1' De eerste helft is begonnen. Juventus Next Gen trapt af.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Francesco D Eusanio geeft een gele kaart aan Manuel Pucciarelli (Vis Pesaro).
41' Dikeni Salifou (Juventus Next Gen) krijgt geel van scheidsrechter Francesco D Eusanio in Stadio Giuseppe Moccagatta en moet oppassen.
43' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Jonas Rouhi. Het staat 1-0 in Stadio Giuseppe Moccagatta.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Stadio Giuseppe Moccagatta.
46' Scheidsrechter Francesco D Eusanio fluit en Vis Pesaro trapt af. De tweede helft in Alessandria is van start gegaan.
59' De 1 wissel van Vis Pesaro. Cristian Nina komt erin voor Antonio Pio Lervolino in Stadio Giuseppe Moccagatta.
59' In de minuut 59, Trainer Simone Banchieri gebruikt zijn 2 wissel. Afonso Bento Martins Jesus Peixoto wordt door Jack de Vries vervangen bij de uitploeg.
59' De thuisploeg wisselt Dikeni Salifou voor Livano Comenencia.
59' Juventus Next Gen heeft Lorenzo Anghele gewisseld. Simone Iocolano neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Massimo Brambilla.
68' In de minuut 68, Manuel Di Paola maakt de 1-1.