1' De wedstrijd gaat van start. FC Ulaanbaatar heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor FC Ulaanbaatar.
3' Inworp voor FC Ulaanbaatar op de helft van CPK.
3' Inworp FC Ulaanbaatar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter R Venkatesh geeft een inworp aan CPK op de eigen helft in Macau Stadium.
5' Inworp voor FC Ulaanbaatar in Macau Stadium op de eigen helft.
5' Scheidsrechter R Venkatesh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' In de minuut 6, CPK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter R Venkatesh op de helft van FC Ulaanbaatar.
6' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
7' FC Ulaanbaatar krijgt van scheidsrechter R Venkatesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter R Venkatesh kent FC Ulaanbaatar een inworp toe op de helft van CPK.
8' Scheidsrechter R Venkatesh kent een vrije trap toe aan FC Ulaanbaatar, te nemen op de helft van CPK.
9' FC Ulaanbaatar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter R Venkatesh in Taipa.
10' In de minuut 10, Oyunbaataryn Mijiddorj (FC Ulaanbaatar) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor CPK in Taipa.
10' Hoekschop voor FC Ulaanbaatar in Macau Stadium. Uuganbayar Purevsuren neemt deze vanaf links.
10' In de minuut 10, In Macau Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
13' Scheidsrechter R Venkatesh geeft CPK een vrije trap op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter R Venkatesh geeft een inworp aan FC Ulaanbaatar op de eigen helft in Macau Stadium.
14' Scheidsrechter R Venkatesh fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Taipa.
15' Buitenspel van de thuisploeg.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter R Venkatesh kent FC Ulaanbaatar een inworp toe op de helft van CPK.
16' FC Ulaanbaatar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter R Venkatesh op de helft van CPK.
16' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Macau Stadium.
17' In de minuut 17, Inworp CPK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Inworp voor CPK in Macau Stadium op de eigen helft.
18' Inworp op de eigen helft voor CPK.
18' In de minuut 18, Arbiter R Venkatesh kent een vrije trap toe aan FC Ulaanbaatar op de eigen helft.
19' Scheidsrechter R Venkatesh fluit de wedstrijd weer op gang in Macau Stadium.
20' Scheidsrechter R Venkatesh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' In de minuut 21, In Macau Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
22' Scheidsrechter R Venkatesh geeft een inworp aan FC Ulaanbaatar op de eigen helft in Macau Stadium.
24' In de minuut 24, In Taipa krijgt CPK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Inworp op de eigen helft voor CPK.
25' CPK krijgt van scheidsrechter R Venkatesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' In de minuut 25, Inworp voor CPK op de helft van FC Ulaanbaatar.
26' Inworp voor FC Ulaanbaatar in Macau Stadium op de eigen helft.
27' Uuganbayar Purevsuren neemt de door scheidsrechter R Venkatesh gegeven hoekschop voor FC Ulaanbaatar in Taipa.
28' In de minuut 28, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
30' Doelpoging CPK! Het schot van Deigo Silva Patriota gaat niet tussen de palen.
30' De bal is over de achterlijn geweest. FC Ulaanbaatar mag een doeltrap nemen.
30' In de minuut 30, Inworp voor FC Ulaanbaatar op de helft van CPK.
31' Arbiter R Venkatesh kent een vrije trap toe aan CPK op de eigen helft.
31' Inworp FC Ulaanbaatar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' In de minuut 32, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
32' Scheidsrechter R Venkatesh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Scheidsrechter R Venkatesh geeft FC Ulaanbaatar een vrije trap op de eigen helft.
35' In de minuut 35, FC Ulaanbaatar moet opletten als CPK van scheidsrechter R Venkatesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' CPK mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Bruno Farias Araujo in Macau Stadium.
36' Scheidsrechter R Venkatesh fluit voor buitenspel van CPK.
37' In de minuut 37, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
38' Scheidsrechter R Venkatesh geeft een inworp aan FC Ulaanbaatar op de eigen helft in Macau Stadium.
38' Nemanja Krusevac gaat in het boekje van de scheidsrechter.
38' In de minuut 38, In Taipa krijgt CPK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' FC Ulaanbaatar krijgt van scheidsrechter R Venkatesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' FC Ulaanbaatar krijgt een schietkans via Oyunbaataryn Mijiddorj, maar scoort niet in Macau Stadium.
40' In de minuut 40, Vanaf rechts mag Teofanov Sasa een hoekschop nemen voor FC Ulaanbaatar in Macau Stadium.
40' Het voorbereidende werk werd verricht door Teofanov Sasa.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter R Venkatesh kent FC Ulaanbaatar een inworp toe op de helft van CPK.
42' Scheidsrechter R Venkatesh geeft FC Ulaanbaatar een vrije trap op de eigen helft.
43' Scheidsrechter R Venkatesh toont Ronald Carissimo (CPK) de gele kaart.
44' In de minuut 44, Inworp CPK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Vrije trap voor CPK op de helft van FC Ulaanbaatar.
45' Inworp op de eigen helft voor FC Ulaanbaatar.
45' In de minuut 45, In Macau Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Vrije trap in Macau Stadium. Op de helft van FC Ulaanbaatar mag CPK een vrije trap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Vergeefse doelpoging Deigo Silva Patriota (CPK) in Macau Stadium.
45' + 2 Inworp voor CPK in Macau Stadium op de eigen helft.
45' + 2 CPK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter R Venkatesh op de helft van FC Ulaanbaatar.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter R Venkatesh geeft CPK een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Ulaanbaatar.
45' + 3 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt CPK af voor de tweede helft.
46' Trainer Santiago Tubalicain Escudero Ariza (CPK) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Ho Man Hou door Niki Torrao.
46' CPK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter R Venkatesh op de helft van FC Ulaanbaatar.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter R Venkatesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
47' Inworp voor CPK in de buurt van het vijandige doel in Macau Stadium.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter R Venkatesh kent CPK een inworp toe op de helft van FC Ulaanbaatar.
50' Inworp voor FC Ulaanbaatar in Macau Stadium op de eigen helft.
50' Inworp voor CPK op de helft van FC Ulaanbaatar.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter R Venkatesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter R Venkatesh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Taipa.
52' In de minuut 52, In Macau Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' In Taipa krijgt FC Ulaanbaatar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' Inworp CPK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' In de minuut 53, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
55' FC Ulaanbaatar moet uitkijken als CPK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Macau Stadium.
56' CPK krijgt een schietkans via Bruno Farias Araujo, maar scoort niet.
56' In de minuut 56, Arbiter R Venkatesh kent een vrije trap toe aan CPK op de eigen helft.
56' Amaraa Dulguun (FC Ulaanbaatar) krijgt geel van scheidsrechter R Venkatesh in Macau Stadium en moet oppassen.
57' Lam Ka Seng mist het doel en scoort niet voor CPK in Macau Stadium.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter R Venkatesh geeft FC Ulaanbaatar een doeltrap.
59' Buitenspelpositie CPK.
59' Inworp op de eigen helft voor FC Ulaanbaatar.
61' In de minuut 61, Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in Macau Stadium.
62' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter R Venkatesh aan de uitploeg.
65' Inworp voor CPK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Taipa.
66' In de minuut 66, In Taipa krijgt CPK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' De thuisploeg wisselt Lam Ka Seng voor Dion Carlos Choi.
67' De 3 wissel van CPK. Leung Chi Seng komt erin voor Wan Tin Iao in Macau Stadium.
68' In de minuut 68, De bal is over de achterlijn geweest. FC Ulaanbaatar mag een doeltrap nemen.
69' Scheidsrechter R Venkatesh geeft een inworp aan FC Ulaanbaatar op de eigen helft in Macau Stadium.
69' Eerste gele kaart voor Teofanov Sasa (FC Ulaanbaatar) in Taipa.
69' In de minuut 69, Arbiter R Venkatesh kent een vrije trap toe aan CPK op de eigen helft.
70' CPK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter R Venkatesh op de helft van FC Ulaanbaatar.
70' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter R Venkatesh.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter R Venkatesh kent CPK een inworp toe op de helft van FC Ulaanbaatar.
72' In Macau Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73' Trainer Vojislav Bralusic gebruikt zijn 1 wissel. Teofanov Sasa wordt door Gantogtokh Gantuyaa vervangen bij de uitploeg.
73' In de minuut 73, Vrije trap voor CPK op de helft van FC Ulaanbaatar.
75' Scheidsrechter R Venkatesh geeft een inworp aan CPK op de eigen helft in Macau Stadium.
75' CPK mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
76' In de minuut 76, Wissel in Taipa: Ka Hang Leong vervangt Bruno Farias Araujo bij CPK.
77' Vrije trap in Macau Stadium. Op de helft van FC Ulaanbaatar mag CPK een vrije trap nemen.
77' Inworp FC Ulaanbaatar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78' In de minuut 78, CPK schiet tussen de palen, maar Deigo Silva Patriota ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Taipa.
80' Scheidsrechter R Venkatesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Scheidsrechter R Venkatesh geeft FC Ulaanbaatar een vrije trap op de eigen helft.
80' In de minuut 80, Inworp voor FC Ulaanbaatar op de helft van CPK.
81' CPK krijgt van scheidsrechter R Venkatesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' Gele kaart in Taipa: Filipe Duarte (CPK) gaat op de bon bij scheidsrechter R Venkatesh.
82' In de minuut 82, Doeltrap voor CPK in Macau Stadium.
84' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
85' Buitenspel FC Ulaanbaatar. Scheidsrechter R Venkatesh fluit de uitploeg terug in Macau Stadium.
86' In de minuut 86, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Macau Stadium.
86' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
87' Scheidsrechter R Venkatesh legt de wedstrijd even stil om B Amgalanbat (FC Ulaanbaatar) aan een blessure te laten behandelen in Taipa.
87' In de minuut 87, De onderbreking is afgelopen in Taipa.
87' B Amgalanbat (FC Ulaanbaatar) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
89' Hoekschop voor CPK in Macau Stadium. Deigo Silva Patriota neemt deze vanaf rechts.
90' Sayidkamol Davlatjonov mist het doel en scoort niet voor CPK.
90' De uitploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in Taipa.
90' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Macau Stadium.
90' + 2 Buitenspelpositie van de thuisploeg.
90' + 2 FC Ulaanbaatar heeft Uuganbayar Purevsuren gewisseld. Sardorbek Matmurotov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vojislav Bralusic.
90' + 2 FC Ulaanbaatar brengt Tsogt Ochir Jargaltuyaa in de plaats van B Amgalanbat.
90' + 3 In Macau Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 4 Inworp op de eigen helft voor CPK.
90' De wedstrijd in Taipa is beƫindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter R Venkatesh. Uitslag: 0-1.