
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Cosenza.
53' Daniele Perenzoni geeft Cosenza een penalty in Stadio San Vito.
53' In de minuut 53, Stadio San Vito ziet hoe Simone Mazzocchi op doel schiet, maar niet scoort voor Cosenza.
55' Gennaro Tutino schiet vanaf elf meter raak voor Cosenza. Het staat weer gelijk in Cosenza: 1-1.
56' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Daniele Perenzoni aan de uitploeg.
57' In de minuut 57, Doelpoging Ternana! Het schot van Jakub Labojko gaat niet tussen de palen in Cosenza.
58' Inworp Cosenza. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' Hoekschop voor Ternana in Stadio San Vito. Cesar Falletti neemt deze vanaf links.
59' In de minuut 59, Kans voor Ternana in Stadio San Vito! De kopbal van Filippo Di Stefano mist het doel.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cosenza.
60' In de minuut 60, Het voorbereidende werk werd verricht door Filippo Di Stefano.
60' Kees de Boer (Ternana) krijgt een eerste gele kaart.
62' Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan Ternana, te nemen op de helft van Cosenza.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft een gele kaart aan Aldo Florenzi (Cosenza).
64' Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan Cosenza op een gevaarlijke plek voor Ternana.
65' Tiago Casasola schiet op doel maar scoort niet voor Ternana.
67' In de minuut 67, Ternana schiet tussen de palen, maar Cesar Falletti ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68' De voorzet kwam van Salim Diakite.
69' In de minuut 69, Trainer Fabio Caserta gebruikt zijn 2 wissel. Aldo Florenzi wordt door Manuel Marras vervangen bij de thuisploeg.
69' Bij Cosenza komt Tommaso D'Orazio er in. Hij vervangt Baldovino Cimino.
70' De uitploeg vervangt Kees de Boer door Federico Dionisi.
70' In de minuut 70, Wissel in Cosenza: Niklas Pyyhtia vervangt Filippo Di Stefano bij Ternana.
71' Vrije trap voor Cosenza op de helft van Ternana.
72' Cesar Falletti neemt de door scheidsrechter Daniele Perenzoni gegeven hoekschop voor Ternana in Cosenza.
72' In de minuut 72, Een schot van Niklas Pyyhtia (Ternana) smoort in de verdediging van Cosenza.
73' Inworp voor Ternana op de helft van Cosenza.
73' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniele Perenzoni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cosenza.
73' In de minuut 73, Giacomo Calo krijgt rood! De thuisploeg moet verder met een man minder.
75' Een doelpoging van Federico Dionisi (Ternana) mist scherpte.
75' In Cosenza krijgt Cosenza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' In de minuut 75, De thuisploeg wisselt Simone Mazzocchi voor Idriz Voca.
75' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio San Vito.
76' Vrije trap voor Cosenza op de helft van Ternana.
76' In de minuut 76, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
77' Ternana heeft Tiago Casasola gewisseld. Valerio Mantovani neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Roberto Breda.
78' In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79' In de minuut 79, Hoekschop voor Cosenza in Stadio San Vito. Manuel Marras neemt deze vanaf rechts.