1' We zijn begonnen. Damac heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
1' Zakaria Sami Al Sudani (Abha) krijgt geel.
3' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
4' In de minuut 4, Een speler van Damac staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani teruggefloten.
4' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Inworp voor Damac in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
6' In de minuut 6, De uitploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
7' Damac krijgt van scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Grzegorz Krychowiak (Abha) krijgt een eerste gele kaart.
8' In de minuut 8, Vrije trap in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Op de helft van Abha mag Damac een vrije trap nemen.
10' Doeltrap voor Damac in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
10' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Khamis Mushait.
11' In de minuut 11, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' Vanaf links mag Nicolae Stanciu een hoekschop nemen voor Damac in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
13' Een doelpoging van Abdulaziz Al-Shahrani (Damac) mist scherpte.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Abha mag een doeltrap nemen.
15' Damac krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani op de helft van Abha.
15' Inworp Abha. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
16' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Fahad Bin Jumayah (Abha).
17' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani laat verder spelen.
17' In de minuut 17, Fahad Bin Jumayah (Abha) doet weer mee in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
18' Arbiter Ahmad Al Rumaikhani kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
19' Saad Bguir neemt de door scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani gegeven hoekschop voor Abha in Khamis Mushait.
19' In de minuut 19, Hoekschop voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Saad Bguir neemt deze vanaf rechts.
19' In Khamis Mushait krijgt Damac op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Khamis Mushait.
22' In de minuut 22, Abha moet opletten als Damac van scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
23' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft een inworp aan Damac op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
23' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Abha een doeltrap.
23' In de minuut 23, Doelpoging Damac! Het schot van Nicolae Stanciu gaat niet tussen de palen.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Abha in Khamis Mushait.
24' Inworp op de eigen helft voor Abha.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani fluit voor buitenspel van Damac.
26' Damac krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani in Khamis Mushait.
26' De uitploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor Damac op de helft van Abha.
28' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Damac een doeltrap.
32' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Damac een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Abha.
32' In de minuut 32, Inworp voor Damac in de buurt van het vijandige doel in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
33' Inworp voor Damac ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Khamis Mushait.
33' Buitenspel van de thuisploeg.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft een inworp aan Abha op de eigen helft in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Damac mag een doeltrap nemen.
36' In Khamis Mushait krijgt Damac op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' In de minuut 37, Abha verdedigt een schot van Abdulaziz Al-Shahrani, waardoor Damac niet tot scoren komt.
38' Damac mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
38' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Abha een vrije trap op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Damac moet opletten als Abha van scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' Arbiter Ahmad Al Rumaikhani kent een vrije trap toe aan Damac op de eigen helft.
41' Damac krijgt van scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' In de minuut 41, Inworp voor Damac ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Khamis Mushait.
42' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
42' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ahmad Al Rumaikhani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
43' In de minuut 43, Een doelpoging van Georges-Kevin Nkoudou (Damac) in Khamis Mushait mist scherpte.
43' Doeltrap voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
44' In de minuut 44, Domagoj Antolic met de assist.
45' + 1 We spelen 4 minuten extra in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
45' + 1 Inworp voor Abha in de buurt van het vijandige doel in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
45' + 3 In de minuut 45, Penalty toegekend aan Damac.
45' + 3 Gele kaart in Khamis Mushait: Ahmad Al-Hbeab (Abha) gaat op de bon bij scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani.
45' + 5 Een doelpunt voor Damac! Georges-Kevin Nkoudou vergroot de voorsprong tot 2-0 via een penalty in Khamis Mushait.
45' + 7 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Damac in Khamis Mushait.
45' De eerste helft is afgelopen in Khamis Mushait's Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
46' Na de pauze trapt Abha af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Uros Matic voor Francois Kamano.
46' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Damac.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Damac mag een doeltrap nemen.
47' In de minuut 47, Ahmad Al-Hbeab (Abha) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
48' Bader Mohammed Munshi raakt geblesseerd bij Damac en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
48' De wedstrijd gaat weer verder.
49' In de minuut 49, Bader Mohammed Munshi kan weer verder bij Damac.
49' De uitploeg krijgt een doeltrap in Khamis Mushait.
50' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Khamis Mushait.
50' In de minuut 50, Arbiter Ahmad Al Rumaikhani kent een vrije trap toe aan Abha op de eigen helft.
50' Doeltrap voor Damac in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
51' Inworp voor Abha in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani kent een vrije trap toe aan Abha, te nemen op de helft van Damac.
51' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Abha een doeltrap.
54' In de minuut 54, Saad Bguir schiet op doel maar scoort niet voor Abha in Khamis Mushait.
55' Schot op doel van Nicolae Stanciu. Maar zonder doelpunt voor Damac als gevolg.
56' Vrije trap in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium. Op de helft van Damac mag Abha een vrije trap nemen.
57' In de minuut 57, De verdediging van Abha blokkeert een schot van Georges-Kevin Nkoudou (Damac).
58' Vanaf rechts mag Nicolae Stanciu een hoekschop nemen voor Damac in Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium.
58' Scheidsrechter Ahmad Al Rumaikhani geeft Damac een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Abha.
58' In de minuut 58, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.