1' Abha trapt af wanneer scheidsrechter Sergey Karasev in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, Inworp voor Al Ahli in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Sergey Karasev fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Khamis Mushait.
6' Scheidsrechter Sergey Karasev geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
7' Scheidsrechter Sergey Karasev kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Al Ahli.
8' Een speler van Abha staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Sergey Karasev teruggefloten.
9' In de minuut 9, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Sergey Karasev.
10' Al Ahli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sergey Karasev op de helft van Abha.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sergey Karasev een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
14' Saad Bguir neemt de door scheidsrechter Sergey Karasev gegeven hoekschop voor Abha in Khamis Mushait.
14' Zakaria Sami Al Sudani (Abha) staat buitenspel.
16' In de minuut 16, Al Ahli krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sergey Karasev in Khamis Mushait.
16' Allan Saint-Maximin schiet op doel maar scoort niet voor Al Ahli in Khamis Mushait.
16' Inworp Abha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' In de minuut 18, Abha krijgt van scheidsrechter Sergey Karasev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ahli in Khamis Mushait.
18' Doeltrap voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
19' In de minuut 19, De uitploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
20' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Gabriel Veiga. Het staat 0-1 in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
21' In de minuut 21, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Abha in de buurt van het doel van Al Ahli.
22' Allan Saint-Maximin deed het voorbereidende werk.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Sergey Karasev fluit voor buitenspel van Al Ahli.
26' Vrije trap in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Op de helft van Al Ahli mag Abha een vrije trap nemen.
28' Al Ahli loopt uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong dankzij Firas Al-Buraikan.
28' In de minuut 28, De verdediging van Al Ahli blokkeert een schot van Karl Toko Ekambi (Abha).
28' De scherpte ontbreekt bij Saad Bguir (Abha). Zijn poging mist doel.
28' Scheidsrechter Sergey Karasev geeft Al Ahli een doeltrap.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Sergey Karasev kent Al Ahli een inworp toe op de helft van Abha.
31' Inworp op de eigen helft voor Abha.
31' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
31' In de minuut 31, Vrije trap voor Abha op de helft van Al Ahli.
31' In Khamis Mushait krijgt Al Ahli op de eigen helft een vrije trap te nemen.
33' Arbiter Sergey Karasev kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
34' In de minuut 34, In Khamis Mushait krijgt Al Ahli op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' Scheidsrechter Sergey Karasev geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
36' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Sergey Karasev kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' Abdulbasit Al-Hindi (Al Ahli) krijgt geel van scheidsrechter Sergey Karasev in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium en moet oppassen.
37' Abha krijgt van scheidsrechter Sergey Karasev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Sergey Karasev geeft een inworp aan Al Ahli op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
38' Franck Kessie legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-4!
40' In de minuut 40, Doeltrap voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
42' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
42' In de minuut 42, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' Buitenspel Abha. Scheidsrechter Sergey Karasev fluit de thuisploeg terug in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
45' In de minuut 45, De assist kwam van Saad Yaslam.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
45' + 2 Arbiter Sergey Karasev kent een vrije trap toe aan Al Ahli op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Al Ahli trapt af.
46' Trainer Yousef Al Mannai (Abha) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Mohammed Al-Oufi door Francois Kamano.
46' In de minuut 46, Trainer Yousef Al Mannai gebruikt zijn 2 wissel. Saad Natiq wordt door Mohammed Al-Konaideri vervangen bij de thuisploeg.
46' Vergeefse doelpoging Riyad Mahrez (Al Ahli) in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
46' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sergey Karasev een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Al Ahli.
49' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
49' De uitploeg incasseert geel op naam van Roger Ibanez.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Sergey Karasev kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Al Ahli.
51' Scheidsrechter Sergey Karasev kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' De kopbal van Karl Toko Ekambi belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Abha.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Sergey Karasev geeft Al Ahli een doeltrap.
52' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
53' In Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' In de minuut 54, Inworp voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
54' Scheidsrechter Sergey Karasev fluit voor buitenspel van Abha.
55' Hoekschop voor Al Ahli in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Riyad Mahrez neemt deze vanaf rechts.
55' In de minuut 55, Abdulbasit Al-Hindi met de kopkans! Geen doelpunt voor Al Ahli in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
55' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
56' Doelpoging Abha! Het schot van Karl Toko Ekambi gaat niet tussen de palen.
56' In de minuut 56, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ahli in Khamis Mushait.
57' Vanaf links mag Saad Bguir een hoekschop nemen voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
57' Inworp voor Abha op de helft van Al Ahli.
57' In de minuut 57, Een schot van Francois Kamano (Abha) smoort in de verdediging van Al Ahli.
58' De poging van Gabriel Veiga (Al Ahli) mist doel.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Khamis Mushait.
58' In de minuut 58, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Mohamed Almajhad (Al Ahli).
59' De onderbreking is afgelopen.
59' Poging met het hoofd van Karl Toko Ekambi (Abha), maar hij mist het doel.
59' In de minuut 59, Doeltrap voor Al Ahli in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
60' Mohamed Almajhad kan weer verder bij Al Ahli.
60' Abha schiet tussen de palen, maar Zakaria Sami Al Sudani ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
60' In de minuut 60, Abha mag een hoekschop nemen vanaf links via Saad Bguir in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
61' Abha mag een hoekschop nemen vanaf links via Saad Bguir in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
61' Scheidsrechter Sergey Karasev geeft Abha een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Ahli.