1' De eerste helft is begonnen. Sampdoria trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp voor Bari in Luigi Ferraris op de eigen helft.
1' De scherpte ontbreekt bij Simone Giordano (Sampdoria). Zijn poging mist doel.
1' De uitploeg krijgt een doeltrap in Genua.
2' In de minuut 2, Inworp op de eigen helft voor Bari.
2' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Luigi Ferraris.
2' Bari mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Sampdoria in Genua.
2' In de minuut 2, De poging van Giuseppe Sibilli (Bari) mist doel in Luigi Ferraris.
2' Doeltrap voor Sampdoria in Luigi Ferraris.
3' Scheidsrechter Livio Marinelli kent Bari een inworp toe op de helft van Sampdoria.
4' In de minuut 4, In Genua krijgt Sampdoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' In Genua kopt Leonardo Benedetti (Sampdoria) de bal, maar mist doel.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Bari mag een doeltrap nemen.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Bari een vrije trap op de eigen helft.
7' Bari krijgt van scheidsrechter Livio Marinelli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Arbiter Livio Marinelli kent een vrije trap toe aan Bari op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Vanaf rechts mag Achik Ismail een hoekschop nemen voor Bari in Luigi Ferraris.
9' Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Sampdoria een doeltrap.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bari in Genua.
10' In de minuut 10, Inworp voor Bari op de helft van Sampdoria.
11' Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Bari een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sampdoria.
11' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Genua.
12' In de minuut 12, Bari krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Livio Marinelli op de helft van Sampdoria.
12' Scheidsrechter Livio Marinelli kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In Luigi Ferraris mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' In de minuut 13, Sebastiano Esposito blesseert zich bij Sampdoria, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Luigi Ferraris.
14' Luigi Ferraris ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Genua.
14' Sebastiano Esposito (Sampdoria) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
14' In de minuut 14, Sampdoria moet opletten als Bari van scheidsrechter Livio Marinelli een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Luigi Ferraris.
17' Marco Nasti (Bari) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
17' In de minuut 17, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sampdoria in Genua.
17' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Genua.
18' In Genua krijgt Sampdoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' In de minuut 18, De verdediging van Bari blokkeert een schot van Manuel de Luca (Sampdoria) in Luigi Ferraris.
19' Sampdoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Livio Marinelli in Genua.
19' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Luigi Ferraris.
20' In de minuut 20, Sebastiano Esposito (Sampdoria) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Bari in Luigi Ferraris.
20' Een doelpoging van Valerio Verre (Sampdoria) mist scherpte.
20' Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Bari een doeltrap.
21' In de minuut 21, Sampdoria krijgt van scheidsrechter Livio Marinelli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' Vrije trap voor Sampdoria op de helft van Bari.
23' Scheidsrechter Livio Marinelli geeft een inworp aan Bari op de eigen helft in Luigi Ferraris.
24' In de minuut 24, Malcom Edjouma mist het doel en scoort niet voor Bari.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Sampdoria mag een doeltrap nemen.
25' Doeltrap voor Bari in Luigi Ferraris.
26' In de minuut 26, Arbiter Livio Marinelli kent een vrije trap toe aan Bari op de eigen helft.
27' Kopbal richting doel! Malcom Edjouma (Bari) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Genua.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sampdoria in Genua.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Sampdoria een vrije trap op de eigen helft.
28' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Genua.
28' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sampdoria in de buurt van het doel van Bari.
29' In de minuut 29, Eerste gele kaart voor Mattia Maita (Bari) in Genua.
30' Een schot van Sebastiano Esposito (Sampdoria) wordt tegengehouden door de verdediging van Bari in Genua.
30' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Luigi Ferraris.
31' In de minuut 31, Arbiter Livio Marinelli kent een vrije trap toe aan Bari op de eigen helft.
33' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Livio Marinelli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Genua.
34' Schot op doel van Leonardo Benedetti. Maar zonder doelpunt voor Sampdoria als gevolg.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Livio Marinelli kent Sampdoria een inworp toe op de helft van Bari.
36' Inworp voor Bari ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Genua.
36' Inworp voor Bari in de buurt van het vijandige doel in Luigi Ferraris.
37' In de minuut 37, Doelpoging Sampdoria! Het schot van Gerard Yepes gaat niet tussen de palen.
37' Doeltrap voor Bari in Luigi Ferraris.
38' Valerio Verre (Sampdoria) raakt geblesseerd in Genua. Scheidsrechter Livio Marinelli legt de wedstrijd even stil.
38' In de minuut 38, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Livio Marinelli laat verder spelen.
39' In Genua kan Valerio Verre (Sampdoria) weer verder.
39' Sampdoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Livio Marinelli op de helft van Bari.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Bari een vrije trap op de eigen helft.
40' Scheidsrechter Livio Marinelli kent een vrije trap toe aan Bari, te nemen op de helft van Sampdoria.
40' Vrije trap in Luigi Ferraris. Op de helft van Sampdoria mag Bari een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Sampdoria krijgt van scheidsrechter Livio Marinelli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Luigi Ferraris.
45' Een schot van Giuseppe Sibilli (Bari) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sampdoria.
45' In de minuut 45, Mattia Maita mist het doel en scoort niet voor Bari in Luigi Ferraris.
45' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Genua.
45' + 1 In Genua worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Livio Marinelli aan de thuisploeg.
45' + 1 De uitploeg incasseert geel op naam van Valerio Di Cesare.
45' + 3 Sebastiano Esposito (Sampdoria) treft de lat in Genua.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Bari een doeltrap.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Begin van de tweede helft. Bari verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Inworp Sampdoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Sampdoria mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastiano Esposito in Luigi Ferraris.
48' Sebastiano Esposito neemt de door scheidsrechter Livio Marinelli gegeven hoekschop voor Sampdoria in Genua.
48' In de minuut 48, De poging van Valerio Verre (Sampdoria) mist doel.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Bari mag een doeltrap nemen.
49' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor Sampdoria op de helft van Bari.
51' Luigi Ferraris ziet de poging van Daniele Ghilardi smoren in de verdediging van Bari.
51' In Genua krijgt Bari op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' In de minuut 51, Emmanuele Matino van Bari is geblesseerd en het spel ligt even stil.
52' De onderbreking is afgelopen in Genua.
52' Een schot van Valerio Verre (Sampdoria) wordt tegengehouden door de verdediging van Bari in Genua.
53' In de minuut 53, Inworp voor Bari ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Genua.
53' Bari is weer compleet nu Emmanuele Matino weer terug het veld in mag.
53' Giuseppe Sibilli (Bari) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Sampdoria.
53' In de minuut 53, Inworp Bari. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Vrije trap in Luigi Ferraris. Op de helft van Sampdoria mag Bari een vrije trap nemen.
54' Scheidsrechter Livio Marinelli toont Facundo Gonzalez Molino (Sampdoria) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Facundo Gonzalez Molino is geschorst voor de volgende wedstrijd.
55' In de minuut 55, Kans voor Bari in Luigi Ferraris! De kopbal van Valerio Di Cesare mist het doel.
55' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Genua.
56' Doelpoging Sampdoria! Het schot van Sebastiano Esposito gaat niet tussen de palen in Genua.
56' In de minuut 56, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bari in Genua.
57' Scheidsrechter Livio Marinelli kent een vrije trap toe aan Bari, te nemen op de helft van Sampdoria.
57' Scheidsrechter Livio Marinelli kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58' In de minuut 58, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
58' Sampdoria schiet tussen de palen, maar Valerio Verre ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
59' Bari schiet tussen de palen, maar Marco Nasti ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Genua.
60' In de minuut 60, Een schot van Valerio Verre (Sampdoria) smoort in de verdediging van Bari.
60' Hoekschop voor Sampdoria in Luigi Ferraris. Sebastiano Esposito neemt deze vanaf links.
60' De scherpte ontbreekt bij Sebastiano Esposito (Sampdoria). Zijn poging mist doel in Genua.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Livio Marinelli geeft Bari een doeltrap.
61' Scheidsrechter Livio Marinelli geeft een inworp aan Sampdoria op de eigen helft in Luigi Ferraris.
62' Inworp op de eigen helft voor Sampdoria.
63' In de minuut 63, Inworp voor Sampdoria in Luigi Ferraris op de eigen helft.
64' Bari moet opletten als Sampdoria van scheidsrechter Livio Marinelli een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64' Bij Bari komt Jeremy Menez er in. Hij vervangt Marco Nasti.
65' In de minuut 65, In Genua krijgt Bari op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Scheidsrechter Livio Marinelli legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Brenno Costa (Bari) in Luigi Ferraris.
67' In Luigi Ferraris ziet het publiek dat Brenno Costa (Bari) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Livio Marinelli fluit de wedstrijd weer op gang in Luigi Ferraris.
68' Inworp voor Sampdoria op de helft van Bari.
68' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Luigi Ferraris.
68' In de minuut 68, Bari krijgt van scheidsrechter Livio Marinelli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Livio Marinelli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Genua.
70' Trainer Andrea Pirlo (Sampdoria) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Manuel de Luca door Antonio La Gumina.
70' In de minuut 70, Petar Stojanovic vervangt Valerio Verre bij de thuisploeg.
70' Sampdoria mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Bari in Genua.
71' Een doelpoging van Antonio La Gumina (Sampdoria) in Genua mist scherpte.
71' In de minuut 71, Doeltrap voor Bari in Luigi Ferraris.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Sampdoria mag een doeltrap nemen.
72' Vrije trap in Luigi Ferraris. Op de helft van Bari mag Sampdoria een vrije trap nemen.
72' In de minuut 72, Malcom Edjouma gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74' Sebastiano Esposito neemt de door scheidsrechter Livio Marinelli gegeven hoekschop voor Sampdoria in Genua.
74' De uitploeg krijgt een doeltrap in Genua.
75' In de minuut 75, Trainer Pasquale Marino gebruikt zijn 2 wissel. Achik Ismail wordt door Mehdi Dorval vervangen bij de uitploeg.
75' De 3 wissel van Bari. Gennaro Acampora komt erin voor Malcom Edjouma in Luigi Ferraris.
75' Scheidsrechter Livio Marinelli kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Bari mag een hoekschop nemen vanaf links via Giuseppe Sibilli in Luigi Ferraris.
77' In Luigi Ferraris mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78' Sampdoria krijgt een schietkans via Fabio Depaoli, maar scoort niet in Luigi Ferraris.
79' De voorzet kwam van Jeremy Menez.