1' Olbia heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
5' In de minuut 5, Christian Arboleda (Olbia) krijgt een eerste gele kaart.
10' Ancona komt op een 1-0 voorsprong in Ancona via Coli Saco!
15' Daniel Giampaolo (Ancona) krijgt geel.
21' In de minuut 21, De uitploeg incasseert geel op naam van Mattia Motolese.
39' Luca La Rosa gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Ancona. Ancona mag aftrappen als scheidsrechter Gioele Iacobellis fluit.
46' Olbia brengt Roberto Biancu in de plaats van Luca La Rosa.
46' Olbia gebruikt de 2 wissel. Francesco Zallu vervangt Christian Arboleda.
56' In de minuut 56, Trainer Gianluca Colavitto (Ancona) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Antonio Cioffi door Lorenzo Paolucci.
56' Emanuele Gatto vervangt Mario Prezioso bij de thuisploeg.
57' Gele kaart. Emanuele Gatto (Ancona) gaat op de bon.
61' In de minuut 61, Doelpunt! Ancona breidt de voorsprong tot 2-0 uit via Lorenzo Paolucci.
62' Scheidsrechter Gioele Iacobellis toont Andrea Bianchimano (Olbia) de gele kaart.
64' Francesco Zallu (Olbia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
67' In de minuut 67, Trainer Marco Gaburro gebruikt zijn 3 wissel. Daniele Dessena wordt door Stefano Guidotti vervangen bij de uitploeg.
67' Wissel in Ancona: Nicola Nanni vervangt Andrea Bianchimano bij Olbia.
67' De uitploeg wisselt Daniele Ragatzu voor Lorenzo Catania.
68' In de minuut 68, Ancona heeft Daniel Giampaolo gewisseld. Federico Moretti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gianluca Colavitto.