1' Scheidsrechter Maria Marotta geeft het startsein in Pescara. Olbia trapt af en de wedstrijd is begonnen.
23' In de minuut 23, Doelpunt! Met een kopbal brengt Luigi Cuppone Delfino Pescara op voorsprong. Het staat 1-0 in Pescara.
27' Door een doelpunt van Matteo Dagasso loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Pescara.
29' Ivan Mesik (Delfino Pescara) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
37' In de minuut 37, De uitploeg wisselt Thomas Scapin voor Nicolo Cavuoti.
44' Doelpunt met het hoofd! Georgi Tunjov (Delfino Pescara) bouwt de score verder uit in Stadio Adriatico tot 3-0.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Delfino Pescara af voor de tweede helft.
46' Olbia gebruikt de 2 wissel. Matteo Montebugnoli vervangt Christian Arboleda.
47' Delfino Pescara heeft Ivan Mesik gewisseld. Riccardo Brosco neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Zdenek Zeman.
47' In de minuut 47, Wissel in Pescara: Gianmarco Cangiano vervangt Federico Accornero bij Delfino Pescara.
51' Treffer in Stadio Adriatico! Delfino Pescara scoort via Salvatore Aloi de 4-0 en loopt verder uit.
52' De 3 wissel van Olbia. M Mameli komt erin voor Nicolo Cavuoti in Stadio Adriatico.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Maria Marotta geeft een gele kaart aan Gianluca Contini (Olbia).
59' Scheidsrechter Maria Marotta toont Federico Zanchetta (Olbia) de gele kaart.
66' Gele kaart in Pescara: Davide Merola (Delfino Pescara) gaat op de bon bij scheidsrechter Maria Marotta.
69' In de minuut 69, Trainer Zdenek Zeman gebruikt zijn 3 wissel. Salvatore Aloi wordt door Antonino De Marco vervangen bij de thuisploeg.
69' Trainer Zdenek Zeman (Delfino Pescara) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Luigi Cuppone door Christian Tommasini.
75' Olbia heeft Gianluca Contini gewisseld. Daniele Ragatzu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Leandro Greco.
75' In de minuut 75, Wissel in Pescara: Daniele Dessena vervangt Federico Zanchetta bij Olbia.
79' De 5 wissel van Delfino Pescara. Davide Di Pasquale komt erin voor Filippo Pellacani in Stadio Adriatico.