1' Avellino trapt af wanneer scheidsrechter Matteo Centi in Stadio Vito Simone Veneziani voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
15' In de minuut 15, Avellino mag het vanaf elf meter proberen.
16' Avellino neemt de leiding na een door Cosimo Francesco Patierno benutte strafschop. 0-1!
27' Scheidsrechter Matteo Centi toont Samuele Vitale (Monopoli) de gele kaart.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Monopoli trapt af.
46' De thuisploeg wisselt Franco Sosa voor Giuseppe Borello.
46' In de minuut 46, Trainer Roberto Taurino gebruikt zijn 2 wissel. Danilo Bulevardi wordt door Andrea De Paoli vervangen bij de thuisploeg.
46' De 3 wissel van Monopoli. Gennaro Iaccarino komt erin voor Samuele Vitale in Stadio Vito Simone Veneziani.
47' Gele kaart. Nicola Bizzotto (Monopoli) gaat op de bon.
55' In de minuut 55, Zaccaria Hamlili (Monopoli) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
61' Trainer Michele Pazienza (Avellino) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Ignacio Lores Varela door Luca Palmiero.
72' Avellino heeft Antonio De Cristofaro gewisseld. Jacopo Dall'Oglio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michele Pazienza.
72' In de minuut 72, Gabriele Gori vervangt Cosimo Francesco Patierno bij de uitploeg.
77' Wissel in Monopoli: Salvatore Dario La Vardera vervangt Antony Angileri bij Monopoli.