1' We zijn begonnen. Venezia heeft afgetrapt.
1' Venezia verdedigt een schot van Alessandro Sersanti, waardoor Lecco niet tot scoren komt.
3' In de minuut 3, In Venetië krijgt Venezia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' Arbiter Francesco Cosso kent een vrije trap toe aan Lecco op de eigen helft.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Venetië.
6' In de minuut 6, Inworp Lecco. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Een speler van Venezia staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Francesco Cosso teruggefloten.
12' Inworp voor Venezia in de buurt van het vijandige doel in Stadio Pierluigi Penzo.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Francesco Cosso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Venetië.
15' Venezia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lecco in Venetië.
15' In de minuut 15, Venezia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Francesco Cosso in Venetië.
16' Scheidsrechter Francesco Cosso geeft Lecco een vrije trap op de eigen helft.
16' Inworp op de eigen helft voor Lecco.
17' In de minuut 17, Inworp voor Venezia op de helft van Lecco.
17' Scheidsrechter Francesco Cosso geeft Lecco een doeltrap.
18' Penalty toegekend aan Lecco.
21' In de minuut 21, Franco Lepore scoort via een penalty. Lecco leidt met 0-1.
23' Venezia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francesco Cosso op de helft van Lecco.
23' Vanaf links mag Nicholas Pierini een hoekschop nemen voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Francesco Cosso geeft een inworp aan Lecco op de eigen helft in Stadio Pierluigi Penzo.
24' In Stadio Pierluigi Penzo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' Inworp voor Lecco ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Venetië.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Francesco Cosso geeft Lecco een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Venezia.
25' Venezia krijgt van scheidsrechter Francesco Cosso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Buitenspel Venezia. Scheidsrechter Francesco Cosso fluit de thuisploeg terug in Stadio Pierluigi Penzo.
27' In de minuut 27, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Pierluigi Penzo.
28' Vrije trap in Stadio Pierluigi Penzo. Op de helft van Lecco mag Venezia een vrije trap nemen.
28' Lecco moet opletten als Venezia van scheidsrechter Francesco Cosso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' In de minuut 29, Venezia schiet tussen de palen, maar Nunzio Lella ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
29' Scheidsrechter Francesco Cosso geeft Venezia een vrije trap op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Francesco Cosso kent Venezia een inworp toe op de helft van Lecco.
30' In de minuut 30, Inworp voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo op de eigen helft.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lecco in Venetië.
33' Doeltrap voor Lecco in Stadio Pierluigi Penzo.
34' In de minuut 34, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Pierluigi Penzo.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Venezia mag een doeltrap nemen.
36' Venezia krijgt van scheidsrechter Francesco Cosso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lecco in Venetië.
39' Doeltrap voor Lecco in Stadio Pierluigi Penzo.
39' Scheidsrechter Francesco Cosso geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Stadio Pierluigi Penzo.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Francesco Cosso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' Het spel ligt even stil: Andrija Novakovich (Lecco) is geblesseerd.
41' Stadio Pierluigi Penzo ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Venetië.
41' In de minuut 41, Inworp voor Venezia op de helft van Lecco.
42' Eerste gele kaart voor Dennis Johnsen (Venezia) in Venetië.
42' Arbiter Francesco Cosso kent een vrije trap toe aan Lecco op de eigen helft.
44' In de minuut 44, In Venetië kan Andrija Novakovich (Lecco) weer verder.
44' Schot op doel van Francesco Zampano. Maar zonder doelpunt voor Venezia als gevolg.
44' Scheidsrechter Francesco Cosso kent een vrije trap toe aan Venezia, te nemen op de helft van Lecco.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Francesco Cosso geeft Lecco een doeltrap.
45' + 1 Scheidsrechter Francesco Cosso laat nog 2 minuten doorspelen in Venetië.
45' + 3 De scherpte ontbreekt bij Mats Leentje Lemmens (Lecco). Zijn poging mist doel in Venetië.
45' + 3 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Venetië.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Scheidsrechter Francesco Cosso geeft het startsein voor de tweede helft in Venetië. Lecco trapt af.
46' In de minuut 46, Inworp Venezia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Francesco Cosso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Venetië.
49' In Venetië krijgt Lecco op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Francesco Cosso kent Lecco een inworp toe op de helft van Venezia.