1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Modena mag de aftrap nemen.
1' Diego Falcinelli (Modena) staat buitenspel in Parma, gezien door scheidsrechter Daniele Chiffi.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor Modena.
4' Diego Falcinelli staat buitenspel. Modena krijgt een vrije trap tegen.
6' Inworp Modena. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' In de minuut 6, In Parma krijgt Modena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
8' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Ennio Tardini.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
9' Arbiter Daniele Chiffi kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
11' Inworp voor Modena in Ennio Tardini op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Inworp voor Parma Calcio op de helft van Modena.
13' Scheidsrechter Daniele Chiffi kent Parma Calcio een inworp toe op de helft van Modena.
14' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parma.
15' In de minuut 15, Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Chiffi op de helft van Modena.
15' Hoekschop voor Parma Calcio in Ennio Tardini. Dennis Man neemt deze vanaf rechts.
16' Parma Calcio mag een hoekschop nemen vanaf links via Nahuel Estevez in Ennio Tardini.
16' In de minuut 16, In Parma kopt Dennis Man (Parma Calcio) de bal, maar mist doel.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Modena mag een doeltrap nemen.
17' In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' In de minuut 18, Modena krijgt van scheidsrechter Daniele Chiffi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
19' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniele Chiffi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parma.
20' Nahuel Estevez neemt de door scheidsrechter Daniele Chiffi gegeven hoekschop voor Parma Calcio in Parma.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
22' Scheidsrechter Daniele Chiffi kent Modena een inworp toe op de helft van Parma Calcio.
23' Scheidsrechter Daniele Chiffi fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Parma.
24' In de minuut 24, Arbiter Daniele Chiffi kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
26' Modena moet opletten als Parma Calcio van scheidsrechter Daniele Chiffi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
26' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Parma Calcio een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Modena.
27' In de minuut 27, In Parma krijgt Modena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Scheidsrechter Daniele Chiffi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Daniele Chiffi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Modena krijgt van scheidsrechter Daniele Chiffi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Inworp Parma Calcio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' In de minuut 34, Inworp voor Parma Calcio in Ennio Tardini op de eigen helft.
35' Inworp op de eigen helft voor Parma Calcio.
35' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Eerste gele kaart voor Nahuel Estevez (Parma Calcio) in Parma.
36' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
37' Jacopo Manconi (Modena) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Parma Calcio.
38' In de minuut 38, Vanaf links mag Nahuel Estevez een hoekschop nemen voor Parma Calcio in Ennio Tardini.
39' De kopbal van Botond Balogh (Parma Calcio) mist het doel van de tegenstander.
39' Doeltrap voor Modena in Ennio Tardini.
40' In de minuut 40, Arbiter Daniele Chiffi kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
41' Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Chiffi op de helft van Modena.
42' Modena krijgt van scheidsrechter Daniele Chiffi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft een inworp aan Parma Calcio op de eigen helft in Ennio Tardini.
44' Inworp voor Parma Calcio op de helft van Modena.
45' Inworp op de eigen helft voor Modena.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 1 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Inworp Modena. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 Scheidsrechter Daniele Chiffi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Scheidsrechter Daniele Chiffi fluit en Parma Calcio trapt af. De tweede helft in Parma is van start gegaan.
46' Trainer Fabio Pecchia (Parma Calcio) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Ange Bonny door Gabriel Charpentier.
46' In de minuut 46, De 2 wissel van Parma Calcio. Gianluca Di Chiara komt erin voor Cristian Ansaldi in Ennio Tardini.
46' Scheidsrechter Daniele Chiffi kent een vrije trap toe aan Parma Calcio, te nemen op de helft van Modena.
47' Poging met het hoofd van Enrico del Prato (Parma Calcio), maar hij mist het doel.
47' In de minuut 47, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Modena in Parma.
48' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parma.
49' De uitploeg krijgt een doeltrap in Parma.
49' In de minuut 49, Parma Calcio krijgt een schietkans via Gabriel Charpentier, maar scoort niet.
49' In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Inworp voor Modena in Ennio Tardini op de eigen helft.
50' In de minuut 50, Inworp voor Parma Calcio op de helft van Modena.
50' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Modena een doeltrap.
52' Modena krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Chiffi in Parma.
52' In de minuut 52, Vanaf links mag Luca Tremolada een hoekschop nemen voor Modena in Ennio Tardini.
54' In Parma krijgt Parma Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Ennio Tardini.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
58' Gabriel Charpentier (Parma Calcio) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Modena in Ennio Tardini.
59' Arbiter Daniele Chiffi kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
59' Diego Falcinelli met de assist.
63' Gele kaart in Parma: Simon Sohm (Parma Calcio) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniele Chiffi.
63' In de minuut 63, Parma Calcio schiet tussen de palen, maar Gabriel Charpentier ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Parma.
63' Dennis Man schiet op doel maar scoort niet voor Parma Calcio in Parma.
65' Parma Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Chiffi in Parma.
65' In de minuut 65, Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Chiffi op de helft van Modena.
66' De poging van Adrian Bernabe (Parma Calcio) mist doel.
66' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Modena een doeltrap.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Daniele Chiffi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68' Wissel in Parma: Drissa Camara vervangt Simon Sohm bij Parma Calcio.
68' Inworp voor Parma Calcio ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parma.
69' In de minuut 69, Ennio Tardini ziet de poging van Luca Tremolada smoren in de verdediging van Parma Calcio.
69' Modena mag een hoekschop nemen vanaf links via Luca Tremolada in Ennio Tardini.
69' De scherpte ontbreekt bij Edoardo Duca (Modena). Zijn poging mist doel in Parma.
69' In de minuut 69, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parma.
70' De scherpte ontbreekt bij Luca Tremolada (Modena). Zijn poging mist doel.
70' Doeltrap voor Parma Calcio in Ennio Tardini.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Daniele Chiffi kent Parma Calcio een inworp toe op de helft van Modena.
71' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Daniele Chiffi aan de thuisploeg.
72' Vrije trap voor Parma Calcio op de helft van Modena.
73' In de minuut 73, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75' Inworp op de eigen helft voor Modena.
75' Parma Calcio schiet tussen de palen, maar Dennis Man ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
76' In de minuut 76, Drissa Camara (Parma Calcio) schiet de bal op de lat in Parma.
76' Schot op doel van Nahuel Estevez. Maar zonder doelpunt voor Parma Calcio als gevolg.
77' Anthony Partipilo vervangt Adrian Benedyczak bij de thuisploeg.
77' In de minuut 77, De uitploeg wisselt Edoardo Duca voor Lukas Mondele.
77' De uitploeg vervangt Jacopo Manconi door Nicholas Bonfanti.
77' Hoekschop voor Parma Calcio in Ennio Tardini. Nahuel Estevez neemt deze vanaf rechts.
78' In de minuut 78, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parma.
78' In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79' Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Daniele Chiffi toont Botond Balogh (Parma Calcio) de gele kaart.
80' Parma Calcio verdedigt een schot van Diego Falcinelli, waardoor Modena niet tot scoren komt.
80' Luca Tremolada neemt de door scheidsrechter Daniele Chiffi gegeven hoekschop voor Modena in Parma.
81' In de minuut 81, Inworp voor Modena in de buurt van het vijandige doel in Ennio Tardini.
81' Inworp voor Parma Calcio in Ennio Tardini op de eigen helft.
82' Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Daniele Chiffi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' In de minuut 82, Nahuel Estevez neemt de door scheidsrechter Daniele Chiffi gegeven hoekschop voor Parma Calcio in Parma.
83' De verdediging van Modena blokkeert een schot van Anthony Partipilo (Parma Calcio).
83' Een schot van Adrian Bernabe (Parma Calcio) smoort in de verdediging van Modena.
83' In de minuut 83, De verdediging van Modena blokkeert een schot van Enrico del Prato (Parma Calcio) in Ennio Tardini.
85' Scheidsrechter Daniele Chiffi fluit voor een penalty in het voordeel van Parma Calcio.
86' Andrea Seculin (Modena) krijgt geel van scheidsrechter Daniele Chiffi in Ennio Tardini en moet oppassen.
87' In de minuut 87, Dennis Man (Parma Calcio) mist een strafschop.
88' Parma Calcio mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Dennis Man in Ennio Tardini.
88' Hoekschop voor Parma Calcio in Ennio Tardini. Nahuel Estevez neemt deze vanaf links.
89' In de minuut 89, In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' Buitenspel Modena. Diego Falcinelli wordt teruggefloten door scheidsrechter Daniele Chiffi.
90' Bij Modena komt Shady Oukhadda er in. Hij vervangt Luca Tremolada.
90' Modena gebruikt de 4 wissel. Abdoul Guiebre vervangt Matteo Cotali.
90' + 1 Parma Calcio heeft Adrian Bernabe gewisseld. Antonio Colak neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fabio Pecchia.
90' + 1 De vierde official geeft 9 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Kopbal richting doel! Gabriel Charpentier (Parma Calcio) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Parma.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Modena mag een doeltrap nemen.
90' + 2 Scheidsrechter Daniele Chiffi geeft een inworp aan Parma Calcio op de eigen helft in Ennio Tardini.
90' + 3 Doelpunt! Anthony Partipilo maakt de gelijkmaker. 1-1!
90' + 3 Modena moet uitkijken als Parma Calcio een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Ennio Tardini.
90' + 5 In Parma krijgt Parma Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 8 Parma Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Chiffi in Parma.
90' + 8 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Parma Calcio in de buurt van het doel van Modena.
90' + 8 Diego Falcinelli (Modena) krijgt een eerste gele kaart.
90' + 10 Vanaf links mag Antonio Palumbo een hoekschop nemen voor Modena in Ennio Tardini.
90' Scheidsrechter Daniele Chiffi fluit de wedstrijd af in Parma. De eindstand is 1-1.