1' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft het startsein in Bogotá. Santa Fe trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Inworp Santa Fe. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Inworp voor La Equidad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
2' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Santa Fe een doeltrap.
2' In de minuut 2, Buitenspelpositie voor Hugo Rodallega (Santa Fe) in Estadio Metropolitano de Techo (Bogotá).
3' Doeltrap voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Santa Fe mag een doeltrap nemen.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Santa Fe.
5' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Santa Fe op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
6' Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Santa Fe op de eigen helft.
7' In de minuut 7, De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Bogotá.
7' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano de Techo.
8' Inworp voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Inworp voor La Equidad op de helft van Santa Fe.
9' Santa Fe krijgt van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' In Bogotá krijgt Santa Fe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' In de minuut 11, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
11' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Inworp voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In Estadio Metropolitano de Techo mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Jhon Wenceslao Melendez Murillo (Santa Fe) krijgt geel van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera in Estadio Metropolitano de Techo en moet oppassen.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor La Equidad op de helft van Santa Fe.
14' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera legt de wedstrijd even stil om Jersson Gonzalez (Santa Fe) aan een blessure te laten behandelen in Bogotá.
14' Jersson Gonzalez (Santa Fe) is weer terug binnen de lijnen.
14' In de minuut 14, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
15' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Santa Fe een doeltrap.
15' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Santa Fe een vrije trap op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Santa Fe een inworp toe op de helft van La Equidad.
16' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
16' De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
17' In de minuut 17, La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op de helft van Santa Fe.
17' De thuisploeg incasseert geel op naam van Johan Rojas.
17' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Metropolitano de Techo.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft La Equidad een vrije trap op de eigen helft.
19' Inworp Santa Fe. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Johan Rojas blesseert zich bij La Equidad, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Metropolitano de Techo.
21' In de minuut 21, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera laat verder spelen.
21' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
21' Inworp op de eigen helft voor Santa Fe.
21' In de minuut 21, La Equidad is weer compleet nu Johan Rojas weer terug het veld in mag.
22' Inworp Santa Fe. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In Estadio Metropolitano de Techo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor La Equidad.
24' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft La Equidad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Santa Fe.
25' In de minuut 25, La Equidad krijgt een schietkans via Andres Correa, maar scoort niet.
25' Inworp voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
26' Martin Enrique Payares Campo (La Equidad) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
27' In de minuut 27, Daniel Torres van Santa Fe is geblesseerd en het spel ligt even stil.
28' Daniel Torres (Santa Fe) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Bogotá.
28' Er wordt weer gevoetbald in Bogotá.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santa Fe in Bogotá.
29' Doelpunt! Met een kopbal brengt Leiner Escalante La Equidad op voorsprong. Het staat 1-0 in Bogotá.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
31' Vrije trap in Estadio Metropolitano de Techo. Op de helft van Santa Fe mag La Equidad een vrije trap nemen.
33' Poging met het hoofd van Johan Rojas (La Equidad), maar hij mist het doel.
33' In de minuut 33, De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
34' De poging van Francisco Chaverra (Santa Fe) mist doel in Estadio Metropolitano de Techo.
34' Doeltrap voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo.
35' In de minuut 35, Hoekschop voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo. Francisco Chaverra neemt deze vanaf rechts.
37' De wedstrijd gaat weer verder.
37' Santa Fe moet opletten als La Equidad van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38' In de minuut 38, Kopbal richting doel! Brayan Fernandez (La Equidad) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Bogotá.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Santa Fe mag een doeltrap nemen.
39' Hugo Rodallega (Santa Fe) ziet zijn kopbal niet in het doel van La Equidad belanden.
39' In de minuut 39, Doelpoging La Equidad! Het schot van Leiner Escalante gaat niet tussen de palen.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santa Fe in Bogotá.
40' Santa Fe moet uitkijken als La Equidad een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Metropolitano de Techo.
41' In de minuut 41, Een doelpoging van Leiner Escalante (La Equidad) in Bogotá mist scherpte.
41' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Santa Fe een doeltrap.
42' Doelpoging Santa Fe! Het schot van Francisco Chaverra gaat niet tussen de palen in Bogotá.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo.
43' Inworp voor La Equidad op de helft van Santa Fe.
43' In Bogotá krijgt La Equidad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, Een doelpoging van Jhon Wenceslao Melendez Murillo (Santa Fe) mist scherpte.
45' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft La Equidad een doeltrap.
45' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
45' + 1 La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op de helft van Santa Fe.
45' + 2 Santa Fe krijgt van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Santa Fe een inworp toe op de helft van La Equidad.
45' + 3 Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Santa Fe op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
45' + 3 Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan La Equidad op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft gaat van start in Bogotá. La Equidad mag aftrappen als scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera fluit.
46' Santa Fe heeft Jhon Wenceslao Melendez Murillo gewisseld. Daniel Moreno neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pablo Peirano Pardeiro.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Santa Fe, te nemen op de helft van La Equidad.
47' Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Inworp voor Santa Fe in de buurt van het vijandige doel in Estadio Metropolitano de Techo.
48' In de minuut 48, Inworp op de eigen helft voor La Equidad.
49' Inworp voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
50' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
50' In de minuut 50, De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
51' Santa Fe mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Francisco Chaverra in Estadio Metropolitano de Techo.
51' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano de Techo.
54' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Santa Fe een inworp toe op de helft van La Equidad.
56' In de minuut 56, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andres Jose Rojas Noguera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
57' Inworp voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
58' Leiner Escalante gaat in het boekje van de scheidsrechter.
58' In de minuut 58, Vrije trap in Estadio Metropolitano de Techo. Op de helft van La Equidad mag Santa Fe een vrije trap nemen.
60' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' De 2 wissel van Santa Fe. Frank Castaneda komt erin voor Elvis Perlaza in Estadio Metropolitano de Techo.
61' In de minuut 61, De thuisploeg wisselt Jose Lloreda voor Kevin Viveros.
61' Wissel in Bogotá: Bleiner Agron vervangt Leiner Escalante bij La Equidad.
62' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
63' In de minuut 63, Vrije trap voor La Equidad op de helft van Santa Fe.
64' La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op de helft van Santa Fe.
64' La Equidad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera in Bogotá.
64' In de minuut 64, Santa Fe krijgt van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Metropolitano de Techo.
66' De poging van Frank Castaneda (Santa Fe) mist doel.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo.
69' Daniel Moreno neemt de door scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera gegeven hoekschop voor Santa Fe in Bogotá.
69' Inworp op de eigen helft voor Santa Fe.
69' In de minuut 69, Het spel ligt even stil in Bogotá. Elen Ricardo (La Equidad) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
71' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio Metropolitano de Techo.
72' De 3 wissel van coach Alexis Garcia (La Equidad) is een noodgedwongen wijziging. Juan Diego Ceballos Cardona vervangt de aangeslagen Elen Ricardo.
72' In de minuut 72, Trainer Alexis Garcia (La Equidad) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Brayan Fernandez door Jaison Mina.
73' Inworp voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
74' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76' In de minuut 76, Santa Fe brengt Jose Correa in de plaats van Jersson Gonzalez.
76' Vanaf rechts mag Daniel Moreno een hoekschop nemen voor Santa Fe in Estadio Metropolitano de Techo.
76' In Estadio Metropolitano de Techo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' In de minuut 77, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
78' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera fluit voor buitenspel van Santa Fe.
78' Inworp op de eigen helft voor Santa Fe.
79' In de minuut 79, Inworp voor Santa Fe op de helft van La Equidad.
79' Santa Fe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op de helft van La Equidad.
79' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano de Techo.
80' In de minuut 80, Inworp voor La Equidad op de helft van Santa Fe.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Santa Fe in Bogotá.
82' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Washington Jesus Ortega (La Equidad).
83' In de minuut 83, Santa Fe krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera in Bogotá.
83' De wedstrijd is weer hervat.
83' Washington Jesus Ortega lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij La Equidad.
83' In de minuut 83, In Bogotá wordt een kopbal van Ivan Scarpeta tegengehouden door de verdediging van La Equidad.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Santa Fe mag een doeltrap nemen.
84' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Andres Jose Rojas Noguera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86' La Equidad schiet tussen de palen, maar Kevin Viveros ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bogotá.
87' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
89' In de minuut 89, Daniel Moreno (Santa Fe) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
89' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
90' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Santa Fe, te nemen op de helft van La Equidad.
90' Joiner Moreno vervangt Johan Rojas bij de thuisploeg.