1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Al-Hilal mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Abha in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Bastian Dankert kent een vrije trap toe aan Al-Hilal op een gevaarlijke plek voor Abha.
4' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Riyad.
4' In de minuut 4, Buitenspelpositie van de uitploeg.
5' Scheidsrechter Bastian Dankert geeft Al-Hilal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Abha.
5' Zakaria Sami Al Sudani schiet op doel maar scoort niet voor Abha in Riyad.
6' In de minuut 6, Saad Bguir neemt de door scheidsrechter Bastian Dankert gegeven hoekschop voor Abha in Riyad.
7' Al-Hilal mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
9' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al-Hilal in de buurt van het doel van Abha.
9' In de minuut 9, Vanaf rechts mag Ruben Neves een hoekschop nemen voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
10' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Fahd International Stadium.
11' Scheidsrechter Bastian Dankert kent Abha een inworp toe op de helft van Al-Hilal.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Bastian Dankert kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Al-Hilal.
12' De scherpte ontbreekt bij Francois Kamano (Abha). Zijn poging mist doel.
12' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Riyad.
13' In de minuut 13, Aleksandar Mitrovic mist het doel en scoort niet voor Al-Hilal.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
14' Doeltrap voor Abha in King Fahd International Stadium.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Bastian Dankert fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Riyad.
16' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
16' Doelpoging Al-Hilal! Het schot van Salem Al Dawsari gaat niet tussen de palen in Riyad.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Bastian Dankert geeft Abha een doeltrap.
17' Al-Hilal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bastian Dankert op de helft van Abha.
18' In de minuut 18, Het voorbereidende werk werd verricht door Yasir Al Shahrani.
19' Scheidsrechter Bastian Dankert legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Saad Natiq (Abha) in King Fahd International Stadium.
20' De onderbreking is afgelopen in Riyad.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Riyad.
22' Saad Natiq kan weer verder bij Abha.
22' Inworp voor Al-Hilal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Riyad.
23' In de minuut 23, Strafschop voor Al-Hilal!
23' Al-Hilal mag een hoekschop nemen vanaf links via Salem Al Dawsari in King Fahd International Stadium.
25' Goal! De thuisploeg loopt uit naar een 2-0 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Aleksandar Mitrovic.
26' In de minuut 26, Inworp voor Al-Hilal op de helft van Abha.
28' In King Fahd International Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' De uitploeg krijgt een doeltrap in Riyad.
30' In de minuut 30, Inworp voor Al-Hilal op de helft van Abha.
30' Doeltrap voor Abha in King Fahd International Stadium.
30' Buitenspel Abha. Scheidsrechter Bastian Dankert fluit de uitploeg terug in King Fahd International Stadium.
31' In de minuut 31, Inworp op de eigen helft voor Abha.
32' Scheidsrechter Bastian Dankert fluit voor buitenspel van Abha.
32' King Fahd International Stadium ziet de poging van Aleksandar Mitrovic smoren in de verdediging van Abha.
32' In de minuut 32, Malcom mist het doel en scoort niet voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
35' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bastian Dankert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Riyad.
37' In de minuut 37, Het schot van Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal) gaat op de paal in King Fahd International Stadium.
37' Scheidsrechter Bastian Dankert geeft Abha een doeltrap.
38' Al-Hilal verdedigt een schot van Saad Bguir, waardoor Abha niet tot scoren komt.
38' In de minuut 38, Abha krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bastian Dankert in Riyad.
38' Inworp voor Al-Hilal in de buurt van het vijandige doel in King Fahd International Stadium.
39' Inworp Abha. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' In de minuut 42, Doelpoging Al-Hilal! Het schot van Salem Al Dawsari gaat niet tussen de palen.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Riyad.
45' Abha schiet tussen de palen, maar Saad Bguir ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' + 1 In de minuut 45, Hoekschop voor Abha in King Fahd International Stadium. Saad Bguir neemt deze vanaf rechts.
45' + 1 Abha krijgt een schietkans via Karl Toko Ekambi, maar scoort niet in King Fahd International Stadium.
45' + 2 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Bastian Dankert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 3 Het spel ligt even stil: Karl Toko Ekambi (Abha) is geblesseerd.
45' + 3 De wedstrijd gaat weer verder.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Bastian Dankert geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
45' + 5 Blessure voor Karl Toko Ekambi (Abha). Hassan Hashim Al Ali komt voor hem het veld in.
45' + 5 King Fahd International Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Riyad.
45' + 6 In de minuut 45, Arbiter Bastian Dankert kent een vrije trap toe aan Al-Hilal op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Bastian Dankert maakt een einde aan de eerste helft.
46' Bastian Dankert geeft het fluitsignaal in King Fahd International Stadium. Abha mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Doeltrap voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
46' Buitenspel van de uitploeg.
47' Scheidsrechter Bastian Dankert geeft een inworp aan Al-Hilal op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
48' In de minuut 48, Abha krijgt van scheidsrechter Bastian Dankert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' Scheidsrechter Bastian Dankert kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' Scheidsrechter Bastian Dankert geeft Al-Hilal een doeltrap.
50' In de minuut 50, Vrije trap voor Al-Hilal op de helft van Abha.
51' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Bastian Dankert aan de thuisploeg.
51' Zakaria Sami Al Sudani (Abha) krijgt een eerste gele kaart.
54' In de minuut 54, Al-Hilal mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Abha in Riyad.
54' Scheidsrechter Bastian Dankert geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
55' De uitploeg incasseert geel op naam van Saad Natiq.
55' In de minuut 55, Gele kaart. Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal) gaat op de bon.
57' King Fahd International Stadium ziet hoe Aleksandar Mitrovic op doel schiet, maar niet scoort voor Al-Hilal.
58' Bij Al-Hilal bevindt Sergej Milinkovic-Savic zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Bastian Dankert.
59' In de minuut 59, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Riyad.
59' Al-Hilal mag een hoekschop nemen vanaf links via Salem Al Dawsari in King Fahd International Stadium.
60' King Fahd International Stadium ziet hoe een schot van Michael (Al-Hilal) de lat treft!
60' In de minuut 60, De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
61' Ruben Neves neemt de door scheidsrechter Bastian Dankert gegeven hoekschop voor Al-Hilal in Riyad.
61' In Riyad krijgt Abha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' In de minuut 62, Een doelpoging van Grzegorz Krychowiak (Abha) mist scherpte.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Hilal in Riyad.
63' Al-Hilal moet opletten als Abha van scheidsrechter Bastian Dankert een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64' In de minuut 64, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in King Fahd International Stadium.
65' Scheidsrechter Bastian Dankert geeft een inworp aan Abha op de eigen helft in King Fahd International Stadium.
66' Arbiter Bastian Dankert kent een vrije trap toe aan Al-Hilal op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Vrije trap in King Fahd International Stadium. Op de helft van Abha mag Al-Hilal een vrije trap nemen.
67' Geel voor Grzegorz Krychowiak. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Abha.
68' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Bastian Dankert.
68' In de minuut 68, Abha heeft Francois Kamano gewisseld. Mohammed Al-Konaideri neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Yousef Al Mannai.
69' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
72' In de minuut 72, Michael deed het voorbereidende werk.
74' De 2 wissel van Al-Hilal. Mohamed Kanno komt erin voor Michael in King Fahd International Stadium.
74' Bij Al-Hilal komt Mohammed Alburayk er in. Hij vervangt Yasir Al Shahrani.
74' In de minuut 74, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Riyad.
75' De uitploeg krijgt een doeltrap in Riyad.
76' Ruben Neves raakt geblesseerd bij Al-Hilal en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Bastian Dankert fluit de wedstrijd weer op gang in King Fahd International Stadium.
77' In Riyad kan Ruben Neves (Al-Hilal) weer verder.
78' Inworp Abha. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78' In de minuut 78, Inworp voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium op de eigen helft.
79' De assist kwam van Aleksandar Mitrovic.
81' In de minuut 81, Vanaf links mag Salem Al Dawsari een hoekschop nemen voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium.
82' Abha krijgt van scheidsrechter Bastian Dankert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' Abdullah Al Shammari vervangt Zakaria Sami Al Sudani bij de uitploeg.
82' In de minuut 82, Doelpunt! Mohamed Kanno breidt de voorsprong uit. Al-Hilal leidt met 5-0.
84' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in King Fahd International Stadium.
85' Abha moet uitkijken als Al-Hilal een gevaarlijke vrij trap mag nemen in King Fahd International Stadium.
86' In de minuut 86, Al-Hilal loopt uit naar een comfortabele 6-0 voorsprong dankzij Ruben Neves.
87' In King Fahd International Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' Pech voor Al-Hilal in Riyad. Het schot van Salem Al Dawsari belandt tegen de paal.
88' In de minuut 88, Hoekschop voor Al-Hilal in King Fahd International Stadium. Ruben Neves neemt deze vanaf links.
89' Inworp op de eigen helft voor Abha.
89' Al-Hilal brengt Abdullah Al Hamdan in de plaats van Malcom.