1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Ternana mag de aftrap nemen.
2' In de minuut 2, Inworp voor Lecco in de buurt van het vijandige doel in Stadio Rigamonti Ceppi.
2' Scheidsrechter Daniele Minelli fluit voor buitenspel van Lecco.
3' Een doelpoging van Alessandro Sersanti (Lecco) in Lecco mist scherpte.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Daniele Minelli kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Lecco.
5' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Rigamonti Ceppi.
6' In de minuut 6, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
7' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Daniele Minelli.
8' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Rigamonti Ceppi.
9' In de minuut 9, Vrije trap in Stadio Rigamonti Ceppi. Op de helft van Lecco mag Ternana een vrije trap nemen.
10' De scherpte ontbreekt bij Jakub Labojko (Ternana). Zijn poging mist doel.
10' Doeltrap voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
10' In de minuut 10, Inworp Ternana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Doelpoging Ternana! Het schot van Filippo Di Stefano gaat niet tussen de palen.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Lecco mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Arbiter Daniele Minelli kent een vrije trap toe aan Ternana op de eigen helft.
12' Inworp op de eigen helft voor Ternana.
12' Inworp voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Daniele Minelli geeft Lecco een doeltrap.
15' Lecco krijgt een schietkans via Franco Lepore, maar scoort niet.
15' Vanaf rechts mag Giovanni Crociata een hoekschop nemen voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
16' In de minuut 16, Kopbal richting doel! Alessandro Caporale (Lecco) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Lecco.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Lecco.
16' De verdediging van Ternana blokkeert een schot van Giovanni Crociata (Lecco) in Stadio Rigamonti Ceppi.
18' In de minuut 18, In Lecco krijgt Lecco op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' Scheidsrechter Daniele Minelli geeft een inworp aan Ternana op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
20' Scheidsrechter Daniele Minelli kent een vrije trap toe aan Ternana, te nemen op de helft van Lecco.
21' Lorenzo Di Stefano deed het voorbereidende werk.
22' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
24' In de minuut 24, Ternana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Minelli op de helft van Lecco.
' De scheidsrechter fluit voor een onderbreking.
29' Er wordt weer gevoetbald!
29' In de minuut 29, Ternana schiet tussen de palen, maar Filippo Di Stefano ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lecco.
31' Doelpoging Lecco! Het schot van Nicolo Buso gaat niet tussen de palen in Lecco.
31' Scheidsrechter Daniele Minelli geeft Ternana een doeltrap.
33' In de minuut 33, De bal is over de achterlijn geweest. Ternana mag een doeltrap nemen.
34' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lecco.
34' De scherpte ontbreekt bij Giovanni Crociata (Lecco). Zijn poging mist doel in Lecco.
34' In de minuut 34, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
34' Scheidsrechter Daniele Minelli geeft een inworp aan Ternana op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
36' Andrija Novakovich mist het doel en scoort niet voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
36' In de minuut 36, Doeltrap voor Ternana in Stadio Rigamonti Ceppi.
37' Scheidsrechter Daniele Minelli geeft Lecco een vrije trap op de eigen helft.
38' In de minuut 38, Giovanni Crociata met de assist.
40' Inworp Lecco. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Inworp op de eigen helft voor Ternana.
40' In de minuut 40, Inworp voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi op de eigen helft.
41' Hoekschop voor Ternana in Stadio Rigamonti Ceppi. Cesar Falletti neemt deze vanaf links.
41' Schot op doel van Alessandro Sersanti. Maar zonder doelpunt voor Lecco als gevolg.
41' In de minuut 41, Ternana verdedigt een schot van Andrija Novakovich, waardoor Lecco niet tot scoren komt.
43' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
43' Lecco moet opletten als Ternana van scheidsrechter Daniele Minelli een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' In de minuut 44, De poging van Andrija Novakovich (Lecco) mist doel in Stadio Rigamonti Ceppi.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ternana in Lecco.
45' Scheidsrechter Daniele Minelli kent Ternana een inworp toe op de helft van Lecco.
45' + 1 In de minuut 45, 7 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Doelpoging Ternana! Het schot van Antonio Raimondo gaat niet tussen de palen in Lecco.
45' + 1 Scheidsrechter Daniele Minelli geeft Lecco een doeltrap.
45' + 2 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Lecco mag een doeltrap nemen.
45' + 3 Cesar Falletti (Ternana) krijgt geel van scheidsrechter Daniele Minelli in Stadio Rigamonti Ceppi en moet oppassen.
45' + 4 Lecco krijgt een schietkans via Franco Lepore, maar scoort niet in Stadio Rigamonti Ceppi.
45' + 5 In de minuut 45, Stadio Rigamonti Ceppi ziet hoe Lorenzo Di Stefano op doel schiet, maar niet scoort voor Lecco.
45' + 5 Inworp voor Lecco ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lecco.
45' + 7 Ternana krijgt van scheidsrechter Daniele Minelli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 8 In de minuut 45, Niklas Pyyhtia mist het doel en scoort niet voor Ternana in Stadio Rigamonti Ceppi.
45' + 8 Doeltrap voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Lecco mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Daniele Minelli fluit en we zijn begonnen.
46' De uitploeg wisselt Niklas Pyyhtia voor Costantino Favasuli.
46' De uitploeg vervangt Niccolo Corrado door Gregorio Luperini.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Daniele Minelli kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
46' Inworp op de eigen helft voor Ternana.
46' In Stadio Rigamonti Ceppi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' In de minuut 48, Giovanni Crociata mist het doel en scoort niet voor Lecco.
48' Doeltrap voor Ternana in Stadio Rigamonti Ceppi.
49' Inworp voor Lecco op de helft van Ternana.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Daniele Minelli geeft een inworp aan Lecco op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
50' Inworp Lecco. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' In de minuut 51, De assist kwam van Jakub Labojko.
52' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniele Minelli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lecco.
53' Antonio Raimondo met de kopkans! Geen doelpunt voor Ternana in Stadio Rigamonti Ceppi.
53' In de minuut 53, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lecco in Lecco.
53' In Stadio Rigamonti Ceppi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' De poging van Nicolo Buso (Lecco) mist doel.
54' In de minuut 54, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
54' Scheidsrechter Daniele Minelli kent Lecco een inworp toe op de helft van Ternana.
56' Franco Lepore neemt de door scheidsrechter Daniele Minelli gegeven hoekschop voor Lecco in Lecco.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Rigamonti Ceppi.
58' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lecco.
58' Vrije trap voor Lecco op de helft van Ternana.
59' In de minuut 59, Een doelpoging van Franco Lepore (Lecco) mist scherpte.
59' Scheidsrechter Daniele Minelli geeft Ternana een doeltrap.
60' Filippo Di Stefano (Ternana) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
60' In de minuut 60, Inworp voor Ternana in de buurt van het vijandige doel in Stadio Rigamonti Ceppi.
61' Wissel in Lecco: Kees de Boer vervangt Jakub Labojko bij Ternana.
62' Inworp voor Ternana in Stadio Rigamonti Ceppi op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Bij Lecco komt Vittorio Agostinelli er in. Hij vervangt Lorenzo Di Stefano.
63' Lecco krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Minelli in Lecco.
63' Arbiter Daniele Minelli kent een vrije trap toe aan Ternana op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Tiago Casasola schiet op doel maar scoort niet voor Ternana in Lecco.
65' Scheidsrechter Daniele Minelli geeft Ternana een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lecco.
65' Buitenspelpositie van de uitploeg.
67' In de minuut 67, In Lecco krijgt Lecco op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' Antonio Raimondo (Ternana) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69' In de minuut 69, Het voorbereidende werk werd verricht door Filippo Di Stefano.
70' Ternana mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lecco in Lecco.
71' Inworp voor Ternana ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lecco.
72' In de minuut 72, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Rigamonti Ceppi.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Ternana mag een doeltrap nemen.
73' Inworp voor Ternana op de helft van Lecco.
74' In de minuut 74, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lecco in Lecco.
75' Federico Dionisi vervangt Antonio Raimondo bij de uitploeg.
76' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Gregorio Luperini. Het staat 2-3 in Stadio Rigamonti Ceppi.
78' In de minuut 78, Inworp Ternana. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniele Minelli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lecco.
81' Lecco mag een hoekschop nemen vanaf links via Franco Lepore in Stadio Rigamonti Ceppi.
82' In de minuut 82, Ternana mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Cesar Falletti in Stadio Rigamonti Ceppi.
84' In de minuut 84, Filippo Di Stefano (Ternana) staat buitenspel in Lecco, gezien door scheidsrechter Daniele Minelli.
82' Gregorio Luperini kopt de bal raak voor Ternana en vergroot de voorsprong tot 2-4 in Stadio Rigamonti Ceppi.
85' Trainer Emiliano Bonazzoli gebruikt zijn 2 wissel. Vittorio Agostinelli wordt door Umberto Eusepi vervangen bij de thuisploeg.
82' De voorzet kwam van Filippo Di Stefano.
86' De bal is over de achterlijn geweest. Ternana mag een doeltrap nemen.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Daniele Minelli kent een vrije trap toe aan Ternana, te nemen op de helft van Lecco.
87' Buitenspelpositie voor Filippo Di Stefano (Ternana) in Stadio Rigamonti Ceppi (Lecco).
88' Bij Ternana bevindt Tiago Casasola zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Daniele Minelli.