1' Pasto trapt af wanneer scheidsrechter Luis Delgado in Estadio Departamental Libertad voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, De bal is over de achterlijn geweest. Santa Fe mag een doeltrap nemen.
3' In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Inworp op de eigen helft voor Pasto.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Luis Delgado geeft een inworp aan Santa Fe op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
4' Scheidsrechter Luis Delgado kent een vrije trap toe aan Santa Fe, te nemen op de helft van Pasto.
5' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
6' In de minuut 6, Santa Fe moet uitkijken als Pasto een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Departamental Libertad.
8' Vanaf rechts mag Israel Alba een hoekschop nemen voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
9' Inworp voor Santa Fe in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Luis Delgado geeft Santa Fe een vrije trap op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Luis Delgado kent Santa Fe een inworp toe op de helft van Pasto.
13' Scheidsrechter Luis Delgado kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Inworp Santa Fe. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' Scheidsrechter Luis Delgado geeft Santa Fe een doeltrap.
17' Inworp voor Pasto op de helft van Santa Fe.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Luis Delgado geeft een inworp aan Santa Fe op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
18' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
19' Doeltrap voor Pasto in Estadio Departamental Libertad.
19' In de minuut 19, Santa Fe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Delgado op de helft van Pasto.
20' Inworp op de eigen helft voor Pasto.
21' Arbiter Luis Delgado kent een vrije trap toe aan Santa Fe op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Vergeefse doelpoging Kevin Londono (Pasto).
24' Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Pasto mag Santa Fe een vrije trap nemen.
24' De poging van Gustavo Britos (Pasto) mist doel.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santa Fe in Pasto.
25' Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Delgado op de helft van Santa Fe.
25' Inworp voor Santa Fe in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
26' In de minuut 26, In Pasto krijgt Santa Fe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
27' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Luis Delgado kent Pasto een inworp toe op de helft van Santa Fe.
28' Inworp voor Santa Fe op de helft van Pasto.
29' Vrije trap voor Santa Fe op de helft van Pasto.
30' In de minuut 30, Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santa Fe in Pasto.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Luis Delgado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' Een doelpoging van Diego Chavez (Pasto) in Pasto mist scherpte.
34' Doeltrap voor Santa Fe in Estadio Departamental Libertad.
36' In de minuut 36, Pasto mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Diego Chavez in Estadio Departamental Libertad.
36' Doelpoging Pasto! Het schot van Victor Mejia gaat niet tussen de palen.
36' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
37' In de minuut 37, In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' Inworp Santa Fe. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' Scheidsrechter Luis Delgado kent een vrije trap toe aan Santa Fe op een gevaarlijke plek voor Pasto.
40' In de minuut 40, Pech voor Santa Fe. Het schot van Hugo Rodallega belandt op de lat.
41' Santa Fe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Delgado op de helft van Pasto.
41' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Delgado een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
42' In de minuut 42, Het spel ligt even stil: Kevin Londono (Pasto) is geblesseerd.
44' Estadio Departamental Libertad ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Pasto.
44' In Pasto kan Kevin Londono (Pasto) weer verder.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Luis Delgado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Een speler van Pasto staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Luis Delgado teruggefloten.
45' + 1 Kevin Londono schiet op doel maar scoort niet voor Pasto.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Pasto mag een doeltrap nemen.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
45' + 3 Scheidsrechter Luis Delgado geeft Pasto een doeltrap.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Luis Delgado fluit en Santa Fe trapt af. De tweede helft in Pasto is van start gegaan.
46' Bij Santa Fe komt Jersson Gonzalez er in. Hij vervangt Frank Castaneda.
46' Inworp voor Pasto op de helft van Santa Fe.
47' In de minuut 47, Elvis Perlaza (Santa Fe) krijgt geel van scheidsrechter Luis Delgado in Estadio Departamental Libertad en moet oppassen.
47' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Pasto in de buurt van het doel van Santa Fe.
49' Santa Fe krijgt van scheidsrechter Luis Delgado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' In de minuut 49, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
51' Israel Alba neemt de door scheidsrechter Luis Delgado gegeven hoekschop voor Pasto in Pasto.
52' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Luis Delgado kent Santa Fe een inworp toe op de helft van Pasto.
54' Een doelpoging van Johan Campana (Pasto) mist scherpte.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Santa Fe mag een doeltrap nemen.
55' In de minuut 55, Diego Chavez (Pasto) treft de lat in Pasto.
55' Scheidsrechter Luis Delgado geeft Santa Fe een doeltrap.
56' Pasto brengt Duvan Riascos in de plaats van Gustavo Britos.
56' In de minuut 56, Pasto gebruikt de 2 wissel. Alvaro Melendez vervangt Johan Campana.
57' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santa Fe in Pasto.
57' Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Pasto mag Santa Fe een vrije trap nemen.
57' In de minuut 57, Arbiter Luis Delgado kent een vrije trap toe aan Pasto op de eigen helft.
58' Santa Fe krijgt van scheidsrechter Luis Delgado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' Scheidsrechter Luis Delgado geeft een inworp aan Pasto op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
60' In de minuut 60, Doeltrap voor Santa Fe in Estadio Departamental Libertad.
62' Scheidsrechter Luis Delgado geeft Pasto een vrije trap op de eigen helft.
62' Inworp voor Pasto op de helft van Santa Fe.
63' In de minuut 63, Inworp voor Santa Fe in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Santa Fe mag een doeltrap nemen.
65' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
65' In de minuut 65, De thuisploeg incasseert geel op naam van Nicolas Gil Uribe.
66' Scheidsrechter Luis Delgado geeft een inworp aan Santa Fe op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
67' Scheidsrechter Luis Delgado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Inworp voor Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
68' Inworp op de eigen helft voor Santa Fe.
68' Trainer Jersson Amur Gonzalez Diaz gebruikt zijn 3 wissel. Juan Diego Nieva Guzman wordt door Gustavo Charrupi vervangen bij de thuisploeg.
71' In de minuut 71, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
71' Scheidsrechter Luis Delgado fluit voor buitenspel van Pasto.
72' De 2 wissel van Santa Fe. Jhon Wenceslao Melendez Murillo komt erin voor Daniel Moreno in Estadio Departamental Libertad.
73' In de minuut 73, Hoekschop voor Pasto in Estadio Departamental Libertad. Kevin Londono neemt deze vanaf rechts.
74' Kopbal richting doel! Jerson Malagon (Pasto) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Pasto.
74' Doeltrap voor Santa Fe in Estadio Departamental Libertad.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Luis Delgado toont Cristian Arrieta (Pasto) de gele kaart.
74' In Pasto krijgt Santa Fe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' De poging van Jhon Wenceslao Melendez Murillo (Santa Fe) mist doel in Estadio Departamental Libertad.
75' In de minuut 75, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pasto in Pasto.
76' Hugo Rodallega mist het doel en scoort niet voor Santa Fe.
76' Scheidsrechter Luis Delgado geeft Pasto een doeltrap.
77' In de minuut 77, Santa Fe heeft Juan Zuluaga gewisseld. Yilmar Velasquez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pablo Peirano Pardeiro.
78' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
80' Buitenspel Pasto. Scheidsrechter Luis Delgado fluit de thuisploeg terug in Estadio Departamental Libertad.
84' In de minuut 84, Treffer in Estadio Departamental Libertad! Santa Fe maakt er 0-1 van. Hugo Rodallega is de doelpuntenmaker.
86' Inworp Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86' In de minuut 86, De thuisploeg wisselt Diego Chavez voor Jefferson Ramos.
88' In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' De uitploeg vervangt Francisco Chaverra door David Ramirez.