1' We zijn begonnen. Ternana heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Federico Dionisi op de helft van Ternana.
2' Inworp voor Parma Calcio in de buurt van het vijandige doel in Ennio Tardini.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parma.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor Parma Calcio.
4' Adrian Bernabe (Parma Calcio) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Ternana in Ennio Tardini.
4' Parma Calcio verdedigt een schot van Cesar Falletti, waardoor Ternana niet tot scoren komt.
5' In de minuut 5, Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Federico Dionisi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Arbiter Federico Dionisi kent een vrije trap toe aan Parma Calcio op de eigen helft.
7' Inworp voor Parma Calcio in Ennio Tardini op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Antonio Raimondo.
8' Het voorbereidende werk werd verricht door Niccolo Corrado.
10' In de minuut 10, Adrian Bernabe deed het voorbereidende werk.
12' Een doelpoging van Nahuel Estevez (Parma Calcio) mist scherpte.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Ternana mag een doeltrap nemen.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Federico Dionisi kent Ternana een inworp toe op de helft van Parma Calcio.
14' Parma Calcio krijgt een schietkans via Gabriel Charpentier, maar scoort niet in Ennio Tardini.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Federico Dionisi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parma.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Federico Dionisi geeft een gele kaart aan Jakub Labojko (Ternana).
15' De poging van Dennis Man (Parma Calcio) mist doel.
15' Doeltrap voor Ternana in Ennio Tardini.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Federico Dionisi geeft een inworp aan Ternana op de eigen helft in Ennio Tardini.
17' Buitenspel Ternana. Scheidsrechter Federico Dionisi fluit de uitploeg terug in Ennio Tardini.
18' De scherpte ontbreekt bij Dennis Man (Parma Calcio). Zijn poging mist doel in Parma.
18' In de minuut 18, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parma.
19' Scheidsrechter Federico Dionisi geeft Ternana een vrije trap op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Federico Dionisi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Inworp op de eigen helft voor Parma Calcio.
21' Ennio Tardini ziet de poging van Gabriel Charpentier smoren in de verdediging van Ternana.
21' Scheidsrechter Federico Dionisi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Federico Dionisi geeft een inworp aan Parma Calcio op de eigen helft in Ennio Tardini.
22' Inworp voor Parma Calcio op de helft van Ternana.
23' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ennio Tardini.
24' In de minuut 24, Adrian Bernabe mist het doel en scoort niet voor Parma Calcio in Ennio Tardini.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Parma.
26' De poging van Tiago Casasola (Ternana) mist doel in Ennio Tardini.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Federico Dionisi geeft Parma Calcio een doeltrap.
27' Parma Calcio moet opletten als Ternana van scheidsrechter Federico Dionisi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' Ternana mag een hoekschop nemen vanaf links via Cesar Falletti in Ennio Tardini.
28' In de minuut 28, Vrije trap in Ennio Tardini. Op de helft van Parma Calcio mag Ternana een vrije trap nemen.
29' Een doelpoging van Cesar Falletti (Ternana) in Parma mist scherpte.
29' Scheidsrechter Federico Dionisi geeft Parma Calcio een doeltrap.
30' In de minuut 30, In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Cesar Falletti neemt de door scheidsrechter Federico Dionisi gegeven hoekschop voor Ternana in Parma.
32' Doelpoging Parma Calcio! Het schot van Dennis Man gaat niet tussen de palen in Parma.
32' In de minuut 32, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parma.
33' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Antony Iannarilli (Ternana).
34' Antony Iannarilli (Ternana) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
34' In de minuut 34, De onderbreking is afgelopen in Parma.
34' Inworp voor Parma Calcio in Ennio Tardini op de eigen helft.
35' Scheidsrechter Federico Dionisi kent Ternana een inworp toe op de helft van Parma Calcio.
36' In de minuut 36, Buitenspelpositie van de uitploeg.
37' In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Inworp Ternana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, Inworp op de eigen helft voor Parma Calcio.
41' Scheidsrechter Federico Dionisi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' Hoekschop voor Parma Calcio in Ennio Tardini. Adrian Bernabe neemt deze vanaf links.
42' In de minuut 42, De scherpte ontbreekt bij Simon Sohm (Parma Calcio). Zijn poging mist doel.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Ternana mag een doeltrap nemen.
44' Parma Calcio schiet tussen de palen, maar Gabriel Charpentier ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Parma.
45' In de minuut 45, Parma Calcio mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Ternana in Parma.
45' Parma Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Federico Dionisi in Parma.
45' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
45' + 2 In de minuut 45, In Parma krijgt Ternana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 Filippo Di Stefano (Ternana) staat buitenspel in Parma, gezien door scheidsrechter Federico Dionisi.
45' Scheidsrechter Federico Dionisi maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Parma. Parma Calcio mag aftrappen als scheidsrechter Federico Dionisi fluit.
46' De thuisploeg vervangt Simon Sohm door Wylan Cyprien.
46' Trainer Fabio Pecchia gebruikt zijn 2 wissel. Gianluca Di Chiara wordt door Woyo Coulibaly vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Valerio Mantovani vervangt Jakub Labojko bij de uitploeg.
46' Ennio Tardini ziet hoe Dennis Man op doel schiet, maar niet scoort voor Parma Calcio.
48' Vrije trap voor Ternana op de helft van Parma Calcio.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Federico Dionisi kent een vrije trap toe aan Ternana, te nemen op de helft van Parma Calcio.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Parma Calcio in Parma.
52' In de minuut 52, De voorzet kwam van Dennis Man.
53' Doeltrap voor Parma Calcio in Ennio Tardini.
54' De thuisploeg wisselt Gabriel Charpentier voor Ange Bonny.
55' Dennis Man met de assist.
56' Buitenspelpositie Ternana.
57' In de minuut 57, Ternana brengt Costantino Favasuli in de plaats van Niccolo Corrado.
59' Doelpoging Ternana! Het schot van Tiago Casasola gaat niet tussen de palen.
59' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Parma Calcio in Parma.
64' In de minuut 64, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parma.
67' Adrian Benedyczak mist het doel en scoort niet voor Parma Calcio.
67' De bal is over de achterlijn geweest. Ternana mag een doeltrap nemen.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Federico Dionisi kent een vrije trap toe aan Parma Calcio, te nemen op de helft van Ternana.
68' Scheidsrechter Federico Dionisi toont Lorenzo Lucchesi (Ternana) de gele kaart.
69' Ternana gebruikt de 3 wissel. Alessandro Celli vervangt Tiago Casasola.
71' In de minuut 71, Ternana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Federico Dionisi in Parma.
71' Inworp Parma Calcio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' Parma Calcio heeft Dennis Man gewisseld. Anthony Partipilo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fabio Pecchia.
73' In de minuut 73, Schot op doel van Enrico del Prato. Maar zonder doelpunt voor Parma Calcio als gevolg.
75' Scheidsrechter Federico Dionisi geeft Ternana een doeltrap.
77' Bij Parma Calcio komt Hernani er in. Hij vervangt Adrian Bernabe.
78' In de minuut 78, Bij Ternana komt Iulius Marginean er in. Hij vervangt Alessandro Celli.
79' In Parma krijgt Parma Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' Doeltrap voor Ternana in Ennio Tardini.
83' In de minuut 83, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Parma.
84' Inworp voor Parma Calcio in Ennio Tardini op de eigen helft.
84' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parma.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Federico Dionisi geeft een inworp aan Ternana op de eigen helft in Ennio Tardini.
86' Scheidsrechter Federico Dionisi geeft Parma Calcio een vrije trap op de eigen helft.
88' Vrije trap voor Parma Calcio op de helft van Ternana.